- Depresyon
- Sosyal Fobi
- Şizofreni
Psikiyatri Randevusu
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
Kendisiyle sadece bir kez görüştüm ve hiç memnun kalmadım. İyi bir şekilde dinlenmedim ve anlayışla karşılanmadım. Depresyonda olduğum için beni şizofreni hastası olan danışanıyla kıyaslaması beni çok rahatsız etti. Kullanmakta olduğum ilaca yan etkisi nedeniyle artık devam etmek istemediğimi belirtmeme rağmen ilacımla ilgili tıbbi terimleri bana açıklamadan kullanarak ısrarla üç kez ilacımın dozunu artırmak istedi ve kendisini bunu yapmaması için zor ikna ettim. Yazdığı yeni ilaçların yan etkileri hakkında da bilgi vermedi; görüşmemizden sonra prospektüsleri okuyarak çok yan etkisi olduğunu öğrendim. Ayrıca bu ilaçları mevcut hastalıklarımı sormadan yazdı.
• Medicana Çamlıca Tıp Merkezi • Psikiyatri Randevusu •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Meltem Vural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Vural, Psikiyatri. Size Meltem Vural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Meltem Vural adresi nerede?Meltem Vural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdağ Caddesi No: 103 Namazgah Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Vural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meltem Vural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meltem Vural isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meltem Vural, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Meltem Vural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Vural tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meltem Vural hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Meltem Vural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.