Dt. Melek Arslanoğlu İlk ve orta öğrenimini Bursa Gümüştepe İlköğretim okulunda, lise öğrenimini Bursa Şehit Kom. Er Samet Saraç Anadolu Lisesinde, Üniversite eğitimini ise Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamlamıştır.Şu anda Özel Bursa Uzmanlar diş ailesinde çalışmalarına devam etmektedir.
- Diş Gıcırdatma ,
- Diş Çürükleri ,
- Diş Eksikliği ,
- Diş Ağrısı ,
- Diş Eti Kanaması ,
Ertuğrul Mahallesi 29 Ekim Mah. Muammer Aksoy Cad. Gölpark 1 Sitesi Altı No 21-22, Nilüfer, Bursa 16120
Diş Hekimi Randevusu
Ertuğrul Mahallesi 29 Ekim Mah. Muammer Aksoy Cad. Gölpark 1 Sitesi Altı No 21-22, Bursa
Dt. Melek Arslanoğlu
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
Zirkonyum Porselen Kronlar
Y
y.....
Melek Hanımda dolgularımı yaptırdım. Tam istediğim gibi oldu. Hassas ve ayrıntılı gözlemlediğinden güzel olması kaçınılamazdı zaten. Beyazlatma yaptırdığımdaki memnuniyetimden dolayı dolgu konusunda da kendilerini tercih ettim. Sevecen güler yüzlü başarılı hekimimizdir tavsiye ederim
• Dt. Melek Arslanoğlu • Diş Dolgusu •
gü...a
Çok özenli çalışan bir diş hekimi, detaylara özellikle dikkat ediyor. Kanal tedavisi ve diş temizliğiyle, hiç kullanamadığım sol dişlerimle artık rahatça yiyip içebiliyorum. Sıcak soğuk hassasiyet sorunum da kalmadı. Melek Hanımın faaliyet göstermiş olduğu “ Özel Detay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği” de çok ilgili ve özenli.
• Dt. Melek Arslanoğlu • Kanal Tedavisi •
Melek Arslanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Arslanoğlu, Diş Hekimi. Size Melek Arslanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hassas Bağlantılı Protezler, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Dental Anestezi, Köprü Uygulaması, Diş Beyazlatma, Köprü, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Kontrol Randevusu, Diş Hekimi Randevusu.
Melek Arslanoğlu adresi nerede?Melek Arslanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ertuğrul Mahallesi 29 Ekim Mah. Muammer Aksoy Cad. Gölpark 1 Sitesi Altı No 21-22 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Arslanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Arslanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melek Arslanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melek Arslanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Melek Arslanoğlu hangi dilleri konuşuyor?Melek Arslanoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melek Arslanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Arslanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Arslanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Arslanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Melek Arslanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.