Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Diyetisyen Nilsu Koygun

Üçevler Mahallesi İzmir Yolu Caddesi Westpoint D:Blok Kat:11 Daire:276 , Bursa 16130

• N

Bence gittiğim en iyi diyetisyen. Çok ilgili işini çok iyi yapan harika birisi Nilsu hanım.

• Diyetisyen Nilsu Koygun Diyetisyen Randevusu  •

• Y

Öncelikle çok güler yüzlü, beni çok güzel dinledi , sorularıyla beslenme alışkanlıklarım ve genel yaşamım ile alakalı notlarını aldı , diyet kelime olarak insanı biraz tedirgin ediyor, ama inanın ben sağlıklı yaşam a alışmalıymışım. alışkanlıklarımı değiştirmemde destek oldu, hiç kısıtlama olmadı diyebilirim, porsiyon kontrolü yapmaya başladım ve hiç aç kalmadım. tartı günleri hiç tedirgin olmadım. Yakın zamanda şehir değişikliğim oldu ve online olarak da kendisine danışmaya devam ediyorum.

• Diyetisyen Nilsu Koygun Diyetisyen Randevusu  •

Profili düzenle veya yönet