Op.Dr. Numan Atılgan Muayenehanesi

BekirBey Mah Hamdi Kutlar Cad A Blok No 195 / AC, Şahinbey, Gaziantep

Çocuğum parmakların üzerinede yürüyordu. Numan hocamızla tanıştık önce elle muayene mizi yaptık daha sonra röntgen ile sıkıntımızın ne olduğunu teşhis koydu ameliyat olması gerektiğini ve asla bir risk olmadan bizi gayret güzel bilgilendirerek amaliyati gerçekleştirdik . Bize amaliyattan sonrada gerek bilgisiyle gerek ilgisiyle Bir sıkıntımız olmadı şuan çocuğum gayet güzel yürüyor .
    çok memnunuz tavisye ederim

• Op.Dr. Numan Atılgan Muayenehanesi Diğer  •

Ben ilk geldiğimde kızımın parmağı kopmuştu Numan hoca önerildi iyikide geldik bir ay içinde kızım toparlandı çok memnunuz Mardin'den geldim biz çok başarılı Numan hoca içim rahat bir şekilde her zaman Numan hoca diyorum

• F

8 ay önce Elbistan’dan iş kazası geçirerek geldim Deva hastanesine sağ ayağım koptu sol ayağım parçalı kırıktı ayaklarımın ampute olacağını söylemişlerdi şimdi sol ayağım düzeldi sağ ayağımında az bir işlemi kaldı kesilmekten kurtuldular.Numan hocam o kadar işinin ehliki ekibiyle birlikte bir harika ayağım tekrardan eski işlevini görebilecek umarım herkes geç kalmadan Numan hocaya gelir bu kadar titiz çalışan güzel sonuçlar aldırabilen doktoru bulmak zor elinize emeğinize sağlık

• I

Merhabalar ben İsmail 2020 yılında sol kolumda sinir damarları kesilmişti ilk müdahalede geçici olarak yapıldı ameliyat,
    ondan sonra 2021 temmuz ayında doktorumuz Numan Hoca başarılı bir ameliyat yaptı kolumdaki sinirler kaslar gelişti ayaktan seni transferi yaptı kesik olan sinir damarına onarım ilave etti ve kolum şu an çok güzel böyle olacağını tahmin bile edemiyordum şu an fizik tedaviye devam ediyorum gayet iyi doktorumuz Numan Hoca çok başarılı bir doktor kendisinden razıyım yaptığı başarılı ameliyatla kendisini takdir ediyorum ve çok kişiden başarı kazanmış bir hocadır.

• G

göçük altından kardeşim çıkarıldığında ümidimizi kestıgımız an hızır gibi ımdadımıza yetısen kesılır bu kol denıldıgınde ben tedavı ederım dıye yardımımıza koşan numan hocam senı merhametını mesleğindeki başarıyı anlatmaya kelımeler yetmez ayağını opecem dıye vaadım vardi kısmet olmadı efendımıze komşu ol rabbım senı daraltmasın sen ve senın gıbılerın sayısını artırsın biz senden razı olduk rabbımde senden razı olsun

• M

İnsanı rahatlatan bir tarafı var, çok merhametli. Onun takibinden memnun olduk. Güler yüzlü doktor az.

• M

• H

mesleğinde çok başarılı olacağı belli olan bir hekim. ülkemizde böyle hekimler yetişebildiği için çok mutluyum. yıllardır konulamayan tanıyı şıp diye koydu. Allah razı olsun...