Prof. Dr. Özgür Çakmak , İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur . Hastalarını Medicana International İzmir Hastanesi'nde kabul etmektedir.
- Prostat Kanseri
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Sistoüretroskopi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Medicana International İzmir Hastanesi
Transuretral Mesane Tümörü Rezeksiyonu (TURT)
Medicana International İzmir Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
TUR-P Plazmakinetik
Üreteroskopik Taş Cerrahisi
Üriner Diversiyon Cerrahisi
Üroonkoloji
İdrar Yolu Darlıkları
hü...
“MESANE-SA ameliyatımı geçirdim ve sürecin başından sonuna kadar Prof. Dr. Özgür Çakmak’ın yaklaşımı bana büyük bir güven ve huzur verdi. Ameliyat öncesi tüm detayları açık ve anlaşılır şekilde anlatması, sorularıma sabırla yanıt vermesi ve süreç boyunca gösterdiği ilgi sayesinde kendimi gerçekten doğru ellerde hissettim. Bu zorlu dönemi daha güçlü ve daha umutlu atlatmamda katkısı çok büyük. Emeğinize sağlık
• Medicana International İzmir Hastanesi • Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları •
e....a
Böbreğimde tespit edilen 4,5 cm lik kitlenin alınması kararı alınınca direkt Özgür Hocanın kapısını çaldık. Özgür Hocam son derece anlayışlı, sağ duyulu ve güven veren yaklaşımıyla beni ve ailemi rahatlattı. Hızlı bir planlama ile ameliyat tarihi belirleyip Robotik Parsiyel Nefrektomi operasyonunu geçirdim. Operasyondan 2 sonra taburcu olup normal hayatıma geri döndüm. Patoloji raporununda temiz çıkmasıyla hastalığımdan tamamen kurtulduğumun haberini kendisinden öğrendim insanın böyle güvenebileceği hekimi olması büyük ayrıcalık. Başarıları daim olsun.
• Medicana International İzmir Hastanesi • Parsiyel Nefrektomi •
Ozgur hocam sag bobregimdeki buyuk bir tasi robotik ameliyatla agri cektirmeden aldi. 1 gun icerisinde taburcu oldum. Bu ameliyattan cok korkuyordum ama ozgur hocamin yaklasimi ve tecrubesi beni cok
Rahatlatti. Emeginize saglik
Hocam.• Medicana International İzmir Hastanesi • Robotik Cerrahi •
Robotik parsiyel nefroktomi ameliyatımı Prof. Dr. Özgür Çakmak gerçekleştirdi. Süreç boyunca son derece ilgili, bilgilendirici ve güven veren bir hekimdi. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum
• Medicana International İzmir Hastanesi • Da Vinci Robotik Cerrahi •
ar...
Mesane kanseri olduğumu öğrendiğimde tedavi için çok tavsiye edilen bir hocaya gittim. Tedaviye başladık ancak süreçle ilgili sorularım hep yanıtsız kalıyordu ve bilgilendirmek yerine üstenci bir dille "sen merak etme, ben gerekeni yaparım" diyordu. Elimdeki patoloji raporlarıyla İzmir Medicana Hastanesi'ne gittim ve Özgür hocayla görüştüm. İyi ki gitmişim. İlk görüşmemizde raporları ve sağlık geçmişimi inceleyerek nasıl bir yol izlemek gerektiğini, nelerle karşılaşılabile ceğimi tüm seçenekleriyle anlattı. Sonrasında birlikte karar verdiğimiz ve başarıyla gerçekleşen robotik yapay mesane ameliyatı, arkasından bizzat kendisi tarafından her gün yapılan "mesane yıkamaları" ile hızla iyileştim. Kendisiyle yolumun kesişmesini bir şans olarak görüyorum
Ö
öz...ü
Kendisi de emekli ürolog olan babamın böbregindeki tümöral kitlenin ile alınması hususunda yaptığımız tüm araştırmalar sonucunda elde ettiğimiz isim Prof.Dr.Özgür Çakmadı Sayın hocamin ameliyat öncesi yaptığı detaylı sunumla süreci çok rahat anladık. Robotun sağladığı büyütme ile hayli küçük olan böbrekteki tümoral kitlenin böbreğe eser miktarda zarar verecek şekilde alinabilecegini örneklerle bize açıkladı
