Op. Dr. Özlem Yoğurtçu

Genel Cerrahi · Daha fazla

Üsküdar 1 adres

1966 Ankara doğumluyum.
İzmirliyim.
İlk ve orta okulu Türkiye’nin çeşitli yerlerinde, liseyi İzmir İnönü Lisesi‘nde okudum
1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum.
Haseki Hastanesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasımı tamamlayarak 1996 yılında genel cerrahi uzmanı oldum.
1997 yılında Çapa Tıp Fakültesi’nde endoskopi (gastroskopi ve kolonoskopi ) ayrıca laparoskopik cerrahi ve ileri laparoskopik cerrahi eğitimleri aldım.
1997-2005 yılları arasında İstanbul Polis Hastanesi’nde , 2005-2011 yılları arasında Üsküdar Devlet Hastanesi’nde çalıştım.
2011 yılından beri Özel Afiyet Hastanesi’nde ve 2001 yılından beri yarı zamanlı olarak Ümran Tıp Merkezi’nde çalışıyorum.
Tiroit hastalıkları , meme hastalıkları ile proktoloji özel ilgi alanlarım. Ayrıca gastroskopi ve kolonoskopi de yapıyorum.

Özel Medivia Hastanesi Çengelköy

Güzeltepe Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:15, Üsküdar 34680

• N

Özlem Hanıma koltuk altımdaki şişlik için korkuyla gittim fakat odasına girer girmez kibar tavırlarıyla beni o kadar rahatlattı ki iyi ki farklı doktor değil de Özlem Hanım’ı seçmişim dedim.Çok kibar çok tatlı bir insan.

• Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi Diğer  •

• F

Geçen sene hemoroid ameliyatımı, bu sene de safra kesemden dolayı ameliyatımı yaptı. Yapılan ameliyattan sonra hiçbir şikayetim olmadı. Ağrılarım kalmadı. Özlem Hanım çok tatlı, güleryüzlü, sempatik ve işini hakkıyla yapan bir doktor.

•  •

Benim göğsümde apse vardı.Daha önceden başka yere de gitmiştim fakat sonuç alamadım.Tesadüf eseri Özlem Hanım'a gittim.Aşırı memnun kaldım ve sonuç aldım, iltihabım gitti.Kendisine çok teşekkür ederim.İyi ki de gitmişim.

• M

Aldığım bir tavsiye üzerine gitmiştim Özlem Hanım'a, şüpheleri sonrasında endoskopi ve kolonoskopi yapıldı. Bunlardan bir parça da alınıp patolojiye iletilmişti incelenmek üzere. Gelen sonuç üzerinden erken teşhis ile kanser tanısı koyuldu, 10 günlük bir araştırmamız sonucunda başka bir uzmana yönlendirerek ameliyat olmamı sağladı. Yemek borusu ve midenin birleştiği yerdeydi kanser. 1 yıl sonra tekrar kontrolümü Özlem Hanım yaptı, her şeyin yolunda olduğunu teyit etti. Benden sonra birçok arkadaşım da kendisine gitti. Kendisine minnettarım, hayatımı borçluyum.