Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
Bagdat cad. Bina No 411 Daire 11, • Harita
Arif Turkmen Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi Klinigi
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaİnönü Caddesi Niyazi Mahallesi No:145, Malatya • Harita
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Levent Mah. Yeni Sülün Sok. No: 13 D: 3, Beşiktaş • Harita
Estethica Levent Hastanesi
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti · Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Levent Mahallesi Manolyalı Sokak No: 15, İstanbul • Harita
Onep Özel Tıp Merkezi
Atakent Mahallesi 4. Cadde No: 36, İstanbul • Harita
BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi
İzzetpaşa Mahallesi Yeni Yol Cad No:3 Nurol Tower, Kat 26 D: 2601, İstanbul • Harita
Estevien Clinic
Kültür Mahallesi Atatürk Caddesi No:66, Akdeniz • Harita
Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi
Kıbrıs Şehitleri Cad.No:140 Alsancak, Konak • Harita
Kent Alsancak Tıp Merkezi
Aziziye Mah. Hoşdere Cad. No: 147, Çankaya • Harita
Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi
Hakkı Yeten Caddesi No: 13 Terrace Fulya Center 2 Kat: 14/94 Fulya, Şişli • Harita
Barış Çakır Muayenehanesi
Kültür Mahallesi, Şair Eşref Bulvarı No : 41 / kat 3 daire 7 Işık Apartmanı, alsancak Konak İzmir, Konak 35100 İzmir, İzmir • Harita
A & G Klinik
Op. Dr. Eda Işıl
Nispetiye, Başlık Sk. No.3, İstanbul • Harita
Maya Estetik Etiler
Prof. Dr. Cenk Şen
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Fulya Mahallesi, Büyükdere Cad. No:80 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Estetik International
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaKavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi