Merhaba ben Necati Balamtekin; Çocuk Gastroentenolojisi alanında hizmet vermekteyim.

Çocuk (İlgili adreslerde)

Necati Balamtekin

Çankaya, Ankara

• Sigortası olan hastalar

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören 06010

• H

Sayın hocam nereden başlayacağımı ve diyeceğimi bilemiyorum. Oğlum 15 aylıkken geldik size. Sizden önce 4-5 ay hastanede yattık çocuğumuz kilo alamadı sürekli akciğer enfeksiyonu geçiriyordu karnı şişiyordu, eşim ve ben bitkin ve ümitsizdik. Sonra sizinle tanıştık bir dokunacağım geçecek dediniz bize ümit verdiniz bu boş bi ümit değildi. Aylarca çocuğumuza yapılmadık tahlil, gitmedik hastane kalmadı,genetik test bile verdik. Siz profesyonel bir şekilde bize ihtimalleri ve çözüm yollarını söylediniz. Sizin yönlendirdiğiniz hekimler bizi dikkat ve ilgiyle dinledi ve çocuğumuzla ilgilendi. Söylediğiniz ihtimallerden biri çıktı soluk borusu ile yemek borusu arasında fistül vsrmış. Sonunda başarı bir ameliyat ile çocuğumuz sağlığına kavuştu ve şuan toparlanma sürecinde ve sizin takibinizde emin ellerde. Sizi karşımıza çıkaran Allaha şükürler olsun. Neden daha önce gelmedik size? dokunan ellerinize sağlık hocam dokundunuz geçti

• Necati Balamtekin Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

• C

İlgili, bilgili ve sürece gerektiği kadar vakit ayırdı. Çözüm önerileri de netti.

• Necati Balamtekin Randevu  •

• B

Necati hocama yaklaşık 3 yıl önce oğlumun aşırı kusması nedeniyle başvurduk. Çorum’dan araştırarak geldik. Gerçekten ne söyleyesem az. Çok ilgili, samimi bir doktor. Ayrıca bence alanında en iyisi. Bir türlü kesilmeyen kusması ve 3 yıl içinde yine Çorum’da tedavi edilemeyen ishal ve ateşi Necati hocam sayesinde geçti. Şimdi 2.ci çocuğum içinde Necati hocama geliyorum. Böyle güzel, başarılı ve hümanist doktorların artmasını dilerim. İyi ki varsınız hocam.

• Necati Balamtekin Randevu  •

Değerli hocamla oğlumun karaciğer enzimleri çok yükseldiğinde tanıştık .Kendisi her şeyden önce insana ,insan psikolojisine,hastasına ve yakınlarına çok değer veren bir insan.gerçekleri, hastalıkla ilgili olabilecekleri anlatırken bile size psikolojik destek veriyor, kelimelerini seçerek kullanıyor. Oğlumu Muayene ettikten sonra hızlıca gerekli tetkikler yapıldı ilaç tedavisine başladı Kastamonu da yaşadığımız için şahsi telefonundan sıklıkla iletişim kurduk her aramamızı cevapladı tüm sorularıma sabırla cevap verdi.mesleki bilgi ve tecrübelerinin zaten tartışmasız çok iyi olduğunu düşünüyorum ama benim için bir anne olarak en önemlisi empati yeteneğinin çok yüksek olmasıydı değerli hocamıza ne kadar minnet duysak az .Dolu başak boynunu eğermiş atasözünün karşılığısınız hocam egodan uzak ,mütevaziliğine hayran kaldık. .Sizin gibi değerli bilim insanlarının artması dileğimle..

• N

Necati Hocamız ile 1 yıl önce yine bu sitedeki yorumlar sayesinde tanıştık. Geçen sene oğlumu götürmediğim doktor kalmadı. 2 ay boyunca her türlü farklı ilaç verildi deneme tahtası gibi ama bir türlü teşhis konamadı. Kanlı ishali vardı. Çocuk o haliyle sınavlarına girmek okula gitmek zorunda kaldı. Gittikçe tuvaletten hiç çıkamaz oldu. Necati Hocamızı aradık, bize hemen randevu verdi ve 10dk içinde hemen teşhisi koydu. Biz aylarca boşu boşuna doktordan doktora sürüklenmişiz. Anında tedaviye başladı ve 1 hafta içinde hiçbir sıkıntısı kalmadı oğlumun. 1 yıldır takipli hastasıyız. İlgisi alakasını hiç kesmedi. Her zaman güler yüzlü karşılandık ve oğlumuzun bu rahatsızlığı ile ilgili bizi her zaman rahatlattı. İyi ki varsınız.

