Dt. Özgür Erdem Yılmaz, 2015 yılında Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. Mesleki çalışmalarını Alpi Diş Hastaneleri bünyesinde sürdürmektedir.
Protetik diş tedavisi alanında hastalarının ağız ve diş sağlığının değerlendirilmesi, planlanması ve restoratif tedavi süreçlerinin yürütülmesi kapsamında hizmet vermektedir.
Klinik Uygulama Alanları
Porselen kuron (kaplama)
Zirkonyum kuron
E-max porselen restorasyonlar
Porselen köprü uygulamaları
Total protez (tam protez)
Parsiyel protez (kısmi protez)
Hassas tutuculu protezler
İmplant üstü kuron uygulamaları
İmplant üstü protezler (overdenture)
Hibrit protezler (All-on-4 / All-on-6)
Laminate veneer uygulamaları
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Özgür Erdem Yılmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Özgür Erdem Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Erdem Yılmaz, Diş Hekimi. Size Özgür Erdem Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Özgür Erdem Yılmaz adresi nerede?Özgür Erdem Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Akdeniz Cd. No: 46 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Erdem Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Erdem Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Erdem Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Erdem Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Erdem Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Özgür Erdem Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Erdem Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Erdem Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.