Doç. Dr.
Merve Mutluay
Diş Hekimi
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Daha fazla
Ankara 1 adres
- Çocuk Diş Tedavisi
- Diş Çürükleri
- Diş Kırıkları
Aydınlıkevler Mh. Şehit Ömer Halisdemir Blv. No:114 b, Altındağ, Ankara
fu...n
5 yaşındaki oğlum Can'a anestesi ile kanal ,dolgu ve diş çekimi yapan, devamında tedavilerine devam eden ve bu süreçte gerek bilgisi gerek güleryüzü güleryüzü gerekse tatlı dili ile bize destek olan Merve hocamıza çok minnettarız..iyiki varsınız
s....m
Merve hocam 1 hafta önce 6 yaşındaki oğlumun sedasyon altında diş tedavisini (birçok dolgu,kanal tedavisi ve çekimi) yaptı. Açıkçası sürecın bu kadar rahat geçeceğini düşünmemiştim Oğlum kendini güvende hissetti ve hiçbir korku yaşamadı doktorumuz çok ilgiliydi hem bilgisiyle hemde yaklaşımıyla bize büyük güven verdi. Klinik çok temiz ferah ve çocuklar için çok uygun
İyi ki doktorumuz Merve hocam
Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim• Özel Altınpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
nu...z
6 yaşındaki oğlumun diş çürüklerinden dolayı Merve hocamızı tercih ettik. Tedavi süreci boyunca gösterdiğiniz ilgi, sabır ve profesyonellikten çok memnun kaldık. Çocuğumun dişçi korkusunu yenmesine yardımcı oldunuz ve her adımda ona güven verdiniz. Hizmetinizden son derece memnun kaldık ve bundan sonraki diş muayenelerini de sizinle yapmak istiyoruz.
nu...n
Google yorumlarını okuduktan sonra randevu aldım. Gayet güzel bir tedavi sürecimiz oldu. İyi ki Merve hocamızı tercih etmişiz. Kanala gidecek bir dişi kurtardı. İlgili bir tabip. Başarılarının devamını dilerim.
Ş
şe...u
Diş işlemlerinden korkan kızım için oldukça sabırlı olan, her açıklamayı yaparak onu ikna edebilen ve çocuğuma karşı nazik ve hassas davranan Merve doktorumuza minnettarız. Sayesinde anestezi almaktan kurtulduk.Diş dolgu ve çekimlerinden sonra da Merve hocamın kliniğinde ortodonti tedavisine devam ettik. Erken müdahale ile pek çok oluşabilecek sıkıntıya çözüm buldular. En önemlisi şeffaflar ve her türlü ayrıntı hasta ve yakınına açıklanıyor, kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz.
di...a
İşinin uzmanı çok iyi bir hekim. Kızımın kanal tedavi dolgu ve çekim işlemleri için tek tercihimiz oldu. Merve ablası sayesinde korkumuz kalmadı ve artık dişlerimiz ona emanet. İyi ki tanımışız dediğimiz pedodonti uzmanımız.
T
t.....
Merve hanımla kızımızın diş cekimiyle yollarımız kesişti.1 senedir kizimizin dolgu ve kanal tedavisi gibi tum tedavileri kendisi tüm süreci anlatarak yaptı. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz işinin ehli bir hekim,kızımızın Merve ablası.Çocuklarinizi korkusuzca diş muayenesi yaptirabileceginiz profesyonel bir hekim olduğundan herkese tavsiye ediyorumiyi var.
Z
ze....
Hasta taleplerini ve önceliklerini üst seviyede dikkate alan ve tedaviyi buna göre planlayıp uygulayan Hekimimiz Özel olan çocuğuma 4 derin ve 3 normal dolgu olmak üzere toplam 7 dolgusunu ve 1 süt dişi çekimini anestezi alarak sorunsuz bir şekilde halletti
Çok ilgili ve hastaya karşı nazik davranışları için hem doktor hanımdan çok memnun kaldık.
a....k
8 yaşındaki çocuğumun 4 tane dişinde derin çürük vardı ve tedavisi için uzman doktor arayışındaydık. Araştırmalarımız sonucunda Merve Hanım'ın uzmanlığı ve tecrübesine güvenerek kendisinde karar kıldık. Kendisi tedavinin başlangıcında hem bize gerekli açıklamaları yaparak bilgilendirdi hem de korkuları olan çocuğumla çok iyi anlaşarak tedavi sürecinin çocuğum açısından korkusuz ve sorunsuz geçmesini sağladı. Çocuğuma kanal tedavisi ve derin dolgu yapıldı. Tüm tedavi sürecinden çok memnun kaldık, çocuğumun ağrı şikayeti kalmadı. Merve Hanım çok güler yüzlü ve işini çok iyi yapıyor. İlerleyen zamanlarda da çocuğumun tedavisini kendisine yaptırmayı düşünüyoruz.
se...i
Kızımın ilk diş deneyimini Merve hocamla yaşadığı için hepimiz kendımızı şansli hissediyoruz.Güler yüzlü doktorumuz ,ne gerekiyorsa açıklayarak süreci harika yönetiyor .Kızımın ‘’Diğer diş çekimlerim için doktoruma gitmek istiyorum’’demesi aslında hocamı anlatıyor .Gönül rahatlığıyla tercih edebılecegınız bir doktor .Yolu izi açık olsun,başarıları daim olsun …
• Özel Altınpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
Merve Mutluay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Mutluay, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti).
Merve Mutluay adresi nerede?Merve Mutluay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydınlıkevler Mh. Şehit Ömer Halisdemir Blv. No:114 b Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Mutluay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Mutluay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Mutluay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Mutluay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Mutluay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Mutluay hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Merve Mutluay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.