Ortopedi Ve Travmatoloji, Kumlu, Hatay
Özel Manavgat Yaşam Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaHasan Fehmi Boztepe Caddesi No:176, Manavgat • Harita
Özel Manavgat Yaşam Hastanesi
İzmir Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama Ve Araştırma Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Metabolik cerrahi · Daha fazlaYalı Mahallesi 6471/5 Sokak No:7, Karşıyaka • Harita
İzmir Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama Ve Araştırma Merkezi
Sümer Mahallesi İzmir Bulvarı No:18, Denizli • Harita
Özel Odak Hastanesi
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti · Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaİnönü Caddesi Niyazi Mahallesi No:145, Malatya • Harita
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaKavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Özel Olbamed Hastanesi
Halaskargazi caddesi atamin apt. No.210 kat.2, İstanbul • Harita
Op. Dr. Alper Kebudi
Gebizli Mahallesi 1116. Sokak No:4, Muratpaşa • Harita
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Kizilirmak Caddesi No:5/8, Ankara • Harita
İnönü Cad., Çanakkale • Harita