Başlıca Hizmet Alanları:
-Bireysel Psikolojik Danışmanlık (Yetişkin)
-Evlilik ve Çift Danışmanlığı
-Kurumsal Psikolojik Danışmanlık ( Endüstriyel Şirketler ve Fabrikalarda Bireysel Danışmanlık)
-Kurumsal Eğitmen (Endüstriyel Şirket ve Fabrikalar)
-Konuk Eğitmen (Üniversiteler)
Etkinlik ve Organizasyonlar:
-C-Level Business Training Institute
- Depresyon ,
- Panik Atak ,
- İlişki Problemleri ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- İş ve Çalışan Psikolojik Problemleri ,
Göbeloğlu Plaza, Gevhernesibe, Gök Gç. No:10/5, 38010 Kocasinan/Kayseri, Kocasinan, Kayseri 38010
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Göbeloğlu Plaza, Gevhernesibe, Gök Gç. No:10/5, 38010 Kocasinan/Kayseri, Kayseri
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile İçi İletişim Sorunları
Apa Psikoloji
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Davranış Bozuklukları
Doğum Terapisi
Duygu Tanıma Testi
Apa Psikoloji
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ebeveyn Danışmanlığı
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
s....n
Necati Hocama, bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Aldatıldığımı öğrendiğim çok zor bir dönemde başladım ve daha ilk karşılamasından itibaren işinde ne kadar iyi olduğunu hissediyorsunuz. Ağlama krizlerim ve panik atak sıkışmalarım tamamen bitti. Konuştuklarının her kelimesinin altı dolu bunu net anlıyorsunuz. Dinlemesi ses tonu bilgi ve tespitleri hocam iyi ki varsınız.
• Apa Psikoloji • Randevu •
C
c.....
Geçmişte istismara uğradım kendimle ve ilişkilerimle hep sıkıntılar yaşadım öfke patlamalarım çoktu fevri biriydim Necati beyle terapiye başlayınca unuttuğum bastırdığım şeyleri hatırladım içimde neleri tuttuğumu fark ettim hocam çok kibar çok şey kattı bana her seans başka çıktım şimdi ne kaygı kaldı ne depresyon kendimi çok mutlu hissediyorum herkese tavsiye ederim
• Apa Psikoloji • Davranış Bozuklukları •
T
tu...a
Necati Bey’den uzun zamandır terapi alıyorum gücümü geri kazandım. Bazen onu gerçekten çok zorladım ama sabrı ve şefkati hiç eksilmedi. iyi ki ona denk gelmişim Gerçekten işini kalpten yapan bir psikolog.
• Apa Psikoloji • Diğer •
e....t
Necati Hoca ile en çıkmazda hissettiğim dönemde denk geldik, o kadar güzel ilerledi bana kendimi tanıttı ki kendimi ve çevreni anlama anlamlandırma sürecinde çok faydalı oldu, görüşmeler sırasında gerçekten dinlenildiğimi ve anlaşıldığımı düşünüyorum, çok açıklayıcı ve sakinlik içerisinde, her şeyin bağlamını kurmama olanak sağlıyor.
• Online Danışmanlık • Diğer •
se...
Ben Necati Bey ile kendi içimde sıkıştığım ve bu sıkışıklığın sağlığımı etkilediği bir dönemde tanıştım. Onunla tanışana kadar aslında iyi olmadığımın farkında bile değildim. Necati Beyin sayesinde içime attığım yaşanmamış olarak görüp aslında unuttuğum olayları tekrar hatırladım ve onlarla baş etmeyi, kabul etmeyi başardım. Kısacası Necati Bey ile pandoranın kutusu açıldı diyebiliriz. İyi ki onu tanımışım. Hayatımın gidişatını değiştirdi, bana nefes oldu. O iyi ki var.
