2004 yılında Nöroloji Uzmanı olarak göreve başladı. Azerbaycan Bakü doğumlu olan ve 1995 yılında Bakü Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 1999-2004 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini tamamlayan Doç. Dr. Nergiz Hüseyinoğlu, Gazi Üniversitesinde Elektrofizyoloji eğitimini, Ankara Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesinde Uyku hastalıkları eğitimini alarak, Uyku hastalıkları uzmanlığı sertifikasını aldı. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Doçent unvanını alan Hüseyinoğlu, Acıbadem Kayseri Hastanesi Nöroloji Bölümü’nde hizmet vermektedir.
- Baş Ağrıları
PRP
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Tetik Nokta Tedavisi
Acıbadem Kayseri Hastanesi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Video EEG
Yüz Dolgusu
Z
ze...
Babamın olağandışı davranışları ve şiddetli unutkanlıkları sebebiyle başvurduğumuz devlet hastanesinde durumunun "iyileşmez" olduğu belirtildi. 9 ay süren uygulamalar beklenen sonucu vermedi.
Bu sürecin ardından nöroloji alanında en uzman hekimleri araştırdık ve Profesör Doktor Nergiz Hüseyinoğlu ile görüşmeye karar verdik. Görüşmeye gittiğimizde kendisinin her ayrıntıya çok titizlikle yaklaştığını gözlemledik. Yapılan kapsamlı tetkikler ve testler ile profesyonel ilgisi, doğru adreste olduğumuz hissini verdi.
Başlatılan program ile birlikte sadece iki buçuk ayda babamda ciddi bir ilerleme gözlemledik. Dalgınlık ve unutkanlık belirtileri en alt seviyeye indi. Bu önemli gelişme, ikinci kontrol sırasında yapılan ölçümlerle de doğrulandı.
Bu sürecin, benzer zorlukları yaşayan diğer kişilere yol göstermesi adına bu deneyimimi aktarıyorum.
Rabbim kendisinden sonsuz kere razı olsun. İlminin hakkını fazlasıyla veren hocamıza buradan minnetlarlığımızı bir kez daha ifade etmek isterim.• Acıbadem Kayseri Hastanesi • Nöroloji Randevusu •
fu...n
6-7 yildir uyku problemleri yasiyordum ve bircok yere gittim fakat bir turlu cozum bulamadilar ta ki hocama gorunene kadar. Her kontrole gittigimde titizlikle takibini yapti. Dikkatle muayene edip ilgilendi sonra uygulanacak tedaviyi detayli bir sekilde anlatip tum sorularimi cevapladi ve cok sukur artik ayni sorunlari yasamiyorum. Gerek bilgi birikimi ve tecrubesi gerekse kisiligiyle gonul rahatligiyla tercih edilebilecek nadir hekimlerdendir
• Acıbadem Kayseri Hastanesi • Diğer •
C
ca...n
Bulanık görme şikayeti ile yönlendirildiğim sevgili Nergis Hocam, papilödem rahatsızlığım için bulunduğum ilde önerilen belden sıvı alma işlemini yapmadan, hayat kalitemi düşürmeden, ilaç tedavisi ve sıkı takip ile durumuma çözüm buldu. Her muayenesinde ilgisi, net açıklamaları, önerileri ve muayene tarzı ile bizi çok memnun etti. Sürekli kendini geliştirmek için çalışan, güler yüzlü hocamın bilgi birikimi ve deneyimi ile birçok hastaya şifa olacağına inancım tamdır.
Prof. Dr. Nergiz Hüseyinoğlu
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için, mutluluk ve sağlık dileklerimle...
nü...l
Gezmediğim yer kalmadı am nergis hocamda çözümü buldum aylarca gecmeyen bas agrısı yanlış konulan tanılar ve sürekli cekılen emarlar hiç biri çözüm olmadı neysekı nergis hocam bi şekilde ulaştım Allah ondan razı olsumin şuan saglıma kavustum emar hakkında bilgi almak için aradığımda bilr öyle güzel konustu ve yol gösterdiki Gidebilceniz en iyi doktor sonsuz güveniyorum allah razı olsun
Çok teşekkür ederim, sağlıklı ve mutlu günler dilerim
Nergiz Hoca 2022 yılında bana epilepsi tanısı koydu ve tedavi sürecimi yönetti. 3 yıl boyunca beraber bu süreci yürüttük ve sonunda başarıyla tamamladık. Süreç boyunca çok ilgiliydi, güler yüzlüydü ve her detayı bize anlaşılır şekilde aktardı. Tanıştığım en iyi doktorlardan olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Alanında oldukça uzman. Nöroloji alanında kesinlikle tercih edilmesi gereken bir doktor.
