Dr. Dt. Nevzat Sezer Işıksaçan, 2015 yılında Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Mezuniyetinin ardından Yeditepe Üniversitesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimine başlamış ve 2021 yılında doktora derecesini başarıyla tamamlamıştır. Eğitimi süresince dental implantoloji, kemik ogmentasyonu, gömülü diş cerrahisi, oral patoloji, maksillofasiyal travma ve distraksiyon osteogenezi gibi ileri cerrahi alanlarda kapsamlı deneyim kazanmıştır.

Eğitim sürecinde Amerika Birleşik Devletleri'nde Emory Hospital Ağız ve Çene Cerrahisi Kliniği'nde staj yaparak ortognatik cerrahi alanında uluslararası deneyim edinmiştir.

Yurt içi ve yurt dışında birçok bilimsel kongre ve eğitime katılmış, SCI indeksli dergiler dahil çeşitli bilimsel yayınlar yapmış ve uluslararası kongrelerde sözlü sunumlar gerçekleştirmiştir.

Halen İstanbul Ataşehir'de kurucusu olduğu Işıksaçan Dental Clinic'te başta dental implantoloji ve kemik cerrahisi, gömülü diş cerrahisi, temporomandibular eklem tedavileri ve medikal estetik (botoks) olmak üzere, genel diş hekimliği, estetik diş hekimliği, endodonti, periodontoloji ve protetik diş tedavisi alanlarında hastalarını kabul etmektedir.

Hastalarına güvenli, konforlu ve kanıta dayalı tedavi sunmayı ilke edinen Dr. Işıksaçan, güncel bilimsel literatürü yakından takip ederek en modern tedavi yaklaşımlarını uygulamaktadır.

Yetişkin

Nevzat Sezer Işıksaçan Muayenehanesi

İçerenköy Mahallesi KarslıAhmet Caddesi No:39/2, Daire:6, Ataşehir 34758

• Sigortası olan hastalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dr. Dt. Nevzat Sezer Işıksaçan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle