Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı'ndaki uzmanlık eğitimimi, alanına özel ilgi duyduğum şeffaf plak tedavileri ile yaparak, 'TEK AŞAMALI VE ÜÇ AŞAMALI UYGULANAN FARKLI ORTODONTİK ŞEFFAF PLAK TEKNİKLERİNİN HASTA KONFORU, MEMNUNİYETİ, TEDAVİ ETKİLERİ VE SÜRESİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ' isimli tezimle tamamladım.
Hastalarımı en güncel, en konforlu ve en yeni tekniklerle tedavi ediyor ve yurtiçi-yurtdışı seminer ve eğitimlere katılım sağlayarak bilgilerimi güncel tutuyorum.
Ortodontik tedavinin en önemli aşamalarından biri olan tedavi planlaması için klinik ve radyolojik muayenelerimi, analizlerimi yaparak tedavilerime başlıyorum.
Şeffaf plaklarla ortodontik tedaviler, erken dönem ortodontik tedaviler, ortognatik cerrahi destekli ortodontik tedaviler, yetişkin ve çocuk ortodontik tedavileri, koruyucu-önleyici ortodontik tedavileri yapmaktayım.
Tacettin Veli Mah. Lalezade Cad. (Eski Talas Durağı Melikgazi) 23/A, Melikgazi , Kayseri
- Sigortası olan hastalar
Ortodonti Randevusu
Özel Kayseri Maya Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Horlama Apareyi
Horlama Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Özel Kayseri Maya Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Özel Kayseri Maya Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
X-Ray
Çene Darlıkları Tedavisi
Özel Kayseri Maya Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
u.....
Oglumun şeffaf plak tedavisi meltem hocamizin yonlendirmeleri sayesinde sorunsuz devam etmektedir bilgili,anlayişli ve nazik tavirlari diş tedavisine korkmadan gelmesini sagladi
k....
invisalign plak araştırması için ilk kez görüştük aklımda soru işaretleri vardı yaklaşımını beğendim güler yüzlü ve açıklayıcı enerjisi güven verdi tedavi sürecine başlarsam tekrardan yorum güncellemesi yapacağım
ra...
çok uzun arayışlarım sonucunda Meltem hanımla yolumuz kesişti, Meltem hanımla konuşurken ilk izlenimim güler yüz, içten yaklaşmı ve herşeyden önce benim için samiyetti, alanında uzmanlığı, mesleğine olan sevgisi, titiz çalışması ve güler yüzü ile harika bir diş hekimi, çok uzun süren meşakatli plak tedavimi kendisinin güler yüzü ve nezaketi ile tedavimin yükünü hafifletti, çok sıkıntılı geçebilecek sürecimi son derece konforlu bir şekilde tamamladık, hastaya verdiği önem ve psikolojik desteği, bilgilendirme konusunda gösterdiği özen tam da olması gerektiği gibi, işini bu kadar sevip iyi yapan dürüst bir insan ile karşılaşmak hali hazırda oldukça zorken ben de hastalarından biri olarak kendimi epey şanslı hissediyorum, sadece dişlerinizi tedavi etmeyecek sizinle yorulmadan konuşacak, anlatacak, öğretecek, yönlendirecek ve her anınızda bıkmadan sıkılmadan yanınızda olacak ailenizden biri gibi, hocam elinize emeğinize sağlık, iyiki siz
se...
Meltem hanıma yaklaşık 2 yıldır tedaviye geliyorum bugün tedavim bitti :) dişlerimdeki yamukluktan şikayetçiydim ilk başta tel taktırma konusunda tereddütlerim vardı fakat gerçekten meltem hanıma çok güvendim onun sayesinde korkularımı yendim ve çok güzel sonuçlar aldım ilgisi , tedavisi , beni çok memnun etti herşey çok güzel ilerlerdi iyi ki bu süreci sizinle devam ettirmişim
c....
Kızım için şeffaf plak tedavisi aldık.Doktorumuzun açıklayıcı ve nazik yaklaşımı, güler yüzü ve yakın ilgisi sayesinde süreci en güzel ve kolay şekilde atlatıp sonuca geldik. Sonuç gerçekten harikaydı
si...ç
Meltem Hocam ile yollarımızın kesişmesi benim için büyük bir şans oldu. Kendisiyle ilk kez bir yıl önce, Invisalign tedavisi hakkında bilgi almak amacıyla tanıştım. İlk andan itibaren son derece ilgiliydi ve tedavi süreciyle ilgili aklımda hiçbir soru işareti kalmayıncaya kadar detaylı bir şekilde bilgilendirdi.Tedavi sürecim oldukça konforlu ve ağrısız geçti. Şeffaf plakları, ben söylemedikçe kimse fark etmedi. Bir yılın sonunda ise dişlerim hayal ettiğimden bile daha güzel bir görünüme kavuştu.Meltem Hocam, işini büyük bir titizlik ve sevgiyle yapan, son derece profesyonel bir hekim. Kendisine emeği için gönülden minnettarım. Invisalign tedavisi düşünen herkese kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Benim 11 aylık sürecimde ortodontik tedavi sürecimde tellerimle yaşadığım birçok sorunumda Meltem hocam yardımcı oldu, braketlerim kırıldığında telaşlansam dahi Meltem hocaya sistem üzerinden mesaj attığım zamanlar ilgi ve alaka göstermesi gerçekten beni çok memnun etti. Süreç boyunca tedavimle ilgili gördüğüm ilgi ve alaka çok güzeldi. Elinize, emeğinize sağlık.
ah...
Meltem hoca çok bilgili, kibar ve eli çok iyi donanımlı bir hocamız. Seffak plak tedavisi uygulanıyor şuan bana çok ilgili ve bilgili.
b....)
Hocamızdan çok memnunduk. Hocamız her türlü yardımda bulundu. Her türlü bilgilendirmeyi yaptı, hiçbir soru işaretimiz kalmadı. Çocuğumun diş teli tedavisini uyguladı. Çenesinde küçüklük vardı, ilk olarak çene genişletme tedavisi uygulandı. Tedavilerimiz tamamlandı ve biz çok memnun kaldık. Ellerine sağlık. Kesinlikle herkese mutlaka tavsiye ederim.
y....)
Meltem Hanım'dan memnunuz. Kendisi iyi, özverili, çalışkan, güler yüzlü, sempatik, işini bilen bir doktor. Yaptığı tedaviden çok memnunuz. Kızımın tel tedavisini uyguladı. Son aşamasındayız, plak takıldı. Kendisi bizimle oldukça ilgilendi.
Meltem Özsaygılı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Özsaygılı, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Meltem Özsaygılı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ortodontik Tedavi, Lingual Ortodonti, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Sabit Ortodontik Tedavi.
Meltem Özsaygılı adresi nerede?Meltem Özsaygılı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mah. Lalezade Cad. (Eski Talas Durağı Melikgazi) 23/A Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Özsaygılı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meltem Özsaygılı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meltem Özsaygılı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meltem Özsaygılı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Meltem Özsaygılı hangi dilleri konuşuyor?Meltem Özsaygılı ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Meltem Özsaygılı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Özsaygılı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meltem Özsaygılı hakkında ne düşünüyor?Toplam 175 hasta / danışan, Meltem Özsaygılı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meltem Özsaygılı hangi sigortaları kabul ediyor?Meltem Özsaygılı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.