Opr.Dr. Nagihan Yılmaz, Medical Park Samsun Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

VM Medical Park Samsun Hastanesi

Kafama takılan ne varsa detaylı şekilde açıklama yapıldı wp üzerinden bile bilgilendirmeler yapıldı ve gereksiz hiç bi muayene müdahale yapılmadı

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Sezeryan Doğum  •

Çocuk istemi tedavisinde ve gebelik sürecinde vb kadınsal rahatsızlıklarımda kendimi hep güvende hissettirdi doğumu zamanında planlayarak ciddi olumsuzlukların yaşanmasını önledi şuanda sağlıklı bir oğlumuz var gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz

• K

Gebeliğim boyunca Nagihan Hanıma takipli idim. Gebelikte tansiyon problemim ortaya cıktı. Tansiyon problemim cıkınca her bir detayı atlamadan her şeyi güzelce acıklayarak kafada soru işareti bırakmadan takibimi yaptı. Tam vaktinde doğum gercekleşti farkına varmasaydı farklı senaryolarla karsılasılabilirdi. Minnettarım

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Nagihan hanım bilgisi, ilgisi, bizimle birebir alakası bir yana ne zaman ulaşabilirim diye hiç bizi düşündürmedi , içimizdeki en ufak şüpheyi bile giderdi

• Y

Gebeliğimin 12. Haftasından itibaren kontrollere Nagihan hanıma geldik. Sinop’tan iş arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine kendisini seçtik. Bilgilendirmesi, hasta takibi ve ulaşılabilir olması insanı çok rahatlatıyor. Ne zaman mesaj atsam hep kısa zamanda geri dönüş yaptı ve muayenelerde hep güler yüzlüydü biz çok memnun kaldık.

• G

Hocamla gebeliğim öncesinde yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz,her zaman çok güvenirim kendisine ,şuan gebeyim bu süreci de birlikte yürütüyoruz için çok rahat .Çok sıcak ,işinde uzman bir doktor herkese tavsiye ederim.

• F

Doğumumu yaptım. Çok memnun kaldım. Doktor hanım tecrübesiyle bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza verdi.

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Normal (Vajinal) Doğum  •

• B

Nagihan hanım geçirdiğim riskli gebelik sürecinin başından sonuna kadar bilgisi ve ilgisi ile her zaman yanımda olan ve kendimi güvende hissettiren çok kıymetli bir doktor. Her görüşme sonrası odadan ‘iyiki’ lerle ayrıldım. Doğum sırasında ve sonrası kararımın ne kadar doğru görmek, bir hasta olarak sonuna kadar güvende hissedebilmek çok önemli. Tüm bu süreçteki desteği için minnettarım

• G

Başta çekincelerim vardı histeroskopi işlemi oldum.Nahifliği bilgi ve ilgisiyle ve verdiği güvenle güler yüzüyle hemen ikna oldum memnun kaldım.

• Ş

Nagihan hocamla gebelik öncesinde rutin kontroller, pcos takibi ve tedavisi konularında 1 yıldan uzun süre beraberdik, iletişiminden mesleki bilgeliğinin getirdiğin özgüveninden ve güleryüzlü olmasından o kadar memnundum ki hamilelik sürecimi de tabiki 9 ay onunla geçirdim 26 Mayıs’ta da yine kendisiyle doğum yaptım. Baştan sonra her şeyden çok memnunum çok memnunum çok güzel ilgilendi. Gebelik çok hassas ve uzun süren bir yolculuk bu yolda sabırla bütün sorularımı cevapladı, gerek mesai saati içinde gerek dışında pazar günleri bile :) zor bir hamilelik geçirmeme rağmen beni hiç yormadı kendisini çok seviyorum ve onun hastası olduğum için bence çok şanslıyım