Kendimizi güvende hissettik. Ameliyat günü sabahın erken saatlerinde bizle olan hocam ameliyatın bitimini müteakiben bize detaylı açıklamalar yaparak endişelerimizi giderdi. Hastamızın odaya alınmasını müteakiben tüm ameliyat incelemelerini ve pansumanlarini kendisi gerçekleştirdi. Taburcu olana kadar aynı esaslarla bizle ilgilendi. Mesai mevhumu gözetmeksizin hastamizla ilgili tüm koordineleri gerceklestirdi. Zor bir süreci gönül rahatlığı, konfor ve sağlıkla aşmamızı sağladı. Tümoral kitleyi başarı ile aldı ve böbreği korudu.• Medicana International İzmir Hastanesi • Robot Destekli Cerrahi •
al...ş
Böbrek kanseri teşhisi ile tanışmış olduğumuz ;Profesör Doktor Özgür Çakmak hocamız ;82 yaşında olan babamın ameliyatını robotik cerrahi ile yaptı.Hastanın; her aşamasında hep yanındaydı ve her anıyla kendisi ilgilendi; pansumanlarını bile kendisi yaptı.Aynen söylediği gibi 3.günü taburcu edilip evimize gelmiştik.Hastaneden çıkarken sormayı unuttuğumuz sorularımıza,mesajlarımıza her an dönüş yaparak,bizi bilgilendirmiştir.Başarılı bir Doktor ve iyi bir insan olduğuna inanıyor ve bu tarz rahatsızlığı olan her hastaya hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum.Kendisine de iş hayatında başarılar diliyorum.
C
ca...k
Babam prostat büyümesi nedeniyle Robotik Prostat Adenomektomi (RAPA) operasyonu oldu. Sonrasında daha az kanama ve ağrı ile daha küçük operasyon kesisi gibi yararları nedeniyle robotik cerrahi tercih ettik. Anestezi doktoru olarak bütün süreçten ve sonrasından çok memnun kaldık.
me...ş
Özgür hocama böbrekte ileri evre kanser tanısı ile başvurdum…11.08.2025 tarihinde robotik nefroüreterektomi ameliyatı oldum 3.gün taburcu etti bir hafta içerisinde kendi işlerimi görmeye başladım..sürecin tamamında istediğim zaman kendisine ulaşabildim ve desteğini esirgemedi…
• Medicana International İzmir Hastanesi • Da Vinci Robotik Cerrahi •
sa...n
İş yerinde yapılan rutin sağlık taramasında rahatsızlığımı öğrendim çeşitli araştırmalar sonucunda sağ böbreğimde tümör olduğu görüldü gittiğim her doktor robotik cerrahi ile müdahale edilmesini önerdi tavsiye üzerine Özgür ÇAKMAK hocamla tanıştım ameliyat kararı aldık.Robotik Parsiyel Nefrektomi ameliyatı oldum 3 gün gibi kısa bir zamanda ayağa kalktım patoloji sonucu temiz geldi Özgür ÇAKMAK hocam ve ekibine çok minnettarım
• Medicana International İzmir Hastanesi • Robotik Cerrahi •
Özgür Çakmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Çakmak, Üroloji. Size Özgür Çakmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Prostat Kanserinde Görüntüleme, Prostat Biyopsisi, Prostat Kanserinde Laparoskopik (Kapalı) Ameliyat, Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Özgür Çakmak adresi nerede?Özgür Çakmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Çakmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Çakmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Çakmak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Çakmak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Çakmak hangi dilleri konuşuyor?Özgür Çakmak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Çakmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Çakmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Çakmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Çakmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 244 hasta / danışan, Özgür Çakmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Çakmak hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Çakmak, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Özgür Çakmak ile iletişime geçmenizi öneririz.