0850 333 0388 Ücret öğren

1977 yılında Karlıova’da doğdum. Karlıova İlköğretim Okulu’nda okuduktan sonra Adana Mehmet Kemal TUNCEL Lisesi’ni bitirdim. 1996 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başlayıp 2002 yılında mezun oldum. Bingöl Çeltiksuyu Sağlık Ocağı’na atandım. Ardından 1,5 yıl Bingöl İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra Merkez 1 No’lu Sağlık Ocağı, Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Devlet Hastanesinde çalıştım. Vatani görevimi İstanbul’da yaptıktan sonra 2007 yılında İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde başladığım ihtisasımı 31 Ocak 2013 tarihinde bitirerek Çocuk Cerrahi Uzmanı oldum. Uzmanlığımı aldıktan sonra Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine atandım. Yenidoğan ve Çocuk Hastalıkları Cerrahisi Operasyonları yaptım. 2016 yılında İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesine atandım. Ardından yeni açılan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesine Çocuk Cerrahisi Uzmanı olarak atandım. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinde 2 yıl çalıştıktan sonra Özel Sektörde çalışmayı planlayarak muayenehane açtım.

Çocuk

Makaleler

Melih Yıldız
Melih Yıldız Muayenehanesi

Mansuroğlu Mahallesi 292. Sokak No:16 Selvili 2 Apartmanı BAYRAKLI, Bayraklı, İzmir 35310

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilmeyen sigortalar

Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • Z

Harika bir karşılama güler yüzlü bir doktor denilince Melih yıldız diyorum detaylı ve en ince ayrıntısına kadar sünnet ile ilgili açıklama yapması süperdi gerçekten çok memnun kaldım

• P

Canım hocamın iyi ki size denk gelmişiz. Oğlumum gömük p*p* sorunu vardı başka hastahanelerde uyutularak ameliyat olacağını belirttiler ama her işin bir Ehl-i varmış canım hocamız bizi bu stresten kurtardı ve konuşmalarıyla, görsellerle anlatarak harika bir süreç atlattık. 13.06.2026 tarihinde sünnet olduk 16.06.2026 da kontrole gittik süreç süper ilerliyor bizi korkuttukları gibi değilmiş. İyi siz hocammm

Op. Dr. Melih Yıldız

Tekrar geçmiş olsun. Nazik yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

• I

Oğlumuzu sünnet işlemi için Melih Bey’e götürdük. İşlem öncesinde oldukça stresli ve endişeliydim. Ancak Melih Bey, süreci son derece sakin ve anlaşılır bir şekilde, tüm detaylarıyla anlatarak aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdi. Operasyonun düşündüğüm kadar zor olmadığını, oldukça basit ve rutin bir işlem olduğunu ifade etmesi bizi çok rahatlattı.

İşlem süresince ve sonrasında da gösterdiği ilgi, güler yüzü ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimizi son derece güvende hissettik. Hem oğlumuzun konforunu hem de bizim iç huzurumuzu ön planda tutan Melih Bey’e gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Doktorumuzdan ve tüm süreçten çok memnun kaldık.

• H

İçinin ehli korkutmadan sakince tek tek anlatıyo temiz bir müessese çok memnun kaldık

• H

Bugün sünnetimizi Melih bey yaptı. Detaylı anlatımı sıcak yaklaşımı ve babacan davranışlarından dolayı çok memnun kaldık ..

Nazik yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

bence az bile ovuluyo melih bey ben cok arastirdim yorumlari okudum hep gitmej isteyen annelerin ici rahatlasin diye yaziyorum harika bi doktor tatli dilli sureci anlatiyo butun gerginligimi aldi cok samimiydi kesinlikle tavsiye ediyorum

• G

Melih hoca çok açıklayıcı bir doktor. Giderken sormak için not aldığım her şeyi daha ben soramadan anlatmış bulundu zaten :) Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.

• I

Bebeğim 17 aylık. Arkadaş tavsiyesi üzerine gittik iyiki de gitmişiz hocamız çok ilgili özenli her detayını anlatan paylaşan içimizi rahatlatan bir doktor oldu 15 dakika sonra hiç sünnet yaşamamış gibi hayatımıza devam ettik ağrı sızı asla olmadı

Nazik yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

Doktorumuzun emeğine sağlık çok güzel bir sünnet oldu.

Op. Dr. Melih Yıldız

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim

• B

Doktorumuz çok ilgili aciklamalari oldukca yeterli

Op. Dr. Melih Yıldız

Nazik yorumunuz için teşekkür ederim