Op. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Konak 1 adres
- Diz Kireçlenmesi
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Diz Ağrısı
- Menisküs Yırtığı
- Ön Çapraz Bağ Yırtığı
Kahramanlar Mah. 1418.Sok.No:14, Konak
Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi
Kahramanlar Mah. 1418.Sok.No:14, Konak
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
2021 yılı Haziran ayında kendisi sol kalçama kemik grefti yaptı ameliyatım başarısız oldu yaşım küçük olduğundan protez yerine bir şansım olsun umuduyla bu ameliyat tercih edildi ancak ameliyattan sonra 3ay destekle yürüdüm ve 3 ay sonrasında randevum vardı artık yürüteçten kurtulacaktım randevuma gittim doktor yok dediler randevuyu kendisi vermişti böyle önemli bir durumda gidin yeni randevu alın dediler ve randevu yoktu hiç bir şekilde üstelik hastane içinde doktoru gördük filmler elimizde sadece artık desteksiz yürüyebilir miyim diye sorduk kendisine bakamam ben randevu alın gelin diye kızmayı seçti randevumuz olduğunu kendisinin hastane de olmadığını söyleyerek bizi gönderdiklerini söyledik rapolara bakar mısınız yürüteci bırakabilir miyim yada yakın tarihe randevu dediğimizde Bakamam! gidin! yoksa randevu bekleyin! diye kaba bir şekilde arkasını dönüp gitti gayet kaba bir şekilde ameliyat ettiği hasta ile ilgilenmedi daha sonra başka doktorla devam etmek durumunda kaldım.
• başka bir yer • Diğer •
Bakytbek (Bakıt) Kerekulov isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bakytbek (Bakıt) Kerekulov, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Bakytbek (Bakıt) Kerekulov tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Bakytbek (Bakıt) Kerekulov adresi nerede?Bakytbek (Bakıt) Kerekulov şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kahramanlar Mah. 1418.Sok.No:14 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bakytbek (Bakıt) Kerekulov isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bakytbek (Bakıt) Kerekulov online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bakytbek (Bakıt) Kerekulov isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bakytbek (Bakıt) Kerekulov bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bakytbek (Bakıt) Kerekulov ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bakytbek (Bakıt) Kerekulov hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Bakytbek (Bakıt) Kerekulov hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 2 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Konak bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları