Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:1, 27080, Şehitkamil, Gaziantep
Gaziantep Liv HastanesiSigortasız hastalar
Hakkımda
20. 04.1985 yılında gaziantep'de doğdum. İlkokul ve ortaokul u Gaziantep de okudum.Gaziantep Vehbi dinçerler fen lisesinden mezun olduktan sonra, 2003...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- İngilizce
Artroplasti
Artroskopik Cerrahi
Gaziantep Liv Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Diz Artroplastisi
Dakiklik
Alaka
Mekan
de...
Gerçekten alanında uzman bir hekim.Hadtasiyla yakından ilgili. Şiddetli omuz ağrısı ile gittim.tek seans iğne tedavisi ile iyileştim.tekrar tekrar teşekkür ederim.
yapılan ilaçlı tomografi ve ultrasonlarla bir şeyim olmadığı söylenerek 1 yıldır çektiğim kasığımda, karnımda ve sağ boşluğumdaki ağrılar nedeniyle hocamızla tanışma fırsatı buldum. ağrılarımı ben göstermeden nokta atışı tespit ederek yaptığı iğneler sayesinde eski ağrılarımdan eser kalmadı. güler yüzü ve anlayışlı yaklaşımı nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum.
s....a
Çok Memnun Kaldık, Güler Yüzlü İyi Bir İnsan İşini Düzgün Yapıyor İki Kolumuda Ameliyat Etti Memnun Olduk
on....
Kızımın sol kasık bölgesindeki ağrı şikayeti için gittiğimiz doktorumuzun minimal müdahele ile çözmesi kızıma göstermiş olduğu şefkatten çok memnun kaldık
re...n
El bileğimde ve boyun ve sırt ağrısı şikayeti ile gittim. Tetik nokta enjeksiyonu yaptı ağrılarım azaldı. Emre beyin hastaya yaklaşımı çok iyiydi.
fe...
Oğlumun dizindeki ağrı nedeniyle Emre Hocamıza gittik. Güzel ilgisi, etkili müdahalesi ve açıklayıcılığı ile mutlu ayrıldık. Teşekkür ederim Emre Hocam
ha...a
5 aydır dizimi bükemiyordum.(Yaş 18) Hastane hastane doktor dolaştım.Fakat dizimde bir iyileşme olmamıştı. En sonunda Emre hocayı buldum ve muayene oldum. Kafamda dizimle ilgili olumsuz düşünceler vardı ve Emre hoca konuşarak kafamı rahatlatmıştı. Dizime vurduğu inneler dizime iyi geldi. Şuan dizim daha iyi eskisine göre. Spora bile başlayabileceğimi söyledi.Hocama çok teşekkür ederim.Rabbim şifa isteyen herkese şifa versin. Herkese geçmiş olsun.
t.....
Topuk dikeni için gittim, Emre Beyin hastaya yaklaşımı, detaylı bilgilendirmesi ve tedavisi kesinlikle standartların çok üzerinde. Teşekkürler.
ha...
Yaklaşık 4 yıldır dizimi bile bükemiyordum bir çok operasyon atlattım hiç bir fayda göremedim ama mehmet hocamın ilk igneli tedavisiyle saglıgıma kavuştum kendısıne mınnettarım
fa...
Yaklaşık 1 aydır kas kasılması şikayetim vardı. Çorabımı bile tek başıma yardım alamadan giyemiyordum, oturup kalkarken,yatarken, araba kullanırken, sürekli batma ve ağrı hissediyordum. Mehmet Hocam iğneli bir tedaviye başladı ve 4 seansta iyileştim. Bu süreçte hem ayrıntılı açıklama yapması hem de güleryüzlü bir iletişim kurması bir doktor olarak ona olan güvenimi de arttırdı ve moral olarak destekledi. Her şey için çok teşekkür ederim.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- gaziantep vehbi dinçerler fen lisesi
- çukurova üniversitesi tıp fakültesi
- izmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ortopedi ve travmatoloji klinigi
Deneyimler
- çukurova üniversitesi balcalı hastanesi (6 yıl)
- gaziantep dr erslin arslan devlet hastanesi (2 yıl acil servis)
- izmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesi (5 yıl)
Sertifikalar
Fotoğraflar
Videolar
Bilinen Diller
- Almanca,
- İngilizce
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları