Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli 34371
T
t....u
Kıymetli Muharrem hocamiz alanında çok başarılı ve anlayışlı bütün övgüleri hak eden samimi ve çok iyi bir doktor. kızımın boy uzatma ameliyatında bu süreçte bize hem güven hem de ameliyatla ilgili bize butun bilgileri eksiksiz verip, bizimle birebir ilgilendi . Kızımın hayatına dokunduğunuz için de bir ömür boyu dualarım sizinle
ay...u
2022 yılında brakidaktili ameliyatı oldum bu işlemi alanında pek çok uzman yapabilirdi ama tam tamına 8 ay boyunca ilmek ilmek sabırla birebir ilgilenen her soruna 7/24 muhakkak tüm rahatlığıyla çözüm üretebilen profesyonelbir o kadar da mütevazi kisiligi olan doktorum iyiki varsınız
fa...a
Annemin bacağında şekil bozukluğu vardı. Hamidiye Şişli Etfal Seyrantepe binasında Muharrem Bey şekil bozukluğu ameliyatı yaptı. İlk günden itibaren annemin şikayetlerinin çok güzel dinledi, ameliyat sürecinin açıkladı. Çok güler yüzlü ve samimi bir insan. Annem ameliyattan korkuyordu ancak doktor beyin güler yüzlü davranışları onu rahatlattı. Kemik kaynamadığı için yeniden ameliyat olması gerekti. Yine aynı şekilde çok güzel ilgilendi ikinci ameliyat da başarılı geçti. İnsana ters davranan doktorlardan kesinlikle değil çok iyi iletişim kuruyor. Ortopedik problemi olan yakınlarımız da Muharrem bey'e geliyorlar. Kendisinden ve ekibinden çok memnunuz.
• İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Muharrem Kanar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muharrem Kanar, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Muharrem Kanar adresi nerede?Muharrem Kanar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muharrem Kanar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muharrem Kanar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muharrem Kanar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muharrem Kanar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muharrem Kanar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muharrem Kanar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muharrem Kanar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muharrem Kanar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Muharrem Kanar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Şişli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Şişli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Şişli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Şişli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Şişli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları