• Psiko-Onkologlar Derneği Kurucu Başkanıyım.
• YÖK (Yükseköğretim Kurulu) tarafından tanınan İspanya'daki Barselona Üniversitesi'nin Klinik ve Sağlık Psikolojisi (Medikal Psikoloji) programı Doktora Mezunuyum.
- Tez Konusu: Kanser hastaları için yeni bir klinik yaklaşım: Birleştirilmiş Bilinçli Farkındalık (mindfulness) temelli BDT, nefes alma ve yönlendirilmiş imgeleme müdahalesi olarak adlandırılan Salıncakta Sallanma Tekniğinın Etkisi”
• YÖK (Yükseköğretim Kurulu) tarafından denkliği alınmış İngiltere'deki West of England Üniversitesi'nin Sağlık Psikolojisi (Medikal Psikoloji) Yüksek Lisans programından mezun oldum.
- Tez Konusu: “Kanser Hastalarının Tamamlayıcı ve Alternatif Tıp (TAT) ile Konvensiyonel Tıp tedavilerini kullanması: Düşünme tarzı ile yaşam kalitesi arasındaki farklılıklar”.
• YÖK (Yükseköğretim Kurulu) tarafından denkliği alınmış Psikoloji Lisans programını Avustralya'daki Western Sydney Üniversitesi'nden mezun oldum.
- Tez Konusu: “Öğrencilerin Yüksek öğrenimlerinde ki yükümlülüğü ile psikolojik vasıfları arasındaki ilişki”.
Lisans eğitimimin bir kısmını Ziyaretçi Öğrenci Statüsünde - İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde, değişim Öğrencisi olarak da İngiltere'deki Central Lancashire Üniversitesi'nde tamamladım.
Başlıca aldığım yetkinlikler ve sertifikalar ise şöyle:
- Klinik Hipnoterapi Uygulayıcılığı Sertifikası, Manchester College of Coaching and Hypnotherapy (İNGİLTERE)
- Aile Danışmanlığı Sertifikası, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı
- EMDR Uygulayıcı Eğitimi - Davranış Bilimleri Enstitüsü (DBE) ve EMDR Türkiye Derneği (TÜRKİYE)
- Yaşam Koçluğu Sertifikası, Manchester College of Coaching and Hypnotherapy (İNGİLTERE)
- Kısa Konsültasyonlarda Motivasyonel Görüşme Terapi Sertifikası, BMJ Learning (İNGİLTERE)
- Pediyatrik Palyatif Bakım Sertifikası, BMJ Learning (İNGİLTERE)
- Kanser tanısı etkisini yönetme Sertifikası, BMJ Learning (İNGİLTERE)
- İnsan görünümü üzerine araştırma temel eğitimi, West of England Universitesi (İNGİLTERE)
- Halk Hizmetleri (Alkol, Diğer Uyuşturucular ve Ruh Sağlığı) Diploma Programı CentaCare (AVUSTRALYA)
- Uyku Psikolojisi 1. Seviye - Avustralya Psikologlar Derneği (AVUSTRALYA)
- Kliniksel Çocuk ve Genç Psikolojisi Sertifikası - Edinburgh Üniversitesi (İSKOÇYA)
- Sosyal Hizmetler alan eğitimciliği Sertifikası – Charles Sturt Üniversitesi (AVUSTRALYA)
- Kariyer Gelişimi Koçluk Sertifikası – TAFESA (AVUSTRALYA)
- Kumar Problemi için Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık Diploma Programı Centre for Community Welfare Training (AVUSTRALYA)
- Duygu Özgürlük Tekniği seviye 1 – 2 & Uygulayıcılığı (Emotional Freedom Techniques (EFT)) The Association of for the Advancement of Meridian Therapies (TÜRKİYE)
- Sigortası olan hastalar
Bağımlılık Danışmanlığı
Bağımlılık Terapisi
OZ Psikolojik Danışmanlık (OZ Psychological Consultancy)
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Grup Terapisi
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
OZ Psikolojik Danışmanlık (OZ Psychological Consultancy)
Bazen cümlemi bile tamamlamadan ifadesi ile farkındalığımı harekete geçiren bir uzman Ozan Bey. İçtenliğini ve profesyonelliğini aynı anda hissedebildiğim, zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım görüşmelerde kendimi ve hayatı anlamlandırma sürecimde istikrar kazanma hızıma hayret ediyorum. Daha önce aylarca psikoterapi tecrübesi yaşamış biri olarak, hiç yol alamamış olduğumu Ozan Bey'le yaptığım görüşmeler sayesinde anlıyorum. Arkadaşlarımın önerisi ile kendisinden randevu almıştım, hem arkadaşlarıma hem de kendisine ve süreçteki kolaylaştırıcılıkları sebebi ile ekibine bu vesile ile iyi ki böyle bir denk geliş yaşanmış demek isterim.
i̇...k
Hayatınızda farkındalık yaşamak istiyorsanız ozan hocayla terapi yolunda yürümelisiniz , çift terapisi ve bireysel olarak ilerledik , bir çok konuda şimdiden iyi geldi , içten yaklaşımı sayesinde rahat hissediyorsunuz
Ayrıca sanki işini yapıyor gibi değil de “yakınına bir şey anlatıyor” gibi hissetmek çok kıymetli
karşı tarafa bu enerjiyi geçiriyor ,
Tahammül seviyem okadar düşmüştü ki işime dahi aileme dahi yansıyordu
Saati okadar güzel planlıyor ki bir seansta bir çok konu için farkındalığa sahip oluyorsunuz ,
Hayatımıza dokunuşunuzu unutmayacağız
İhtiyacı olan her insanın yolu sizinle kesişsin dilerim iyi ki …
m....c
İyi ki yollarımız keşisti. Her görüşme sonrası farkındalıklarım biraz daha artıyor. Anlaşıldığınızı hissetmek, anlatırken zorlandığınız zamanlarda nokta atışı görüşlerde bulunması rahat hissettiriyor.
ş....a
Ozan beye,özellikle kaygılarımla baş edebilmek için başvurdum.Kaygılarımın beni hasta ettiğini ve artık onları yönetmem gerektiğini düşündüm.Bir arkadaşımın önerisi ile kendisini tanıdım ve iyi ki de tanımışım.Daha önce bir psikiyatr bir de psikolog deneyimim olmuştu.Ama Ozan bey,işte bu,dedirtti.
Görüşmelerde zaman nasıl geçiyor fark etmiyorum.Enerjisi çok güzel
Görüşme sonrasında benim de enerjim artıyor.
Dakiklik,planlı randevular çok iyi.
İyi ki yollarımız kesişmiş.
g ...t
Kaygı bozukluğum içim ozan bey ile görüştüm . Özgüvenim yerine geldi herkese tavsiye ediyorum
fa...r
Kanser tedavisinden sonra korkularımla yuzlesmekten kaygılarımla var olmaktan panik atak olma noktasına gelmistim Ozan hocamızın bizlere yaklaşımı uyguladığı teknikler bizlere verdiği değer sayesinde hayata yeniden tutunmaya başladım. Çok şanslıyız iyi ki Ozan hocamızın grubundaydim.. Yine aynı korkular var hocamız onlarla hayatı nasıl daha iyi yaşayabiliriz duygusunu bize verdi.. Bu kadar kıymetli bir çalışmada bana da yer verdiğiniz için ne desem az..iyi günler iyi çalışmalar.. Sevgiler..
f....ş
Adını söylemekten bile hoşlanmadığım bir hastalık sonrası yollarımız kesişti. Açıkçası kaygılarım vardı. Ancak Neşesi sıcakkanlı oluşu tüm kaygıları yok etti. Öğrettiği teknikler ile günlük hayatıma dokunuşlar yaptı.
ay....
Kendisiyle yollarımız kanser tedavisi sonrası nüks korkusu terapisi almak için kesişti,iyi ki sizin gibi bir psikolog bana yol gösterdi.Alanında uzmanlığı ve profesyonelliği ile fark yaratan değerli Ozan Bahçivan hocam, sizinle yollarımızın kesişmesi benim için büyük bir şans oldu. Sağladığınız destek ve rehberlik sayesinde önemli ilerlemeler kaydettim. Bilgisi ve yönlendirmeleriyle süreci en verimli şekilde yönetiyor. Kendisiyle çalışmak büyük bir fark yaratıyor. İyi ki siz..
zü...
Avustralyada yetişmiş çılgın Türk :)) Son 6 haftadır cumartesi günlerini sabırsızlıkla beklememi sağlayan muhteşem insan.Kendisiyle yollarımız kanser tedavisi sonrası nüks korkusu terapisi almak için kesişti,iyi ki sizin gibi bir psikolog bana yol gösterdi.Kendimi yeterince iyi,yeterince mutlu ve zaman zaman da yeterince üzgün hissetmem gerektiğini öğretti.Nefes alış verislerimi düzelttim,duygularimi daha derinden ve anlayarak ifade edebiliyorum.6 hafta kadar kisa bir surede hayatıma bu kadar dokunacağınızı tahmin etmezdim.iyi ki varsınız..
ne...
Ozan bey her seansı iple çekmeme sebep olan enerjisiyle süreci öyle güzel yönetti ki hastalığın nüks korkusuyla baş edebilme konusunda hem öğrendiklerim için çok mutluyum hem de böyle muhteşem birini tanıdığım için çok mutluyum sizi tanıyan herkes çok şanslı iyi ki yolumuz kesişmiş iyi ki varsınız
Ozan Bahçivan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan Bahçivan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Ozan Bahçivan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Varoluşçu Psikoterapi, Grup Terapisi, Psikoonkoloji, Kanserde Psikolojik Destek, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Koçluk Hizmetleri.
Ozan Bahçivan adresi nerede?Ozan Bahçivan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:39/3408 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan Bahçivan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ozan Bahçivan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ozan Bahçivan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ozan Bahçivan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ozan Bahçivan hangi dilleri konuşuyor?Ozan Bahçivan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ozan Bahçivan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan Bahçivan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ozan Bahçivan hakkında ne düşünüyor?Toplam 269 hasta / danışan, Ozan Bahçivan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.