Dt. Niyazi Yeşil Cumhuriyet Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Şuanda kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Niyazi Yeşil Muayenehanesi

İSTASYON CAD.ÖRTÜLÜPINAR MAH,SİVAS LC WAİKİKİ ÜSTÜ AKKAYA İŞ HANI KAT.5, Sivas Merkez, Sivas 58070

NİYAZİ YEŞİL

İstasyon cad.örtülü pınar mah.lcw mağzası üstü kat:5, Sivas Merkez, Sivas

Diş Hekimi Randevusu

• N

İmplant sürecinin başından sonuna kadar her şey çok profosyonel ve özenliydi. Niyazi Hocam ve ekip çok ilgiliydi, süreç boyunca her adım detaylıca açıklandı ve bu, bir hasta olarak bana kendimi güvende hissettirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Niyazi Yeşil Muayenehanesi İmplant  •

Niyazi hocamin maşallah eli çok hafif işlemleri çok hızlı bı şekilde yapiyo ilk gün koykuyla gidenler bidahaki sefere kesinlikle korkmadan geliceklerdir.20 lik çekimini bikac dk içinde yaptı ve acısız.iki diş çekimi bı kanal yaptırdım daha devam eden bı tedavi sürecim var ama Niyazi hocam sayesinde çok rahatim

• Niyazi Yeşil Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi  •

• F

Çok ilgili başarılı pratik bir hekim ne yapılacağı konusunda net olarak bilgi veriyor çok memnunum estetik dolgu yaptırdım iyi ki Niyazi hocamı tercih ettim çok temiz ve güler yüzlü çalışanlarıyla birlikte harika bir klinik

• Niyazi Yeşil Muayenehanesi Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları  •

• N

Niyazi hocama estetik dolgu işlemini yaptırdım.İşini titizlikle yapan güler yüzüyle , hastasına en iyi şekilde durumu izah eden, samimiyetiyle insana güven veren ve her işini en iyi şekilde yapmaya özen gösteren çok mükemmeliyetçi ve başarılı bir hekim.İyi ki siz hocam.

• Niyazi Yeşil Muayenehanesi Diğer  •

• B

Hocanın eli gercekten çok hafif ve hızlı.
    Başlar da korkuyordum ama 20 dakika icerisinde tüm islemleri tamamliyor olmasi efsane. Ben komple bakim yaptiriyorum su ana kadar 1 normal, 1 tane 20 lik , bir kanal tedavisi, bir dolgu yaptirdim tedavim hala devam ediyor. Güvenilir ve temiz bir kurum

• Niyazi Yeşil Muayenehanesi Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

İmplant tedavimi başarıyla tamamlayan, her aşamada güven ve rahatlık sağlayan değerli doktoruma saygılar. Artık hem sağlıklı hem de estetik bir gülüşe sahibim ”

• B

Muayene ve tedavi süreci boyunca ilgili, açıklayıcı,hastaya güven veren, profesyonel bir hekim.Hijyen,hasta karşılama, iletişim açısından da çok başarılı bir klinik.

• Niyazi Yeşil Muayenehanesi Kök Kanal Tedavisi  •

İşini titizlikle yapan bir hekim, süreç içerisinde gayet şeffaf ve ilgili.

• Niyazi Yeşil Muayenehanesi Kök Kanal Tedavisi  •

• H

Niyazi hoca gerçekten çok pratik. Yaptığı işlemleri hızlı yapıyor hastayı çok yormuyor. Kendisi hastaya karşı nazik ve anlayışlı bir kişi. Gerçekten hem insani olarak hemde doktorluk olarak doğru olan şeyleri yapmaya çalışan ve prensip sahibi bir insan kendisi.
    Ben implant yaptırdım ve menmun kaldım

• N

Frenektomi işlemi yaptırdım hiç ağrı olmadı gayet memnunum

• Niyazi Yeşil Muayenehanesi Diğer  •