Dt. Melek Arslanoğlu İlk ve orta öğrenimini Bursa Gümüştepe İlköğretim okulunda, lise öğrenimini Bursa Şehit Kom. Er Samet Saraç Anadolu Lisesinde, Üniversite eğitimini ise Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamlamıştır.Şu anda Özel Bursa Uzmanlar diş ailesinde çalışmalarına devam etmektedir.

Dt. Melek Arslanoğlu

Ertuğrul Mahallesi 29 Ekim Mah. Muammer Aksoy Cad. Gölpark 1 Sitesi Altı No 21-22, Nilüfer, Bursa 16120

Diş Hekimi Randevusu

Ertuğrul Mahallesi 29 Ekim Mah. Muammer Aksoy Cad. Gölpark 1 Sitesi Altı No 21-22, Bursa

• Y

Melek Hanımda dolgularımı yaptırdım. Tam istediğim gibi oldu. Hassas ve ayrıntılı gözlemlediğinden güzel olması kaçınılamazdı zaten. Beyazlatma yaptırdığımdaki memnuniyetimden dolayı dolgu konusunda da kendilerini tercih ettim. Sevecen güler yüzlü başarılı hekimimizdir tavsiye ederim

• Dt. Melek Arslanoğlu Diş Dolgusu  •

• G

Çok özenli çalışan bir diş hekimi, detaylara özellikle dikkat ediyor. Kanal tedavisi ve diş temizliğiyle, hiç kullanamadığım sol dişlerimle artık rahatça yiyip içebiliyorum. Sıcak soğuk hassasiyet sorunum da kalmadı. Melek Hanımın faaliyet göstermiş olduğu “ Özel Detay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği” de çok ilgili ve özenli.

• Dt. Melek Arslanoğlu Kanal Tedavisi  •