• Apa Psikoloji • Randevu •
Psikolog Necati Tunuzo çok bilgili ve anlayışlı birisi arkadaşımın vesilesiyle gittim. Kendimi daha iyi anladığımı, farkındalığımın arttığını ve çok daha cesur hale geldiğimi düşünüyorum. Sizinle konuşurken kendimi rahat ve anlaşılıyor hissettim sorularınız ve yönlendirmeleriniz benim için çok değerliydi. Özellikle duygularımı ifade etmek ve bazı konulara farklı bir bakış açısı getirmek konusunda önemli bir ilerleme kaydettiğimi hissediyorum. Süreçten o kadar memnun kaldım ki, tüm aileme ve iş arkadaşlarıma sizden bahsediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
• Apa Psikoloji • •
e...
Necati Hocam'a kişisel farkındalık için başvurdum. Seanslarımızın verimli geçtiğini düşünüyorum. Kendime olan farkındalığımın arttığını hissediyorum. Tavsiye ederim.
e...
Her şeyin bittiğini, hayatımın kontrolünü kaybettiğimi düşündüğüm bir anda tanıştım Ben Necati Bey'le. Nazik yaklaşımıyla kendimi ve olanları anlamama yardımcı oldu. Bunu o kadar kibar ve profesyonel bir şekilde yaptı ki iyileştiğimi, kendi kendime yetebildiğimi ve hiçbir şeyin zannettiğim kadar kötü olmadığını hissettim. Bunu yaşadım. Sakinliği, danışanının yaşadığı olaylara hakimiyeti, hislerinizi hiçbir zaman göz ardı etmeyişi ve danışma sürecinde kendinizi önemsemeniz gerektiğini size hatırlatan, bunu hayatınızın bir parçası haline getirmeniz için çok büyük bir emek veren bir psikolog. Hayattaki deneyimleri, işine olan bağlılığı ve inancıyla gerçekten çok başarılı bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Danışma sürecinde seansları beklemeden akıl danışmak istediğinizde size her zaman destek olan çok değerli bir danışman kendisi.
R
r...
İlişkilerde başarılı olamama, tüm hataları kendimde bulma sebebiyle Necati Bey'e gittim. Sürecimiz hala devam etmekte. Bu süreç içerisinde birçok soruna nokta atışı yaparak çok güzel sonuçlar aldık. Kendisi gerçekten çok iyi bir dinleyici, yol gösteren, destekleyen birisi. Mesleğinde çok başarılı birisi olduğuna kefilim. Bizzat kendi deneyimimden yola çıkarak yazıyorum bunları. Kısa süre içerisinde aslında sorunların bende olmadığını, neler yapabileceklerimi, yapmayacaklarımı detaylı bir şekilde kendisiyle konuştuk. Ve Necati Bey sorunlara nokta atışı yaparak süreçten net sonuçlar almaya başladık. Kendisini yürekten herkese tavsiye ediyorum. Değerli ve kıymetli zamanınızı Necati Bey'in bilgi ve deneyimlerine güvenip kendinizi teslim edebilirsiniz.
m...
Bebeğimi kaybettiğimde uzman arayışındaydım. Necati Bey'i gördüm, yorumlarını okudum ve denemek amacıyla gitmiştim. Seanslarımdan bana karşı tavırlarından çok memnun oldum, o yüzden seanslarıma devam ettim. Gerçekten anlayışlı ve bilgili birisi. Bana çok yardımı dokundu ve hala dokunmaya devam ediyor. Ve çevremde herkese tavsiye ederim.
Necati Tunuzo isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necati Tunuzo, Psikoloji. Size Necati Tunuzo tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi.
Necati Tunuzo adresi nerede?Necati Tunuzo şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göbeloğlu Plaza, Gevhernesibe, Gök Gç. No:10/5, 38010 Kocasinan/Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necati Tunuzo isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necati Tunuzo online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Necati Tunuzo isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Necati Tunuzo, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Necati Tunuzo hangi dilleri konuşuyor?Necati Tunuzo ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Necati Tunuzo isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necati Tunuzo bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necati Tunuzo ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necati Tunuzo hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Necati Tunuzo hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Necati Tunuzo hangi sigortaları kabul ediyor?Necati Tunuzo tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.