Üniversiteye kadar Trabzon'da eğitim gördüm. Ardından, İbn Haldun Üniversitesi Psikoloji bölümünden yüksek onur derecesi ile mezun oldum. Okurken özel kliniklerde ve hastanelerde staj yapma fırsatım oldu. Bu süreçte, psikiyatri servisi, amatem bağımlılık servisi, toplum ruh sağlığı merkezi, çocuk psikiyatri polikliniği, klinik psikoloji polikliniği, yeme bozuklukları kliniği ve çocuk izlem merkezi gibi birçok alanda tecrübe kazandım. Bağımlılık, travma, kişilik bozukluğu ve nevrotik bozukluklar üzerine psikoterapi tecrübelerim oldu. Şu an Nörobilim alanında akademik çalışmalarımı devam ettiriyorum. Aynı zamanda, Uzm. Dr. Huzeyfe Barham süpervizörlüğünde Shadow Clinics'te danışan görüyorum.

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Shadow Psikiyatri

Rumeli Hisarı, Özden Sokağı No:16, 34470 Sarıyer/İstanbul, Sarıyer, İstanbul 34470

Röportaj

• Ü

Öncelikle kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Çok zorlu bir travmatik dönemden gecerken kendisinin danışmanı oldum. Fazlasıyla ilgili bir dinleyici olmasının yanında sunduğu çözümler psikolojik olarak beni çok rahatlattı. Her açıdan mükemmel bir psikolog.

• Online Danışmanlık  •

• H

Melike hocamla 6 aydır tanışıyorum. Kaygı bozukluğu üzerine görüşmeye başlamıştık. Daha sonra travma odaklı çalışarak devam ettik. Üzerimden büyük bir yük kalktığını hissediyorum onunla konuştuktan sonra. Birçok alanda farkındalığım arttı. Kendimi de daha yakından tanıma fırsatı buldum sayesinde. Problemlerin şu an henüz tamamen ortadan kalktı diyemem ancak en azından artık tedavi için bir umudum var. Size de tavsiyem asla pes etmemenizdir.

• Shadow Psikiyatri Randevu  •

Üç senedir psikolojik sorunlar yaşıyordum. Gitmediğim yer kalmadı desem yeridir. İyi ki Melike Hocam’ın profesyonel desteğini almışım… Hayat kalitem arttı, şikayetlerim büyük oranda azaldı. Gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder Kendisine bu teşekkürü bir borç bilirim

• Online Danışmanlık  •

Psk. Melike Türker

Sizinle tanışmış olmak benim için de büyük bir şanstı. Ancak, belirtmeliyim ki her terapi sürecinde olması gerektiği gibi bu bahsettiğiniz başarıların asıl sahibi sizsiniz. Sizin azimli ve istekli gayretiniz sayesinde yol alabildik. Bazen hayatımıza birinin ayna tutmasına ihtiyaç duyarız, temelde biz psikologların yapmaya çalıştığı da budur. Kendinizle gurur duymalısınız :)