Uzman Doktor Önder Koçak, Eskişehir Anadolu Lisesi mezunu olup, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamlamış, bu süreçte safra kesesi ve mide-barsak sistemi hareketleri üzerine tez çalışması yapmıştır. Diyabet, obezite, metabolizma bozuklukları, hipertansiyon ve kalp hastalıkları başta olmak üzere iç hastalıkları alanında kapsamlı deneyime sahiptir. Bursa Konur Hastanesi, Şevket Yılmaz Hastanesi, Doruk Hastanesi ve Bodrum Acıbadem Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşlarında görev yapmıştır. Şu anda da mesleki tecrübesini Mudanya Burtom Tıp Merkezi’nde hastalarına sunmaktadır.
- Deri Lekeleri
Diyabet Diyeti
Diyabet Eğitimi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Mudanya Burtom Tıp Merkezi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Hipnoz
Yara Bakımı
İnsülin Direnci Tedavisi
Bursa asfaltı cd. No 160 Güzelyalı Siteler mh., Mudanya, Bursa
h....b
Obezite tedavimi görüyorum. Tedavim gayet güzel ve olumlu geçiyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Herhangi bir sıkıntım yok. Kendisiyle diyaloglarımız güzel. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.
e....ö
Kilo vermek ve yüksek olan değerlerimin normale dönmesi için başvurdum. Kolesterol, şeker ve karaciğer yağlanmam vardı. 1 aydır gidiyorum. Sürecim devam ediyor. Henüz test yaptırmadım, değerlerimi bilmiyorum. Önder Bey çok başarılı bir doktor. Önder Bey sayesinde hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum. Doktor gözetiminde olduğum için gönlüm çok rahat. İlgili ve alakalı bir hekim. Sonuna kadar memnunum.
b....s
Önder Bey, dedemin doktoruydu; 20 yıldır hayatımızda, ailecek kendisine gidiyoruz. Şeker tedavisi görüyorum; kardeşimde obezite tedavisi görüyor. Tedavim gayet güzel geçiyor, memnum kendisinden. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir doktor; herhangi bir sorun yaşamadık.
O
o....a
Aşırı kilolu olduğum için başvurdum. Testlerini yapıyor ve sürece başlıyor. Yüzde yüz bilimsel bir hoca. Bitkisel ürünlerde öneriyor. Uyguladığı tedavi ile kilo verdim. Sürecimiz devam ediyor. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Ulaşamazsam bile mesaj atarım; ya döner ya arar. İlgili ve alakalı bir hekim; memnunum kendisinden. Çok nazik bir beyefendi.
h....g
Şeker hastasıyım; uzun yıllardır kendisinin hastasıyım. İlaç tedavisi görüyorum. Kendisine başvurduğumda şekerim çok yüksekti; şimdi şekerim ve tansiyonum normale düştü. Tavsiyeleriyle 8 kilo verdim. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Önder Bey benim için on numara bir doktor. Her saat arayabiliyorum. Bu sektörde işini bilen bir adam. Memnunum kendisinden.
m....t
İnsülin direnci ve gizli şekerden dolayı başvurdum. İlaç tedavisi gördüm, olumlu sonuçlar aldım. İlaçları bıraktım, tedavim bitti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Önder Bey'den gayet memnunum. Çevremdeki herkese tavsiye ettim. Hasta takibi iyi bir doktor.
K
k....s
Genel kontrol için başvurdum. İnsülin için gittim; bakteri türü çıktı. Tedavim güzel geçiyor, olumlu sonuçlar almaya başladım. Teşhisler ve tanılar doğru çıktı. Yerinde tanılarla tedavisini uyguluyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.
şe...l
29 yaşındayım onder beye muayne oldum kendisi guleryuzlu ve hastasinla cok ilgilenen ve işini gerçekten onemle ve dikkatle yapan doktor diğer doktorlar gibi reçeteyi yazipyazıp yollamadı muayne etti sıkıntılarımi dinledi ve uyuyamama sebeblerimi buldu ve guatr dan olduğu anlasildi teşekkürler onder bey..
sü...u
Kartını verip her zaman arayabilirsiniz demesi bize değer ve ilgilendiğini gösteriyor.Doktorumdan hastalığımın tamamen geçmesi için öneriler bekliyorum.Genelde memnunum.
me...ı
Önder bey alanında son derece başarılı ve hastalarıyla kendi ailesi gibi ilgilenen bir hekimdir. Sayesinde son anda mide kanaması geçirmekten kurtuldum.cok cok tesekkür ediyorum. Gözü kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz.
Önder Koçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Önder Koçak, İç Hastalıkları. Size Önder Koçak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Check-Up, Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Tam Idrar Tahlili(Tit), Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Önder Koçak adresi nerede?Önder Koçak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa asfaltı cd. No 160 Güzelyalı Siteler mh. Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Önder Koçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Önder Koçak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Önder Koçak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Önder Koçak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Önder Koçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Önder Koçak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Önder Koçak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Önder Koçak hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Önder Koçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları