Bakırköy, Oral İmplantoloji
Nispetiye Mahallesi Petrol Sitesi Blok:2 Daire:3 1.Levent, İstanbul • Harita
Özkan Çankaya Muayenehanesi
Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Cd. Harbiye Han No:2, 34373 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
Melih Özgen
Nispetiye Mahallesi Nispetiye Caddesi Gürel Apartmanı No:40/B D:3 1.Levent, İstanbul • Harita
Evren Ermiş Muayenehanesi
Marmara Mah. Hürriyet bulvarı No No:132 D:1C yakuplu, İstanbul • Harita
Özel SU KLİNİK Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Voadent
Oral i̇mplantoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaFulya Mah., Büyükdere Cad., No: 74 A, İç Kapı No: 175, Şişli • Harita
Voadent
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Oral i̇mplantoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Topkapı Mahallesi Millet Cad., İstanbul • Harita
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Halaskargazi Caddesi Kipman Apt No:209 K 4/A, İstanbul • Harita
Dent Şişli Ağız Ve Diş Sağlığı Kliniği
Valikonağı Caddesi Şair Nigar Sokak Halit Kehale İş Merkezi No:4/4 Nişantaşı, Şişli • Harita
Tosun Tosun Muayenehanesi
Cumhuriyet Caddesi Gezi Apt No:9 Taksim, İstanbul • Harita