Makaleler

Doktor Muayenehanesi

• Merhaba ben Mehmet beyi instagramdan buldum ve Doktor takviminden randevu aldım. Depresyondan muzdarip olduğum için başvuruda bulunmuştum. Şunu söyleyebilirim ki; Bu kadar güleryüzlü, Bu kadar nazik bir insanla daha önce hiç karsilasmadim. Beni çok güzel dinledi ve depresyonla nasıl başaçıkabilirim konusunda çok güzel yol gösterdi. Bazı ödevler verdi ve o ödevleri yerine getirdim. 5-6 seanstir gidiyorum ve hâla da gitmekteyim. Kesinlikle çok memnunum, Kesinlikle herkese de tavsiye ederim..

• Ema Psikoloji Danışma Merkezi Depresyon  •

• O

Mehmet beyin işine olan öz verisi hem duruşuna hem de profesyonelliğine çok güzel yansımış .. kendisinden danışmanlık hizmeti aldım verdiği tavsiyeler sayesinde ilişkimi ayakta tutabildim .. kendisine müteşekkirim .. kesinlikle tavsiye ediyorum çok iyi bir rehber..

• Ema Psikoloji Danışma Merkezi  •

• B

Mehmet bey size çok teşekkür ederim ilk seans olmasına rağmen bende önemli değişiklikler meydana geldiğini,ruhsal olarak rahatladığımı hissedebiliyorum sizin gibi işini hakkıyla yapan psikologlar olduğu için çok şanslıyız psikolog arayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum :)

• Ema Psikoloji Danışma Merkezi Randevu  •

• Mehmet beye depresyon için randevularımı aldım sıcak tavrı güler yüzü ve dinlemesi çok iyi geldi bana bu süreci nasıl atlatırım diye düşünürken ruhsal hayatımın sağlına kavuştum. Harika bir süreçti herşey için çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

• Ema Psikoloji Danışma Merkezi Depresyon  •