- Periimplantitis
Lamina Uygulamaları
Pembe Estetik
İmplant
el...5
Diş beyazlattırma yaptırdım daha önce yaptırığım yerde çok acımıştı ve korkmuştum Denttria ya gittikten sonra ne korku kaldı nede ağrı sızı çok güzel iş çıkardılar teşekkürler.
Dt. Mesut Oktay
Övgüleriniz için çok teşekkür ederiz. Sizin sağlığınız ve konforunuz için elimizden geleni yapıyoruz.
nu....
Dişlerimi temizlettim toz hava ve suyla temizledi iç gıdıklayıcı bir ses yoktu. Gerçekten güzel bir yer.
Dt. Mesut Oktay
Çok geçmiş olsun Figen hanım. Memnuniyetiniz bize gurur veriyor.
ce...9
Daha önce muayeneye geldim çok ilgi ve alaka ile karşılandım 2 tane dolgum vardı hiç canım acımadı tavsiye ediyorum
Dt. Mesut Oktay
Size ilgi göstermek bizim görevimiz, tedavilerden memnun olmanıza çok sevindim. Geçmiş olsun.
Mesut Oktay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Oktay, Diş Hekimi. Size Mesut Oktay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lamina Uygulamaları, İmplant, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, 20'lik Diş Çekimi, Pembe Estetik.
Mesut Oktay adresi nerede?Mesut Oktay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe Mah. Bağdat Cad. No: 189 Kat: 3 Daire: 7 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Oktay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Oktay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mesut Oktay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mesut Oktay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mesut Oktay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Oktay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Oktay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Oktay hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mesut Oktay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.