Konya doğumludur.Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde tamamlamıştır.
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Nutrisyon Destek Ünitesi’nde ve polikliniklerinde, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi, Yoğun Bakım, Kardiyoloji, Üroloji, Endokrin ve Metabolizma hastalıkları, Onkoloji servislerinde ve poliklinik bölümlerinde, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kurumlarında, Gazi Üniversitesi Çocuk Hastalıkları bölümünde yeni doğan servisi ve poliklinik bölümlerinde çalışmıştır. Mezuniyet için “Sporcuda Hidrasyon” konusunda bir seminer sunumu ve “Lisanslı Vücut Geliştirme Sporcularının Beslenme Durumu, Beslenme Bilgisi ve Beden İmajlarının Değerlendirilmesi” konusunda bir bitirme tezi hazırlamıştır.
2018 yılından itibaren kendi kurduğu “Nurgül Yeşilırmak Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı’nı Konya’da bulunan merkezinde klinik diyetisyen olarak mesleğine devam etmektedir. Merkezinde kişiye özgü beslenme ve diyet koçluğu hizmetleri sağlanmakta, sağlıklı beslenme ile ideal kilonuza ulaşma, hastalıklarda beslenme sporcu beslenmesi, anne ve çocuk beslenmesi danışmanlıkları yapılmaktadır. Kurumsal alanda ise anaokullarından birçok şirkete kadar aylık ve haftalık planda çalışanlar ve öğrenciler için beslenme programları sağlamakta. Ayrıca Power Plate gibi kilo kontrolü üzerine destekleyici alternatif seçenekler bulunmaktadır.
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kilo Problemi
- Hiperlipidemi
- Aşırı Kilo Alımı
- Sigortası olan hastalar
Eyüp sultan cd. Forum center avm ofis B1 giriş 2. Kat no:202, Malazgirt mh., Selçuklu, Konya 42100
- Sigortası olan hastalar
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı
Sağlıklı beslenme yolculuğumda en büyük şansım siz oldunuz. Sürece inanarak başlamak kolay değildi fakat sizin her zaman güler yüzlü ilginiz, motive eden ve profesyonel yaklaşımınız sayesinde 3 ayda 10 kilo verdim. Kendimi daha sağlıklı ve enerjik hissediyorum.
• Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı • Diyetisyen Randevusu •
se...a
Kendisi ile 6 7 ay önce tanıştık iyi ki de yollarımız kesişti güler yüzlü sabırlı benim gibi yemeği çok seven birine tam 16 kilo verdirdi bambaşka biri oldum sayesinde çokkkk çokkk memnun kaldım pozitif işini hakkıyla yapan zayıflamanın tadının hiç bir yemekte olmadığı farkettiren birisi iyi ki tanımışım
Doğum sonrası artarak devam eden iştahım ve eski kiloma dönme isteğimle,ismini çevremden duyarak gittim.Nurgül Hanım çok içten öncelikle,motive edici ve en önemlisi ben hep koşarak gittim hiç kasılmadan.Yönlendirmesi ile az zamanda hem de emzirmeye devam ettiğim halde eski kiloma döndüm.koruma evresine az kaldı,iyi ki gitmişim ve tanımışım sizi
• Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı • Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme •
se...a
1 seneden fazladır danışmanlık alıyorum Nurgül hanımdan. 35 kilodan fazla verdim. Daha devam ediyoruz. Tabi iş bizde bitiyor ama diyetisyenden gerekli ilgi ve alakayi alıyorum her 2 haftada bi program değişikliği yapıyor ihtiyacım göre ayarlıyor ben memnunum
d.....
Ben sağlıklı beslenme ile birlikte tam 10 kilo verdim. Sağlıklı listeler sayesinde hem fiziksel hem ruhsal güzelliğe kavuştum. Hiç aç kalmadan hiçbir sağlıklı besinden mahrum kalmadan tüm listelerimi keyifle uyguladım. Benim için başka bir diyetisyen söz konusu bile olamaz. Kesinlikle tavsiye.
Oğlumun yeme problemi vardı. İlgisi anlayışı ile o kadar güzel yönlendirdi ve çocuğum bu sayede korkmadan ve severek yemek yemeye başladı. Çok memnunum ve ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
• Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı • Sağlıklı Beslenme •
Kilo vermek için sağlığıma kavuştum. 7 ay da 21 kilo verdim. Tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Verilen diyet listelerini kolaylıkla uyguladım. Karaciğer,şeker, kolestrol ve tansiyon değerlerim normale döndü. Çok güler yüzlü çok cana yakın. Arkadaş gibi konuşuyor. Uzmanımızın takibinden ,yönlendirmesinden memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.
Kilo vermek için. Bölgesel 1.5 ay da 7.5 kilo verdim. Diyet listelerinde çalışmam rağmen kolay uygulayabildim. İnsülin direncim vardı bu konuda da kendimi rahat hissediyorum. Tavsiye üzerine gittim. İlgi alakası Nurgül Hanım'ın yeri ben de başkadır. Uzmanımızın takibinden ,yönlendirmesinden de memnun kaldım.
Kilo vermek için. 1 yıl da 160 kilodan 114 kiloya düştüm. Diyet listelerini kolaylıkla uyguluyorum, aç kaldım. Şeker tiroit değerlerim de düştü. Tatlı güler yüzlü verdiği tarifler çok güzel. Uzmanımızın takibinden ,yönlendirmesinden de çok memnun kaldım.
f.....
Kilo vermek için gittim. 3 ay da 9 kilo verdim. Diyet listelerini kolaylıkla uygulayabildim. Tiroidim vardı kilo verince normal değerlerine geldi. Tavsiye üzerine gittim. Kendisi sıcak kanlı ve samimi biri. Hedefime ulaşmak için devam ediyorum. Uzmanımızın takibinden ,yönlendirmesinden memnun kaldım.
Nurgül Yeşilırmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurgül Yeşilırmak, Diyetisyen. Size Nurgül Yeşilırmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Alkali Diyet, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Bariatri Diyetisyenliği, Online Diyet, Ketojenik Diyet, Gaps Diyeti.
Nurgül Yeşilırmak adresi nerede?Nurgül Yeşilırmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüp sultan cd. Forum center avm ofis B1 giriş 2. Kat no:202 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurgül Yeşilırmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nurgül Yeşilırmak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nurgül Yeşilırmak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurgül Yeşilırmak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nurgül Yeşilırmak hangi dilleri konuşuyor?Nurgül Yeşilırmak ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurgül Yeşilırmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurgül Yeşilırmak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurgül Yeşilırmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 128 hasta / danışan, Nurgül Yeşilırmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurgül Yeşilırmak hangi sigortaları kabul ediyor?Nurgül Yeşilırmak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.