• Acıbadem Kayseri Hastanesi • Epilepsi Tedavisi •
er...r
Babamın diyabete bağlı nöröpati ağrıları için gitmediğimiz doktor başvurmadığımız tedavi yöntemi kalmamıştı ama bir türlü tedaviye cevap alamıyorduk. Daha sonra Allah karşımıza Nergiz hocamızı çıkardı.
Hastalığı doğru tanıma ve doğru tedavi için dakikalarca muayene ve tetkiklerin sonucunda yanlış teşhis konulduğunu saptadı ve doğru teşhis ve doğru tedavilerle 3-4 ay kadar kısa bir sürede önce Allah sonra Nergiz hocam sayesinde tedavisine sonuç aldık ve babamın iyileşme süreci başladı. Yürümekte zorluk çeken, ağrıları olan babam çok şükür şimdi çok daha iyi.
Kendisine sabrı, ilmi ve güler yüzü için minnettarız. Rabbim sizin gibi hekimlerin eksikliğini vermesin Nergiz hocam. İyi ki varsınız iyi ki yolumuz sizinle kesişti.• Acıbadem Kayseri Hastanesi • Nöroloji Randevusu •
R
ra...y
Yıllardır ağrı içerisinde kıvrandığım migren atakları ,çocuklarıma eşime tahammül edemediğim günler , uykusuz geçirdiğim sabahında ağladığım sadece kendime değil herkese hayatı zindan ettiğim günler hepsi Nergiz hocamı tanıyana kadarmış. Kendisine minnettarım .. Her duamın başında kendisi vardır . Aylardır dinmeyen ağrılarım ayaklarım yok oldu gitti . Migrenden çeken kim varsa hocama tedavi olmasını gönülden tavsiye ediyorum . Çok memnunum iyi ki tanımışım sizi .. emeğinize sağlık hocam .
se...z
Değerli nergis hocam sayesin de uykusuz geçen ve çok sancılı küme baş ağrısı sorunumu bana güzel desteği ve motivesi ile tedaviye başladık. Umutsuz olduğum kendimi çok kötü hissettiğim asla çözümü olmayacağını düşündüğüm bu rahatsızlığıma en iyi tedavi yöntemi ile beni hem psikolojik Hemde ağrılarımı çok iyi yönde hafifletti. Melekle karşılaştım diyebilirim yetkin ve bilgisi ile beni bu zor sürecimden çıkaran sevgili hocamı gönül rahatlığı ile tercih edip kendinizi ona emanet edebilirsiniz
mu...t
Değerli hocama baş sönmesi şikayetlerim için başvurdum 1 bucuk yıldır geçmeyen baş dönmelerime çeşitli yanlış hastalık teşhisleri konulmuştu.Nergis hocam en dogru teşhisi koydu ve tedavime başladı mükemmel bilgisi ve iyi niyeti sayesinde hastalıgımdan tamamen kurtuldum kendisine çok minnettarım Allah basımızdan eksik etmesin
• Acıbadem Kayseri Hastanesi • Randevu •
f....b
Babam ağır bir trafik kazası geçirmişti , birtakım hasarlar kaldı. Pekçok hastane , pekçok doktor gezdik, şükür ki sonunda Nergis Hanım'ı bulduk. Hem çok ilgili hem alanında çok iyi. Emeğine sağlık. Kendisine duacıyız.
Çok teşekkür ederim, sağlıklı ve mutlu günler dilerim
Nergiz Hüseyinoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nergiz Hüseyinoğlu, Nöroloji. Size Nergiz Hüseyinoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu, Epilepsi Tedavisi, EMG, MRI Değerlendirme, Botoks, Elektromiyografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Epilepsi Testi, Esd (Sedimantasyon), Nöralterapi.
Nergiz Hüseyinoğlu adresi nerede?Nergiz Hüseyinoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seyitgazi Mah.No:1/1-A Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nergiz Hüseyinoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nergiz Hüseyinoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nergiz Hüseyinoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nergiz Hüseyinoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nergiz Hüseyinoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nergiz Hüseyinoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nergiz Hüseyinoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Nergiz Hüseyinoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.