Turan Güneş Bulvarı No.22-16 Yıldız, Ankara
Görüşler
h....ç
Kızımın üniversite sınavına 2 gün kala diş ağrısı başladı. İçtiği ağrı kesiciler 5 saat bile etki göstermiyordu. Bu şekilde sınav sürecini atlatamayacağımızı anlayıp Murat beye baş vurduk. Aynı gün öğle arsında bize randevu verdi sağ olsun. Kanal tedavisi olması gerekentiğini belirtip ilk tedaviyi uyguladı. Telefon numarasını verdi. Bi sorun olursa mesaj atabilirsiniz dedi. Bu bizi daha da rahatlattı. Ağrısı olmadı sınav sürecini Murat bey sayesinde rahatlıkla atlattık çok şükür. Kızımda ben de her zaman duacısıyız Allah ondan razı olsun
• Murat Mavili Muayenehanesi • Diğer •
he...i
20 yil surekli problem yasadigim dislerime uyguladigi tedavi sonucu beni sagligima kavusturan ayrica yaptigi protezlerle tekrar gulmemi saglayan sn dr Murak Maviliye tesekkur ederim.
Murat Mavili isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Mavili, Diş Hekimi.
Murat Mavili adresi nerede?Murat Mavili şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turan Güneş Bulvarı No.22-16 Yıldız Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Mavili isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Mavili online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Mavili isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Mavili bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Mavili ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Mavili hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Murat Mavili hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.