Psikolog Ömer Salih Ceylan, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamlamış, ardından İstanbul Rumeli Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nı başarıyla bitirerek uzmanlığını almıştır.
Mesleki yolculuğu boyunca bireylerin psikolojik iyi oluşlarını desteklemeye yönelik çalışmalara odaklanmış, özellikle duygu düzenleme, kaygı bozuklukları, depresyon ve ilişkisel problemler alanında deneyim kazanmıştır.
Şu an Su Psikoterapi bünyesinde klinik psikolog/psikoterapist olarak görev yapmakta ve yetişkinlerle psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir.
Profesyonel yaklaşımında etik ilkelere bağlı kalarak, danışanlarının yaşam kalitesini artırmayı ve içsel güçlerini keşfetmelerine destek olmayı amaçlamaktadır.
- Adipsi (Susama Yokluğu)
- Baş Dönmeleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Şema Terapi
Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:73/1, Kadıköy 34724
e...
Bir yakınım aracılığıyla Uzm. Kl. Psk. Ömer Salih Ceylan Beyefendiye ulaştım. Kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. İlgi, alaka, tecrübe açısından gayet üst düzeyde bir psikolog. Seans görüşmelerimde çok faydalı yönlendirmeleri oldu. Çevreme, yakınlarıma direkt tavsiye ettim. Herkese de tavsiye ederim.
a...
Bağdat Caddesi'ndeki kliniğe kızlarım için çocuk ve ergen için gittiğimizde kendisi bizimle ilgilendi. Duygu karmaşası sebebiyle başvurduk. Kendisi çok bilgili ve ilgili bir terapistti. Süreçten çok memnun kaldık ve seanslarımıza devam ediyoruz. Ömer Bey'i tavsiye ederim.
Ömer Salih Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Salih Ceylan, Psikoloji. Size Ömer Salih Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Ömer Salih Ceylan adresi nerede?Ömer Salih Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:73/1 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Salih Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Salih Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Salih Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Salih Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ömer Salih Ceylan hangi dilleri konuşuyor?Ömer Salih Ceylan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ömer Salih Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Salih Ceylan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ömer Salih Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ömer Salih Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.