Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer 34470
s....l
Türkiyedeki en iyi sayılı doktorlar arasında olduğunu düşünüyorum. Hasta ve hasta yakınıyla her detayı konuşan, tanı, tedavi sürecinin öncesinde ve sonrasında takiplerini çok ince yakınen takip eden, yaklaşımı, bu kadar yetenekli olmasına rağmen nezaketi ve mütevaziliği ile örnek gösterilebilcek bir doktor, her aklıma geldiğinde kendisine ve ailesine dua ederim yavrumu sağlığına kavuşturdu bize deva oldu.
ha...a
Baltalimanı Metin Sabancı Kemik Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde tanıştık kendisiyle uzun yıllardır oğlum Denizin genetik olan kemik hastalığıyla ilgileniyor . Gerekli ameliyatları olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Gerçekten Doktorluğu yanı sıra o kadar iyi şefkatli sevgi dolu bir insan ki allah razı olsun. Benim oğluma yılladır şifa oluyor zaten hastaneye gittiğinizde adını sorduğunuzda insanların yüzünden anlarsınız nasıl biri olduğunu. Bir çok kez öğle tatiline çıkmayıp hastalarını sabırla dinlediğine muane ettiğine şahit oldum allah ondan razı olsun. 6 ayda bir gittiğim rutin kontrollerde bizlere karşı kibarlığı oğluma sevgiyle yaklaşması ve mutlaka ikramını asla atlamaması gerçekten gerçekten harika bir doktor. Benim oğlum 11 yaşında inanın hiç korkmuyor ameliyatlardan çünkü o kadar çok seviyor ve güveniyor ki güle oynaya giriyor ameliyatlara biz kendisini çok çok seviyoruz. SEVGİMİZ BAKİ SAYGIMIZ SONSUZ.
BİR DENİZ ANNESİ• İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi • Diğer •
Osman Emre Aycan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Emre Aycan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Osman Emre Aycan adresi nerede?Osman Emre Aycan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Emre Aycan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Emre Aycan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Emre Aycan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Emre Aycan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Emre Aycan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Emre Aycan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Osman Emre Aycan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Sarıyer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları