Doç. Dr. Osman Serhat Güner İlk ve orta öğretiminin ardından lisans eğitimini Ankara Üni̇versi̇tesi̇ 'nde tamamlamıştır . Lisans eğitiminin ardından uzmanlık eğitimini Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi gerçekleştirmiştir Doç. Dr. Osman Serhat Güner,2016 Ekim ayında İtalya’nın Milan şehrinde yapılan sınav ile European Board of Surgery Coloproctology sertifikasını, 2021 Haziran ayında Genel Cerrahi doçentlik ünvanını almıştır.
2021 Aralık ayından itibaren Bursa Şehir Hastanesi Genel Cerrahi kliniğinde klinik sorumlusu 2023 Ocak ayında karaciğer nakil ruhsatı alındıktan sonra organ nakli mesul müdürü ve karaciğer nakil sorumlusu olarak çalışan Doç. Dr. Osman Serhat Güner, bu süre içerisinde 18 adet kadaverik karaciğer nakli gerçekleştirmiştir.
Genel Cerrahi Randevusu
Gastrointestinal Cerrahisi
Göbek Fıtığı Ameliyatı
Kasık Fıtığı Cerrahisi
Acıbadem Bursa Hastanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolektral Cerrahi
F.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1, Nilüfer 16110
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
s...
Kendisine iki defa ameliyat (safra kesesi ve apandisit) oldum. Muhteşem doktor ve muhteşem bir insan; ne zaman arasam telefonun ucunda, kendisini çok seviyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
İki şikayetimde de ağrılı bir şekilde gitmiştim. Sonuca ulaşana kadar beni hastaneden göndermedi, sonuca göre de birlikte ameliyata girdik.• • •
Y
y...
4 yıl önce mide kanseri şüphesiyle çok zor ve belirsiz bir süreçten geçerken, kızımın tavsiyesi üzerine bu değerli doktorla tanıştım. Daha ilk muayenede ilgisi, yaklaşımı ve hızla süreci yönetmesi bize büyük güven verdi. PET çekimi, gerekli tetkikler ve onkoloji yönlendirmesi konusunda hiç vakit kaybettirmeden tedavimin başlamasına yardımcı oldu.
Sadece mesleğini yapan bir doktor değil, hastasına moral veren, yol gösteren ve gerçekten emek veren bir insan. Hayatım boyunca gördüğüm en iyi doktorlardan biri diyebilirim. Böyle hekimlerin değerinin bilinmesi gerektiğini düşünüyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.• • •
T
t...
Kitle tespiti yapılmıştı. Bulunduğum şehirde çevremden biri Osman Hocayı tavsiye etti.
Ben çok memnun kaldım, gerek ilgisi gerek bilgilendirmesi, ameliyat sonrası yaklaşımı çok rahatlatıcı şekilde yaklaşıyor hastasına.
Hastaneden çıktığımda bile mesaj olarak sorduğum sorulara anında dönüş yaptı. Tavsiye ederim kendisini.• • •
er...i
12 haziran 2023 tarihinde kolon ameliyatımı yaptı. Cerrah olarak da insan olarak da mükemmel bir doktor. Hafta sonunda dahi beni kontrole geldi. Ameliyatımı kusursuz ve başarılı bir şekilde yaptı. Ameliyat sonrası kontrollerimde de çok nazik davrandı, bana hep moral verdi. Hani bilirsiniz kontrole giderken doktora yaşadığınız yerin yerel lezzetlerinden götürürsünüz hediye olarak. Onları bile zor kabul etti. Allah ondan razı olsun. Rabbim işini gücünü rast getirsin...
• Bursa Şehir Hastanesi • Diğer •
Osman Serhat Güner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Serhat Güner, Genel Cerrahi. Size Osman Serhat Güner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Splenektomi, Adrenalektomi, Laparoskopik Adrenalektomi, Sentinel Lenf Nodu Biyopsisi, Apendektomi, Laparoskopik Apendektomi, Stapler Hemoroidopeksi, Laparoskopik Kolesistektomi, Mastektomi.
Osman Serhat Güner adresi nerede?Osman Serhat Güner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- F.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Serhat Güner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Serhat Güner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Osman Serhat Güner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman Serhat Güner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Osman Serhat Güner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Serhat Güner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Osman Serhat Güner hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Osman Serhat Güner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osman Serhat Güner hangi sigortaları kabul ediyor?Osman Serhat Güner tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.