Merhaba ben Melis Yusufhanoğlu Alp Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi uzmanıyım. Akademik ve klinik yolculuğuma Türkiye'nin prestijli kurumlarından biri olan Yeditepe Üniversitesi’nde tamamladığım doktora (PhD) eğitimimle yön verdim.
Meslek hayatım boyunca, cerrahi müdahalelerin sadece teknik bir süreç değil, aynı zamanda hastanın yaşam kalitesini doğrudan etkileyen bir sanat olduğuna inandım. Uzmanlık alanım dahilinde; karmaşık diş çekimlerinden implant cerrahisine, çene eklemi rahatsızlıklarından gömülü diş operasyonlarına kadar geniş bir yelpazede, güncel teknolojiyi ve bilimsel verileri temel alarak hastalarıma hizmet veriyorum.
Erenköy, Yesari Asım Arsoy Sk. NO: 1 D, İstanbul
Erenköy, Yesari Asım Arsoy Sk. NO: 1 D, Kadıköy, İstanbul 34738
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Melis Yusufhanoğlu Alp adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Melis Yusufhanoğlu Alp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Yusufhanoğlu Alp, Diş Hekimi. Size Melis Yusufhanoğlu Alp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu.
Melis Yusufhanoğlu Alp adresi nerede?Melis Yusufhanoğlu Alp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erenköy, Yesari Asım Arsoy Sk. NO: 1 D İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Yusufhanoğlu Alp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melis Yusufhanoğlu Alp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melis Yusufhanoğlu Alp isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Yusufhanoğlu Alp, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Melis Yusufhanoğlu Alp hangi dilleri konuşuyor?Melis Yusufhanoğlu Alp ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melis Yusufhanoğlu Alp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Yusufhanoğlu Alp tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Melis Yusufhanoğlu Alp hangi sigortaları kabul ediyor?Melis Yusufhanoğlu Alp tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.