- Baş Dönmeleri
- Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
- Kist
- Kolesteatom
- Ses Kısıklığı
Corner Port İş Merkezi 3. Kat Yüce Tarla Caddesi No:69 İncirli Dikilitaş 34147 Bakırköy, İstanbul, Bakırköy 34147
Adenoidektomi
Rinoplasti
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
Ent Kulak Burun Boğaz Merkezi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüs Cerrahisi
Somnoplasti
Subkütan Immünoterapi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Ent Kulak Burun Boğaz Merkezi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Ent Kulak Burun Boğaz Merkezi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
i̇...t
Kızım 3 yaşında Orhan Bey’e ameliyat oldu.Kulağına tüp takılmasına gerek kalmadan kulağındaki sıvı alınıp geniz eti ameliyatı gerçekleşmiştir. 1 sene sonrasında kulağındaki sorun devam etti.tekrar muayene gittik alerji ilaçları ile geçmedi.Duyma problemi devam etmektedir.
T
tu...
Çocuklarımın Orhan amcası, 34 yıllık doktorumuz. Başımız her sıkıştığında, Aklına bilgisine insanlığına danıştığımız. Harika bir hekim. Her iki oğlumun küçükken bademcik, geniz eti ameliyatlarında bizei rahata kavuşturan. Oğlumun bir kaza sonucu burnunda oluşan problemi düzelten. Benim tiroid rahatsızlığımı tedavi altında tutan, rinit alerjimizi çözüme ulaştıran. Vertigo manevralarıyla baş dönmelerimizi durduran canımız gibi sevdiğimiz kıymetli Dr Orhan Altıntaş iyi ki yollarımız kesişti, iyi ki sizi tanıdık.
gü...
2020 mart ayında oğlum Bora'yı,2 gün öncede (14.05.2024) kızım Ada'yı ameliyat etmiş muhteşem ötesi doktor.Geniz eti,bademcik küçültme yaptirdik.Ameliyat sonrası bilgilendirme de çok iyiydi.
Gülçin Ceylan• Ent Kulak Burun Boğaz Merkezi • Geniz Eti Ameliyatı •
m....n
Güzel vatanımızın yetiştirdiği sayılı saygın isimlerden biri Orhan Hocamız, oğlumuz için bir melek gibi, hızır gibi yetişti, geniz eti, bademcik, kulak sorunumuzu yüzde yüz başarıyla düzeltti. Oğlumuz Doruk'un Orhan dedesi. Ellerinden öpülecek, çok değerli hocamıza Allahım sağlıklı, uzun ömürler versin, saygılarCaner Sümengen
el...f
Mükemmel ötesi Orhan hocam oğlum 5 yaşında şiddetli horlama ve devamlı hastalanıyordu geniz eti bademcik küçültme ameliyatı oldu gerçekten çok korkuyordum ama korkulacak hiç bir durum olmadığı ve işinde mükemmel bir doktor
T
tu...a
Kendisine tavsiye üzerine gittik 2.5 yaş kızımın sürekli hastalanması burun tikanikligi şikayetleri ile gittik kulagindaki sıvıyı görünce hemen işitme testi yapıldı iki haftalık tedavi sonrasi geçmeyince ameliyata karar verildi tabi ki çocuğum kucuk endişelerim vardi ama Orhan hocayı görünce tecrübeli iyi bir doktor olduğunu anlıyorsunuz. Ameliyat sonrası akşam arayıp nasıl olduğunu merak edip ilgilenen bir doktor çocuklara onlar torunum diyor :) biz kendisini çok sevdik ins. Çocuğumun iyileşme süreci hızlı olur ve bir daha tekrarlanmaz
• Ent Kulak Burun Boğaz Merkezi • Bademcik Ameliyatı •
Z
ze...p
Bizim hayatımızda öyle bir yeri vardırki hocamı asla unutamam herkese sevgiyle, hevesle anlatırım yine de yetmez. Çok yıpranmış, korkular ile psikolojik olarak bitmiş bir durumdayken Rize'den sevdigimizin tavsiyesi uzerine kalktık gittik. şevkatle bizimle ilgilendi. her anlamda çok yardımcı oldu. İnsan oluşu, kalbinin güzelliği ayrıca hekim olarak tecrübesi harika. Geniz eti bademcik ameliyatı çocuğumuzun çok güzel geçti Çok seviyoruz kendisini hep kalbimizde yeri ayrı olacak. Mutlaka tavsiye ediyoruz
çi...
Orhan Hocamı yorumlardan arkadaşlarımın tavsiyelerinden dolayı çok güvenerek gittim ilk randevumdu ve yanılmadım harika bir doktor işinin ehli alakalı aylardır geçmiyen bir öksürüğüm vardı verdiği ilaçlar la bir gecede bitti allah razı olsun ve herkese ama herkese Orhan hocayı tavsiye ederim ediyorumda
• Ent Kulak Burun Boğaz Merkezi • Diğer •
öz....
Sevgili Orhan hocam, 3.5 yaşındaki oğlumun genizeti ve bademcik küçültme ameliyatını gerçekleştirdi. Doktor fobisi olan oğlumla o kadar iyi iletişim kurdu ki, gözümüz kapalı oğlumu önce Allaha sonra Orhan hocamıza emanet ettik. Oğlumun gece horlamaları bitti, çok daha iyi nefes alabilen bir çocuğa dönüştü. Neredeyse sokaktan geçen ebeveynleri yoldan çevirip, çocuğunuzun böyle bir sıkıntısı varsa başka bir doktor aramayınız demek istiyorum. Allah sizin hekimleri başımızdan eksik etmesin.
ha....
Muayene sonrasi ameliyat şart dediğinde Orhan Bey gözyaşlarına boguldum lütfen ağlamayın bakın size anlatıcam dedi ve kendisini dinlerken gözümün yaşı kurudu gitti. Resmen sihirli bir değnekle bütün ortamı değiştirdi ve inanilmaz ilgili inanılmaz dost canlısı bir dr kendisi. Oğlumun ameliaytindan 3 hafta geçti şimdi o kadar uzuldugume üzülüyorum. Cocukum inanılmaz rahatladı Orhan Bey sayesinde. Maltepeden buldum kendisini iyi ki de bulmuşum fevkalade bir dr alanında muhteşem.
• Ent Kulak Burun Boğaz Merkezi • oglumun sikintilari •
Orhan Altıntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Altıntaş, Kulak Burun Boğaz. Size Orhan Altıntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sinüs Cerrahisi, Laserasyon Onarımı, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Horlama Cerrahisi, Biyonik Kulak - Koklear İmplant, Subkütan Immünoterapi, Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kan Kültürü, Hemiglossektomi, Miringotomi.
Orhan Altıntaş adresi nerede?Orhan Altıntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Corner Port İş Merkezi 3. Kat Yüce Tarla Caddesi No:69 İncirli Dikilitaş 34147 Bakırköy, İstanbul Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Altıntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Altıntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Altıntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Altıntaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Altıntaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Altıntaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Orhan Altıntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları