Kadın Hastalıkları Ve Doğum daha fazla

Samsun 1 adres

Op. Dr. Merve Karamahmutoğlu Cavıldak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Araştırma Hastanesinde uzmanlığını almıştır.
Merve Karamahmutoğlu Cavıldak şuanda hastalarına kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Merve Karamahmutoğlu Cavıldak Kliniği

Mimar Sinan Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:257, Lotus Evleri, Kat:1, Daire:1, Atakum, Samsun, Samsun

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Röportaj

Konum: Merve Karamahmutoğlu Cavıldak Kliniği Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Sürecin en başından itibaren Merve Hocam’ın ilgisi, titizliği ve güler yüzü sayesinde kendimi hep güvende hissettim. Operasyon son derece özenli bir şekilde gerçekleşti ve sonrasında günün hangi saati olursa olsun tüm sorularımı sabırla yanıtladı. Pamuk gibi kalbi ve huzur veren yaklaşımıyla hem fiziksel hem de psikolojik olarak destek gördüm. Labioplasti düşünen herkese gözüm kapalı tavsiye ederim. İyi ki yollarımız kesişti .

Konum: Merve Karamahmutoğlu Cavıldak Kliniği Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Merhabalar ben ilk önce gebelik için danışmıştım kendisine ama beta değerim yukselmeyip düşük yaptım. Uzaktan gelen bir hasta olduğum için gerek telefonda gerekse yüz yüze bütün herşeyi a dan Z ye açıkladı aklımda soru işareti kalmadı. Yine gebe kalsam kesinlikle takip için Merve hanımı tercih ederim

Op. Dr. Merve Karamahmutoğlu Cavıldak

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
tekrardan geçmiş olsun sevgi ve saygılarımla.

Merve Hocam ile bir kez tanışan devamında başka bir doktora gidemez bana kalırsa. Gebelik nedeniyle hocamıza başvurduk. İlk randevumuzdan itibaren ilgi alakası, iletişimi, bilgisi, tertemiz tam donanımlı kliniği ve çok tatlı çalışanlarıyla birlikte bizi çok memnun etti. İnşallah sürecimize birlikte devam edeceğiz.

Op. Dr. Merve Karamahmutoğlu Cavıldak

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Saygı ve sevgilerimle her zaman beklerim.

Merve hocam . Kendisini çok seviyorum iki bebeğimin doğumunu Merve hocamın kontrolünde gerçekleştirdim ikisinde de çok memnun kaldım süreci yakından ilgilenerek gerek bilgisi gerek ilgisi ile çok güzel tamamladı. Bilgisine gözüm kapalı güveniyorum. İyi ki Merve hocamızı tanımışız Rabbim ayağına taş değdirmesin bütün dualarımız sizinle . İyi ki tanımışız

Op. Dr. Merve Karamahmutoğlu Cavıldak

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Sevgiler karşılıklı.
Selamlarımla.

Ş

Doktorumuz çok ikgili konuşkan her detayı kaçırmadan bilgi veriyor gebenin stresini azaltıyor. Bebeğimizin yüzünü görebilmek için yarım saat uğraştı. Biz kendisinden her anlamda çok memnunuz umarım doğuma kadar yollarımız beraber olur

Merve hocam, öncelikle çok tatlış biri hamilelik sürecimde iyi ki onunla tanıştık diyorum. Süreç boyunca aklımızda hiç bir soru işareti kalmadan devam ediyoruz . Deneyimi ve bilgisi ayrıca detaycı olması beni bu süreçte n çok rahatlatan şeylerden biri oldu .

Hamilelik sürecimde olsun doğumda olsun cana yakınlığıyla, ilgisiyle korkularımı yenmemi sağlayan Merve hocam iyi ki sizi tanıdım.Daha sonra tabi ki yine size geldim şu anda kist tedavisi görüyorum.Her konuda gözünüz kapalı güvene bileceğiniz her sorunuza bıkmadan cevap verebilen işini özveriyle yapan harika bı doktor

Konum: Merve Karamahmutoğlu Cavıldak Kliniği Diğer

Merve hocamı balerin spiral korunma yöntemi için ziyaret ettim süreci işlem sonuna kadar anlatarak tamamladı . Gözümde o kadar büyütmüş ve korkularıma hapsolmuşum ki stresten sayı saymaya başlamıştım ki tam “on” da bitti dedi harika bir doktorsunuz hiç acı hissetmeden işlemin bitmiş olmasına şaştım kaldım nasıl yani bu kadar mıydı ? Dedim . Klinik kadın doğum ama terapi gibisiniz . Muhteşemsiniz enerjiniz harika .

Y
Konum: Merve Karamahmutoğlu Cavıldak Kliniği Randevu

Merve Hanım ile cilt altı implant için bir araya geldik. Çok detaylı bir şekilde anlatıp muayene etti. Çok ilgili ve titiz bir hekim.

Konum: Merve Karamahmutoğlu Cavıldak Kliniği Randevu

Sitedeki yorumları okurken abartıldığını düşünmüştüm ama gerçekten çok samimi sıcak kanlı birisi uzun zamandır geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonum vardı ilaçla tedaviye başladık süreçle ilgili düşüncelerimi tekrar paylaşacağım