• N

Oğlumun bir süredir devam eden karın ağrısı ve sık tuvalete çıkması ama tam anlamıyla boşaltım yapamaması şikayetiyle kendisine başvurduk. İyiki de Nejati hocama denk gelmişiz. Oğlum 16 yaşında neredeyse sosyal hayatı hiç kalmamıştı. Bu sıkıntıları yüzünden dışarı bile çıkamıyor. Öncelikle oğluma yaklaşımı, rahatlatıcı tarzı, babacan tavri zaten sizi rahatlatmaya yetiyor.
    Umudumuzun azaldığı bir dönemde umut ışığı oldu sevgili hocamiz.
    Bizden biri dedim tanıştığımızda. Özellikle hastane süreçlerinde o kadar önemliki bizden biri diyebilmek. Yalnız olmadığımizi anlıyoruz. Biliyoruz ki hocamiz yanımızda. İyiki varsınız sevgili hocam.

• N

Necati hocama il dışından geldik Oğlum 9 yaşında ve 3 aydan beri ciddi şekilde kanamalı hemoroide benzer bir rahatsızlık geçiriyordu. Bize daha önce Rektal prelapsus teşhisi konmuştu ama oğlumun rahatsızlığı geçmiyordu Necati Balamtekin hocamın telefonuna ulaştım benden ilk etapta video yada fotoğraf istedi gerekli ise gelin dedi ve videoda teşhis ettiği gb klonoskopide de polipektopi olduğu kesinleşti polip çıkarıldı. Şu an oğlum gayet iyi .Ben bir anne olarak bu süreçte çok stresliydim Necati beyin yaklaşımı bizi rahatlatıyordu ayrıca işlemlerimizin tüm adımında bize yardımcı oldu Özellikle şunu söylemek istiyorum işini gerçekten çok severek yapan ,merhametli , tüm hastalarına gerçekten çok yardımsever ,çocukları sağlıklarına kavuşturma gayesi taşıyan çok başarılı bir hekim. İyi ki geldik diyoruz

• G

Kızım 9 yaşında safra kesesi taşı kanalı tıkaması sonucu sarılık teşhisi ile ilçe hastanesinden sevk edildi.Korku ve endişe ile çıktığımız hastane yolculuğunda rabbim bizi Necati Hocam ile karşılaştırdı.Hastane de birçok tedavi ve işlem gördük . kızımın tüm tetkikleri yapıldı hiçbir ayrıntıyı göz ardı etmedi.Bu zorlu süreçte sorularımızı kaygılarımızı sabırla dinledi cevapladı hep yanımızda idi.Taburcu olduktan sonra da hastası ile iletişimini devam ettirmesi hastanın kendini güvende hissetmesini sağlamakta. İşini titizlikle yapan bu alanda nadir bulabileceğimiz bir hekim Necati Hocam.
    Bir anne olarak işini bu kadar titizlik özveri ile yapan, hastasını sabırlı samimi babacan nazik karşılayan Necati Hocama kızım ve kendi adıma saygilarimisunuyorum.

• G

Kızımın yemek borusuyla ilgili doğumsal sıkıntılarından dolayı yıllardır farklı doktorların kapısını çaldık.Necati hocayla bugün ilk kez kızım muayne oldu çok pozitif bir insan.Allah razı olsun farklı ileri tetkik ve tedavi seçenekleri önerdi.Gayet açıklayıcı bir dille kızımın hayat standartları nasıl yükseltebileceğimizle ilgili tavsiyelerde bulundu.Muaynesinden çok memnun kaldık.Alanında uzman hekimlerle birlikte tedavimizi uzun vadede planlayacak inşallah.Bize umut verdi.

• Necati Balamtekin  •

Oğlum 3.5 yaşında Biz kendisine safra taşı şikayeti ile gittik. Safra taşıyla birlikte aşırı karın ağrısı olduğu için fmf hastalığından şüpheldi ve romatoloji bölümüne yönlendirdi. Sayın doktorumuz Necati bey gerçekten mükemmel birisi öncelikle çok babacan. Tavrı yaklaşımı çok güzel. Oğlum için her aradığımda büyük bir sebat gösterdi. Sonuçta bir annesiniz tedirginliginiz var sürekli soru soruyorsunuz o tedirginligimizi üzerinizden aldı. Tedavi sürecimizi çok güzel yönlendirdi başka hastalıklarımiz için farklı bölümlere yönlendirdi tek bir bölüm ile kalmadı bir çok doktorla ilerlememizi sağladı. Gerçekten alanında nadir diyebileceğimiz doktorlardan kendisi. Gözü kapalı güvenebilirsiniz. Ameliyatı son çare olacak düşünüp o seviyeye gelene kadar bütün her şeyi didik didik edip ilerledik. İyi ki karşımıza çıktı Allah bin kere razı olsun kendisinden.