Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi
Cumhuriyet Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulv. No:75 Selin Sitesi D-Blok D:12 / Nilüfer, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Bilişsel Davranışçı Terapi +9 daha fazla

Cinsel Terapi

Duygu Odaklı Terapi (EFT)

Grup Terapisi

Hakkımda

Dr. Mustafa Canbazoğlu 1993 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başlamıştır. 1995 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp ...

Daha fazla

Fotoğraflar

Bilinen Diller

• Bulgarca,
  • İngilizce

Cumhuriyet Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulv. No:75 Selin Sitesi D-Blok D:12 / Nilüfer, Bursa

Z
Konum: Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi Randevu

Mustafa Hocama, tedavi sürecindeki ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim. Tüm süreç boyunca yanımda olup hayat kalitemi arttırmaya yönelik çok önemli katkılar sağladı. Bir çok sorunumu beraber aştık. Kendisine çok teşekkür ederim.

O
Konum: Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi Yetişkin Terapisi

Hocam ile 3 redevuyu gerçekleştirdim. İlk gittiğiim gün ile bu gün arasında dağlar kadar fark var.. Raydan çıkmış hayatım tekrar rayına girdi.Kimse ben gitmem demesin psikolojik destek çok önemli..Herkese tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi Randevu

Mustafa beyden çok memnun kaldım kendisine üç aydır gidiyorum bu kısa süre zarfında epey ilerleme kaydettik üç ayda bu kadar olumlu sonuç almayı beklemiyordum kendimi çok daha iyi hissediyorum kendi alanında çok başarılı bir doktor teşekkürler Mustafa bey

Konum: Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi Randevu

İyi ki varsınız.. kızım için gitmiştik.. çok kötü bir durumdaydı sağolsun doktorumuzun sayesinde o kötü günler geride kaldı… kontrollerimiz devam etmekte…

C
Konum: Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi Diğer

Ben tavsiye üzerine kendisinden randevu aldım. 9 aydır kendisi ile görüşüyoruz. Bendeki etkisi çok büyük oldu. Beni tekrardan hayata döndürme de vesile oldu kendisine çok teşekkür ederim. Tedavim devam ediyor lakin bendeki değişim oldukça fazla.

Konum: Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi Diğer

Öncelikle doğru tanı konabilmesi için birebir empatiyi çok iyi kuran bir hocamız. Teşhisin sebebini işleyişini ve adım attıkca bir bir alacağımız sonuçları tek tek sebepleriyle anlatan ve gün geçtikce pozitif şekilde anlattığı ilerlemeyi göstererek beni eski sıkıntısız günlerime döndürmekte çok yardımcı oldu ve oluyor da. Aileme ve çevreme kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum kendilerini ve teşekkürlemi içtenlikle iletiyorum.

Ş
Konum: başka bir yer Diğer

Mustafa Hocam ile 2021 Haziran ayında tanıştık. 27 yıllık hayatım boyunca yaşadığım zorlukları kendi başıma atlatabilirim zannedip karamsar bir ruh olarak çaldım Mustafa Beyin kapısını. 1 sene geçti bakış açım, hayat enerjim, kendime olan saygım değişti.. Bana ne iyi gelmez’den çok bana ne iyi gelir’i öğreten ve yol gösteren Mustafa Bey’e teşekkür ediyorum.

C
Konum: Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi Randevu

Yineleyen depresyon tedavim için doktoruma müracaat ettim. Sıkıntılarım azaldı ve tedavi sürecinden gayet memnunum.

Doğrulanmış
Konum: Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi Duygu Odaklı Terapi (EFT)

Kalp rahatsızlığı , ailede ağır hasta ve genç kayıplar nedeniyle aşırı kaygı ve uykusuzluk. Sürekli kriz geçireceğim korkusu ya da ailemden birini kaybetme korkusu yaşıyordum ve uyuyamıyorum. Uyuduğum zaman ise uyanmak istemiyordum yine kötü bir şey olacak diye. Mustafa bey sayesinde şimdi çok daha iyim uykum düzene girdi ve kaygılarım normale dönüyor. Teşekkür ederim Mustafa bey.

I
Konum: Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi Diğer

Yüksek derecede depresyon ve kaygı sebebiyle gittim hocamızın yerinde ilaç tedavisi ile 1 ayda kendime geldim 2 seanstır gidiyorum ve tavsiye ediyorum bu sıkıntıları yaşıyorsanız hocamıza mutlaka görünün.

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Bursa Çınar Lisesi - 1993
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi - Tıp Eğitimi, 1999
  • Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD - Psikiyatri Uzmanlığı, 2011

Deneyimler

• Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dali, Araştırma Görevlisi, 2006-2011
  • 2008-2015 yılları arasında Kognitif ve Davranış Terapileri Derneğinde ve Prof. Dr. Mehmet Z. Sungur supervizyonunda, 400 saatlik Bilişsel Davranışçı Psikoterapi Teorik ve Süpervizyon eğitimlerini tamamlamıştır.
  • 2010-2011 yıllarında Cinsel Sağlık Derneğinde ve Doç. Dr. Sultan Doğan koordinatörlüğünde ve süpervizyonunda Temel Cinsel Terapi eğitimi.

Sertifikalar

Fotoğraflar