Psk. Meziyet Gül Köşker

Kadıköy 1 adres

Psk. Meziyet Gül Köşker

İstanbul, Kadıköy

• Ş

Psikolojik destek sürecine başlarken kafam çok karışıktı, yaşadığım şeyleri anlamlandıramıyordum. Günlük yaşamımımda artık çok zorlanır hale gelmiştim.Seanslar ilerledikçe bu yaşadıklarımın panik atak olduğunu öğrenmek benim için çok rahatlatıcı oldu. Artık neyle karşı karşıya olduğumu biliyorum ve bununla nasıl başa çıkabileceğimi öğrendim. Kendimi daha güçlü hissediyorum. Bu süreç bana çok iyi geldi.

• Psk. Meziyet Gül Köşker Diğer  •

Yaklaşık 2 ay önce tamamladığım 12 seanslık terapi süreci boyunca danışanıyla kurduğu güven temelli iletişim, olaylara yaklaşımı ve süreci yönetme biçimi oldukça etkileyiciydi. Zorlayıcı bir dönemden geçerken, seanslar sayesinde kendimi daha iyi tanıma ve içsel olarak güçlenme fırsatı buldum. Farkındalık kazandığım pek çok konu oldu. Profesyonel yaklaşımı ve tutarlı ilerleyişi ile süreci verimli bir şekilde tamamladım. Psikolojik destek arayışında olanlar için yönlendirici ve yapılandırıcı bir yaklaşım sunduğunu söyleyebilirim.

• Psk. Meziyet Gül Köşker Diğer  •

Meziyet Hanım’la yaptığımız seanslar sonucunda empati yeteneğim güçlendi , düşüncelerimi değerlendirmeyi ,daha yararlı bir hale getirmeyi öğrendim ve içinde bulunduğum durumu yönetmek kolaylaştı . Terapi sürecinden çok memnun kaldım .