Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer 34470
T
t....t
2 yıl önce diz ağrısıyla gitmiş olduğum doktorum Mehmet özbey dizimin düzeltme menisküs ve çapraz bağ için ameliyat olmam gerektiğini ve bu ameliyatın büyük olduğu riskli olduğunu söyledi her konuyu en ince detayına kadar anlattı ve korkmaman gerektiğini anladım işinde ve kişiliğinde çok iyi bir doktor gerçekten ve ameliyatımı oldum 3 ay içinde ayağa kalktım toparlanmam 6 ay sürdü ve sürekli kontrollere çağırdı ve 1 ay önce de takılmış olan metaryeller çıkarmak için çağırdı ve tekrar ameliyat oldum doktorum sayesinde şimdi daha iyiyim Allah binlerce kez razı olsun kendisinden eğer diz için doktor arıyorsan Mehmet özbey büyükkuşçu en doğru adres herşeyiule mükemmel bir doktor gerçekten şimdi iyiysem onun sayesinde
• İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi • Diğer •
C
ce...ş
Yaklaşık bir yıl önce sağ ayak bileği MOZAIKPLASTI (OTOLOG OSTEOKONDRAL TRANSPLANTASYON) ameliyatı geçirdim.
İlk başta biraz korku ve belirsizlik yaşasam da, doğru doktoru seçmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım.
Ameliyatımı gerçekleştiren MEHMET ÖZBEY BÜYÜKKUŞCU hem tıbbi bilgi ve deneyimiyle hem de gösterdiği empatiyle bu süreci çok daha rahat geçirmemi sağladı.
Ameliyat sonrası da düzenli takiplerle iyileşme sürecim çok daha sağlıklı ilerledi ve ortalama iyileşme sürem 6 ay içerisinde normal hayatıma geri dönebildim.
Eğer bir yakınınızın veya buna benzer bir ameliyat sürecine gireceğini düşünüyorsanız, DOKTOR MEHMET ÖZBEY BÜYÜKKUŞCU gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Kendisi hem profesyonel hem de insan olarak mükemmel bir DOÇ. DOKTOR.
a....k
Öncelikle muayene sürecimde, ameliyatımda ve kontrol sürecinde büyük bir özveriyle işini yapmaya çalışan Mehmet Özbey hocamı başarılarından dolayı kutluyorum. Yıllarca spordan dolayı diz ağrım vardı, menisküs yırtığından dolayı ameliyat olmam gerekiyordu, korkularımdan dolayı erteledim ve erteledikçe ağrılarım gittikçe arttı. En sonunda yırtık ilerleyerek kitlenmeye kadar gitti ve kaçtığım ameliyatı olmaya karar verdim. Birkaç şehirde araştırdığım hocalara danışarak bilgi almak ve en iyi şekilde ameliyatımın gerçekleştirmesini istedim. Mehmet Özbey hocam son olarak görüştüğüm doktordu, detaylı açıklamalarla durumu ifade ederek önümüzdeki süreci anlattı. Bir süre sonra ameliyatım gerçekleşti bir kısım temizlemeyle tamir yapıldı ve şimdi üzerinden bir buçuk sene geçti. Güçlendirme egzersizleriyle birlikte süreci ilerletiyorum, şuan iyi durumda. Böyle doktorlarımızın sayısı artması dileğiyle.
I
i̇...
Geçirdiğim süreçte top oynarken çapraz bağlarımla menüsküsüm yırtılmış fakat ben ameliyat olmamaya karar vermiştim taki hocamı tanıyana kadar hocam da ameliyat olmazsam nelere yol açabileceğini anlatarak beni bilgilendirdi alanında uzman vede çok saygılı bir doktor güler yüzlü olması ayrı bir hoş ameliyat olmadan önce koşarken zorlanıyordum yürürken ağrı giriyor du dizlerime ameliyat sonrası hepsi geçti iyiki siz hocam saygılarımla.
s....b
Öncelikle kıymetli doktoruma saygı ve selamlarımı göndermek istiyorum çünkü kol protezi ameliyatımı çok iyi bir şekilde yapıp beni sağlığıma kavuşturdugu için ona ve ekibine minnettarım amaliyat öncesi kolumda şiddetli ağrılarım vardı amaliyatımın üzerinden daha 1,5 ay geçmiş olmasına rağmen uykularım düzene bindi ağrılarım ciddi şekilde azaldı ilgisi mükemmel dualarım sizinle...
a....
Trafik kazası sonrası dr bey ve ekibi gaziosmanpaşa karayolları devlet hastanesinde annemi orta kemik parçalı kırıkları ve ayak parmaklarındaki kırıklar nedeniyle ameliyatını gerçekleştirdiler.Annemin parmaklarını kaybetme riski vardı ve kendilerinin ameliyatta annemin 3.parmağını kurtarmakla ilgili sıkıntılar olmasına rağmen ameliyatında özenli davranmış olup şuanda çok şükür parmakları kurtuldu. Bugün kü randevumuz da annemle yakından ilgilenip ayrıntılı bilgi vermiştir. Kendisi konusunda oldukça uzman insani ilişkileri oldukça gelişmiş bir doktordur. Kendisine bu mecradan da teşekkürlerimizi iletiyoruz. Allah razı olsun başarılarının devamını dileriz
• başka bir yer • Diğer •
Gördüğüm en ilgili hekimlerden. Belki de en ilgilisi. Ekrandaki MR sonucunu bana doğru çevirip; tek tek sorunumun ne olduğunu, çözümü için yapılabilecekleri üşenmeden anlattı. Sorduğum her soruya sinirlenmeden, sabırla cevap verdi. Ciddiyetini hiç bozmayan, genç, insana güven veren bir hekim ve bence en önemlisi “Ne bkonuştuğunu çok iyi biliyor ve bunu hastanın anlayabileceği dilde anlatıyor.” Umarım kendisi gibi hekimlerimizin sayısı çoğalır. Şansı bol, kaderi güzel olsun...
• İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi • •
f.....
Çok iyi ve çok ilgili bir doktor Talus parçalı kırığı ve tıbia şaft parçalı kırığı ameliyatım suresinde ve muainede çok yardımcı oldu.
• Mehmet Özbey Büyükkuşcu Muayenehanesi • •
Mehmet Özbey Büyükkuşcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Özbey Büyükkuşcu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mehmet Özbey Büyükkuşcu adresi nerede?Mehmet Özbey Büyükkuşcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Özbey Büyükkuşcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Özbey Büyükkuşcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Özbey Büyükkuşcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Özbey Büyükkuşcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Özbey Büyükkuşcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Özbey Büyükkuşcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mehmet Özbey Büyükkuşcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Sarıyer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları