- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
m...
Melisa Hanım'ı sosyal medyadan gördüm ve seans öncesi biraz muhabbet etmiştik, beklentilerimi karşılayabileceğini düşünüp başladım. İyi ki de bu kararı almışım. PCOS'lu yum ve adet düzensizliğimin hat safhada olduğu bir dönemdeydim. Şu an sayesinde reglim düzene girdi ve aynı zamanda beslenmeyi öğrendiğimi düşünüyorum. Şunu da söylemeliyim ki Melisa Hanım sadece bir diyetisyen değil enerjisi ve ilgisi ile de yakın bir arkadaşım gibi oldu. Sürekli ilgisi, tatmin eden bilgileri, güler yüzü ve lezzetli tarifler ile de diyete başka soluk getiriyor. Özel sebeplerden dolayı ara verdik ama çok kısa bir süre sonra tekrar Melisa Hanım'la devam edeceğim.
Z
z....a
Melisa Hanım ile diyet programımda bir ayı geride bıraktık. Diyete başlarken öncelikli hedefim, fazla kilolarımdan kurtulmak ve PCOS kaynaklı adet düzensizliğimi dengeleyebilmekti. Kilo verme konusunda bir ay gibi kısa bir sürede gerçekten çok güzel bir sonuç elde ettik. Ancak benim için en büyük kazanım, Melisa Hanım’ın yönlendirmeleri sayesinde beslenme düzenimi değiştirdikten kısa bir süre sonra regl döngümün normale dönmeye başlaması oldu. Melisa Hanım; güler yüzü, samimiyeti ve ilgisiyle süreci çok daha motive edici hale getiriyor. Ayrıca sadece diyet listesiyle sınırlı kalmayıp beslenme alışkanlıklarıma dair paylaştığı bilgiler uzun vadede de bana ışık tutacak nitelikte. Kendisiyle iyi ki tanışmışız.
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
m....g
Melisa Hanım çok güler yüzlü, ilgili ve samimi bir diyetisyen. Her mesajıma dönüş yaptı ve sürecim boyunca benimle yakından ilgilendi. Diyet listemi sevdiğim yiyeceklere göre hazırladı ,bu sayede aç kalmadan zorlanmadan, hedefime ulaştım. Kesinlikle tavsiye ederim
• Dyt Melisa Köse • Diyetisyen Randevusu •
C
c...
Kilo vermek amacıyla başvurdum. Zaten ablamın referansı ile ulaştım. Kendim bir süredir diyet yapıyordum fakat kilomu takılmıştı bu süreçte de psikolojik olarak çok yıprandığım için bir uzmandan yardım olmam gerektiğini düşündüm ablam referansıyla da zaten tanıdığım için Melisa Hanım’a güvenerek başladım ve bu süreçte benim haftalardır kıramadığım direnç kilomu kırdık ve ben bir şekilde kilo vermeye başladım. Çevreme genel olarak tavsiye ederim çünkü kendisi obezitenin sadece fiziksel bir rahatsızlık değil aynı zamanda zihinsel olarak da gerçekten zorlayıcı bir süreç olduğunun farkında ve danışanlarına bu anlayışla yaklaşıyor.
b...
PCOS ve regl düzensizliği konusunda Melisa Hanım'a başvurdum. Tüm süreç boyunca çok ilgili ve destekleyiciydi. Şu anda regl düzenim düzene girdi ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Güler yüzü, anlayışı ve bilgisiyle gerçekten çok memnun kaldım. İyi ki tanımışım.
O
o...
Melisa hanıma eşim vasıtasıyla ulaştım. Kilo vermek için destek aldığım dönemlerde ise çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Kendisi; yol gösterici, güler yüzlü her halükarda halden anlayan samimi, içimizden bir diyetisyen. Kesinlikle önceliği sadece zayıflatmaktan ziyade sağlıklı ve dengeli beslenme kurallarını benimsetmek, sağlıklı vücut dengelerini hayatına aşılamak ve her hastalığa dair de etkileyici şekilde beslenme yönünden nitelikte yardımcı olmaktadır. Söylediklerini atlamadan vaktinde yaptığımda zaten dengeli yağ yakımı ve zayıflama noktasında güzel aşama kaydetmiştim. İletişimi kuvvetli, içten, yaklaşımı ve hasta takibi noktasında da örnek olacak bir diyetisyendir. Haftanın her günü her vakit WhatsApp üzerinden anında merak ettiğimiz her şeyi cevaplamış, görüşemediğim haftalarda dahi kilo takibi, öğün takibini sürekli yapmıştır. Azimli, işinde başarılı, mesleğin getirdiği zorlukları bilen, gerçekten bilgili, doğru yönlendiren Melisa Hanıma gözü kapalı tavsiye ederim.
h...
Kuzenimin çok tavsiye etmesiyle kendisine ulaştım. PCOS'tan kaynaklı ciddi anlamda sivilcelenme ve geciken bir regl dönemi vardı. Bu sebepten dolayı Melisa Hanım ile görüşmek ve bir yol izlemek istedim. Bir ay olmadan bile gerekli diyet ve önerdiği takviyelerle çok güzel bir yol izledik. Yüzümde azalan sivilceleri bile birkaç gün içerisinde fark ettim. Kendisinin güler yüzü, samimiyeti ve içtenliği ayrıca motivasyon kaynağıydı. Çevreme, arkadaşlarıma ve aileme memnuniyetle tavsiye edeceğim. Ayrıca, kendisiyle iyi ki yollarımız kesişmiş.
Y
y...
Melisa Hanım'la 1.5 aydır tanışıyoruz. Bu süre zarfında yaklaşık 9 kg kaybettim. Kendisi fonksiyonel bakış açısıyla hem sizi anlıyor hem de hastalıklarınıza şifa oluyor. Sağlıklı beslenme ile yüzümdeki sivilcelerde azalmalar mevcut. Eskisi gibi baş ağrılarım yok. Çevremdeki herkese öneririm.
Y
y...
Bir arkadaş tavsiyesiyle Melisa Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 5 aydır düzenli bir şekilde sürece devam ediyoruz. Emzirme döneminde -14 kg verdim. Melisa Hanım'ın iletişime gösterdiği önemden dolayı memnunum, mesajlara hızlı şekilde dönüş yapıyor. Benim için önemliydi. Bu süreçte sütümde artış oldu. Çevremizdeki birçok insana Melisa Hanım'ı tavsiyede bulunduk.
b...
Melisa Hanım'la kardeşim sayesinde tanıştım. Uzun yıllardır kilo veremediğim için kendisine başvurdum ve iyi ki diyorum. Kesinlikle aç kalmadan sürekli iletişim halinde ve çok ilgili. Beslenme konusunda hayatım düzene girdi ve çok güzel sonuçlar alıyorum. Bağırsak problemlerim ortadan kalktı. Eskisine oranla çok daha enerjik hissediyorum kendimi. Beslenme düzeninin yanında o tatlı sohbeti ve motive edici konuşmaları çabası... Çok ama çok memnunum.
Melisa Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Köse, Diyetisyen. Size Melisa Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Melisa Köse adresi nerede?Melisa Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk, Liman Cd. No:17 D:24 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melisa Köse uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melisa Köse isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Köse, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melisa Köse hangi dilleri konuşuyor?Melisa Köse ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melisa Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Köse tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melisa Köse hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Melisa Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melisa Köse hangi sigortaları kabul ediyor?Melisa Köse tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.