Bursa, Nilüfer, Bursa
k....ö
murat beye ortodonti öncesi hazırlık için gittim 2 dolgu ve diş temizliği yapıldı harika bir doktor çok ilgili ve benim dişçi korkumu yendi ve çok merhametli herkeze tavsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
Ü
ü....d
Çok iyi ve ilgili bı doktor . İşini de çok güzel yapiyor herkese tavsiye ederim .ben ve annem murat beye gittik kaplama ve dolgu yapıldı . Kaplamayida çok güzel yaptı . Teşekkür ediyoruz kendisine böyle isini severek yapacak doktorlara ihtiyacımız var
• başka bir yer • Diğer •
se...z
Allah böyle yetenekli güler yüzlü işinin ehli doktorları eksik etmesin ilgi alaka on numara eli hafif beş kere düşen dolgumu yaptı çok mennunum
• Murat Ünşat Muayenehanesi • Diş Dolgusu •
Murat Ünşat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Ünşat, Diş Hekimi.
Murat Ünşat adresi nerede?Murat Ünşat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Ünşat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Ünşat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Ünşat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Ünşat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Ünşat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Ünşat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Murat Ünşat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.