Bireysel Psikolojik Danışmanlık
Rasyonel Duygucu Davranışçı Terapi

Lisans Eğitimi: Kocaeli Üniversitesi-Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik
Yüksek Lisans: İstanbul Kent Üniversitesi-Klinik Psikoloji
Psikolojik danışmanlık becerilerini geliştirmek için Albert Ellis enstitüsünden Rasyonel Duygucu Davranışçı Terapi ve Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimleri almıştır. Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimi ile bilgi birikimimi ve tecrübesini arttırmıştır. Sürekli mesleki olarak kendisini geliştirmekte olup Psikolojik Danışmanlık hizmetini profesyonelce ve etik ilkelere bağlı kalarak vermektedir

Caferağa mah. Sakız sok. Maksim Apt. No:2/B, Kadıköy 34710

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

• Z

31 yaşındayım ve hayatımın yaklaşık 15 yılı psikolojik sorunlarla mücadele ederek geçti. Bu süre içinde defalarca psikolojik destek almaya çalıştım; fakat maalesef kalıcı ve etkili bir sonuç elde edemedim.

Mustafa Hocam’ın kişiye özgü yaklaşım tarzı, insana verdiği güven duygusu ve akademik yeterliliği sayesinde, 31 yaşında yeni bir ben inşaa etmeme vesile oldu. Onun rehberliğiyle hayatımın yönünü ilk kez kendim için sağlıklı bir zeminde kurabildiğimi hissediyorum.

• Yakaza Psikolojik Danışmanlık Merkezi Online Terapi  •

Mustafa bey ile seanslara başlamadan psikoterapiye karşı önce ön yargılarım vardı. Hiç tanımadığım birisine kendimi anlatmak ve onun bana yardım etmesi pek inandırıcı gelmiyordu. Birinci seansta bu ön yargımı kırmama yardımcı oldu Mustafa bey. Gönül rahatlığıyla destek alabileceğimi ilk seansta anladım. Seanslarımız devam ettikçe benim kendimi tanımam ve sorunlarımı çözebilmem için yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

• Yakaza Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi  •

• Y

Mustafa bey anlayışlı ve işini iyi yapan bir uzman. Psikolojik destek almaya online olarak başlamıştım. Daha sonra yüz yüze seanslara başladık. Sürecimiz hala devam ediyor. Her seansı iple çekiyorum. Bu süreçte farkındalığıma olan katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

• Yakaza Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

• Z

Daha önce yaşamış olduğum birkaç olumsuz psikolog deneyiminden sonra bir arkadaşımın Mustafa bey hakkındaki memnuniyetini dile getirmesi üzerine tanıştım kendisiyle. İyi ki yollarımız kesişti. Bana açmış olduğu her kapıdan geçtiğimde yeni bir benle tanıştım. Kendimle ilgili farketmediğim birçok şeyi farkedişim ve kabullenişimde en büyük destekçim oldu. Anlayışı, nezaketi, içtenliği ve hayatıma kattığı her şey için minnettarım.

• başka bir yer Diğer  •