0850 333 0388 Ücret öğren

Kişisel Deneyim ve Biyografi:
Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji bölümünden bağlanma stilleri, anksiyete ve somatizasyon arasındaki ilişkileri konu alan tezi ile mezun olmuştur. Lisans eğitimi esnasında anaokulunda staj yaparak çocukları gözlemleme ve onlarla Play to Learn seanslarını uygulama şansı kazanmıştır. İstanbul Fransız Lape Hastanesinde katılmış olduğu staj ve eğitim programının ardından aynı kurumda toplamda 2 yıl olmak üzere geriatri ve bağımlılık servislerinde gönüllü psikolog olarak görev almıştır. Şu an için yüz yüze ve online seans vererek yetişkinler ile çalışmaktadır.
Uzmanlık Alanları:
Farkındalık Temelli Terapi (Mindfulness)
MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) Uygulayıcısı

Yetişkin

Online danışmanlık

Bilge Sayın Yıldız

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi
Bilge Sayın Yıldız
Kardelia Psikoloji & Danışmanlık Merkezi

Karahan Sokak, Erenköy Mahallesi Karahan Sokak Anka Office Villal, Kayseri 38050

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım
  • N

np...y

bu yolda Bilge Hanım ile karşılaşmak çok büyük bir şanstı , yaşadığım dönüşüm ve farkındalık için minnettarım.

• U

um...t

Bilge Hocam yaşadığım problemler hakkında nokta atışı yorumlar ve yaptığı analizler sonucunda bütün kaygılarımdan kurtuldum. Tüm şeffaflığı ve sonsuz desteği için minnettarım .

• B

ba...r

Bilge Hocam tecrubesi ve birimi ile bizlere cok yardimci oluyor, danisani olarak hocam ile calismaktan cok mutluyum

• Kardelia Psikoloji & Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi  •

• C

c....c

Süreçteki ilgisi, işine ve bize olan saygısı ile çok başarılı bir süreç geçiriyoruz. Korkularım ve endişelerim hepsi bitti.. Tavsiye ederim. Kendisine her konuda güvenebilirsiniz.

• P

p....s

Alanında oldukça başarılı, dikkatle dinleyen ve çözüm odaklı bir terapist. Seanslarda kendimi güvende hissettim ve bakış açımı geliştirmemde önemli katkıları oldu. Destek arayan herkese tavsiye ederim.

• Kardelia Psikoloji & Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi  •

Bilge Hanım etik kurallara dikkat eden deneyimli bir psikoterapist kendisinden cok memnunum

m....a

Bilge Hanım işinde çok profesyonel. İlk seansımızdan beri her görüşmede kendimi çok daha hafiflemiş ve mutlu hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş, tüm herkese tüm içtenliğimle tavsiye ediyorum.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Bilge Hanım ile yaptığımız görüşme çok verimli geçti. Kendisinin seans öncesi bilgilendirmesi randevuya gösterdiği özen ve sonraki planlamaları kendimi çok rahat hissettirdi. Günümüzde herkesin yaşadığı iş stresi vb sorunların yanında genel rutinlerimde de düzenlemelere gitmeme yardımcı oldu. Kendisinin ilgisinden çok memnun kaldım.

• D

d....a

Tedavi süresince teknikleriyle çokça faydasını gördüm Bilge hanımdan.

e....e

İlgisi, samimiyeti ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim