Son 30 gün içerisinde 110 profil görüntülenmesi var

Gülbahar Mahallesi, Avni Dilligil Sokak, No:13, Kopuz İş Merkezi, Giriş Kat (Profilo AVM karşısı), Şişli, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +33 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Bonding

Botoks

Hakkımda

Diş Hekimi Öznur Özkan Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nden 2018 yılında Yüksek Onur Derecesi ile mezun olmuştur. 4 sene boyunca çeşitli klinik diş merke...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Bezmialem Vakıf Üniversitesi(2018)
  • Şehremini Anadolu Lisesi(2011)

Fotoğraflar

Bilinen Diller

• İngilizce

Gülbahar Mahallesi, Avni Dilligil Sokak, No:13, Kopuz İş Merkezi, Giriş Kat (Profilo AVM karşısı), İstanbul

62 hasta yorumu

Konum: Öznur Özkan Muayenehanesi Bonding

Ben Öznur Hocam ve ekibini bonding tedavisini araştırırken tesadüfen buldum,ama iyi ki bulmuşum.Çünkü kapıdan girer girmez bir daha herhangi bir diş hekimi aramanıza gerek kalmayacak.O kadar ilgili ve güler yüzlüler ki gidip kendiniz görmeniz lazım.Ben ön 4 dişimdeki ayrıklık için bonding tedavisi oldum, Öznur Hocam her şeyi tane tane anlatarak beni bilgilendirdi ve toplam 2 seansta estetik bir gülüşe sahip oldum.Öznur Hocam ve ekibine çoook teşekkür ederim.

C
Konum: Öznur Özkan Muayenehanesi Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Genel olarak memnun kaldım . Teşekkür ederim bu konuda . Dişlerimdeki eksiklik hakkında bilgi verildi . Çürüme başlangıcı tespiti konuldu vb

Ç
Konum: Öznur Özkan Muayenehanesi Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

güzel bir karşılama, gerekli bilgilendirmeler yapılarak detaylı bir diş taşı temizliği oldu, açıkçası beklentimi karşıladı

Konum: Öznur Özkan Muayenehanesi Normal Randevu

Dişlerim konusunda çok hassas olduğum için Öznur Hanım’a geldim. Çok tatlı ve güzel ilgilendiler. Enerjileri çok güzeldi. Korkularım ve soru işaretlerimin hepsi geçti. Dolgu çok kolay ve rahat şekilde oldu. Teşekkür ederim :)))

Konum: Öznur Özkan Muayenehanesi Diş Beyazlatma

DİŞ TEMİZLİĞİ İÇİN GİTTİM KARŞILAŞTIĞIM NEZAKET İLGİ SAYGI TEDAVİ SÜRECİM BİTENE KADAR DEVAM ETTI DOKTORUM KONUSUNDA UZMAN EKIP ARKADAŞLARI
DA COK NAZİKTİ AYRICA BULUNDUĞUM ORTAM HIJYEN ŞARTLARINA SON DERECE UYGUN TERTEMİZDİ O YÜZDEN DOKTORUMA VE ÇALIŞAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.

Konum: Öznur Özkan Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu

Diş temizliği için gittim Çok şaşırdım gerçekten daha önceki gittiğim doktor ve çalışanlardan çok farklı ve ilgililerdi kendilerine teşekkür ederim

Konum: Öznur Özkan Muayenehanesi Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş temizliği için gitti, gayet ilgili ve sıcak karşılandım. Tedavi süreci çok iyi geçti. Doktorumuz tam bir uzman. Çok teşekkür ederim

C
Konum: Öznur Özkan Muayenehanesi Diğer

Dis tasi temizliği için gittik. Mükemmel bir hizmet aldik. Ekip cok tecrübeli ve harika hizmet sunuyor.Mutlaka tavsiye ediyorum.

Konum: Öznur Özkan Muayenehanesi Diğer

Muayenemde diş temizliği olacaktı. Gittim ve Öznur hanımla tanıştım ilk verdiği izlenim beni rahatlattı. Çok güler yüzlü ve kesinlikle ilgili bir doktor. Kendisine bundan dolayı teşekkür ederim.
Diş temizliğine başlamadan önce tek dişimde aldığım darbeden dolayı sarartı olduğunu bildirdim. Beni çok güzel dinleyip dişe nasıl bir tedavi uygulayabileceğini anlattı.

Ben çok memnun kaldım gidebilecek kişiler düşünmeden gönül rahatlığıyla gidebilirler.

Konum: Öznur Özkan Muayenehanesi Diğer

Diş temizliği için gitti, gayet ilgili ve sıcak karşılandım. Operasyon bitimi gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Çok teşekkür ederim

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Bezmialem Vakıf Üniversitesi(2018)
  • Şehremini Anadolu Lisesi(2011)

Deneyimler

• Bezmialem Vakıf Üniversitesi (2016-2018)
  • Esnan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (2018-2020)
  • Diş Hekimi Öznur Özkan Kliniği(2020-)

Fotoğraflar

Bilinen Diller