İstanbul, Caddebostandaki danışmanlık merkezinde yüzyüze ve online hizmet vermektedir.
- Depresyon
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
- Sigortası olan hastalar
Meryem Hanım sayesinde çoğu şeyde farkındalığım arttı. Kendisini çok seviyorum. Araştırma üzerine görüşme sağladık. Yaz ayından dolayı biraz ara verdik ama tekrar devam edeceğiz. Meryem Hanım sayesinde çok büyük aydınlanma yaşadım. Bana çok çok iyi geldi. Kendisi danışanını güzel dinleyen, ilgili bir uzman. Daha öncesinde de danışmanlık hizmeti almıştım ama Meryem Hanım kadar can kulağıyla dinleyen bir uzman görmemiştim. Kendisi ile çok güzel bağ kurdum. Aldığım seanslardan da memnunum.
Psk. Meyrem Özen
Yorumunuz için teşekkür ederim.
fe...ü
Blue çağındaki çocuklarımla yaşadığım sorunlar hakkında destek aldım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Psk. Meyrem Özen
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Meyrem Özen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meyrem Özen, Psikoloji. Size Meyrem Özen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Psikoloji Randevusu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Oyun Terapisi, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Meyrem Özen adresi nerede?Meyrem Özen adresini belirtmedi. Meyrem Özen yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Meyrem Özen adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meyrem Özen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meyrem Özen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meyrem Özen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meyrem Özen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Meyrem Özen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meyrem Özen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meyrem Özen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meyrem Özen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Meyrem Özen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meyrem Özen hangi sigortaları kabul ediyor?Meyrem Özen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.