0850 333 0388 Ücret öğren

Fizyoterapist Gazi Sarıkaya Adıyaman'da doğdu. ilkokul,ortaokul,lise eğitimini Adıyamanda tamamladı.Lisans eğitimini 2016 yılında Kırıkkale üniversitesi Fizyoterapi ve rehabilatasyon bölümünü başarı ile tamamladı. Tezli lisans programınında '' Dual Tosk'in denge ve yürüyüş üzerine etkisi konulu akademik çalışmasını tamamlayarak lisans derecesi almaya hak kazandı. 7 yıldır süregelen meslek hayatında Adıyaman 82.yıl devlet hastanesi,Adıyaman özel gözde hastanesi , MSB özel bakım merkezinde fizyoterapist konumunda çalıştı. Yerel ve ulusal gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. Yerel ve Ulusal basında programlara konuk olarak katılıp sağlıklı yaşam ve egzersizler üzerine bilgiler verdi. Aynı zamanda 2017 'de kurucusu olduğu Nörolojik fizyoterapistler derneğinde başkanlık görevini ve fizyoterapistler federasyonu başkan yardımcılığı görevini başarıyla sürdürmektedir. Kurucusu olduğu MEGAFİZ SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ ile PİLATES alanında, ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ FİZYOTERAPİST MAHMUT GAZİ SARIKAYA  ile Sağlık Hizmeti alanında ANKARA'DA hizmet vermektedir.Bel-Boyun-Diz Ağrıları ,Çene Eklemi Problemleri,Pelvik Taban Problemleri üzerine çalışmalar yapmakta ve güncel tedavileri sürekli takip etmektedir. Yüreğine dokunamadığın insanın bedenini iyileştiremezsin düşüncesiyle hayatınıza dokunmak için MeGaFiz 'de sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Gazi Sarıkaya
ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ FİZYOTERAPİST MAHMUT GAZİ SARIKAYA

ÇANKAYA, Ankara

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım

Şiddetli bilek ve el ağrılarıyla başvurdum. Yaklaşık 5-6 haftalık tedavi sürecinin sonunda ağrılarımda ciddi bir azalma oldu ve günlük işlerimi rahatlıkla yapabilir hale geldim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ FİZYOTERAPİST MAHMUT GAZİ SARIKAYA Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• F

f....

Sosyal medyada gördüğümde mesaj çektim. Akabinde iletişime geçtiler. Ön görüşme sonucunda seanslara katıldım. İlk geldiğimde kulağımda ses çok yüksekti ve işitme kaybım vardı. Dışarıdaki sesi duymamaya başlamıştım bana çok rahatsızlık veriyordu 7.seansdayim kulaktaki ses kesilmedi fakat tonu düştü ve dışarıdaki sesi duymaya tekrar başladım. Bu benim için çok önemli gelişmedir. Gazi hocam ve ekibi güler yüzle karşılayıp işlerini en iyi şekilde yerine geriyorlar çok memnun kaldım. Tatlı ve güler yüzlü bu ekibe en içten dileklerimle sevgiler gönderiyorum.

• T

tu...a

Şikayetlerim boyun sırt bel ve bacağa vuran ağrılardı.şikayetlerim doğrultusunda muayene edildim ve çene tedavisi olarak başladık ve gayet memnunum.Şikayetlerim azaldı.Birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarıda güleryüzlü ve içten yabancılık çekmiyorsunuz hiç.Sıcak ve samimi ortam iyiki tanımışım emeğinize sağlık Gazi hocam ve ekibi.

• B

Kardeşim arkadaşı olması hasebiyle Omuz ağrısı şikayetiyle muayeneye gittim. Teşhis ve tedavi modeli belirlendikten sonra 6 seans aldım. Başarı bir sonuç oldu. Şimdi çok rahatım ama tavsiyelerini uygulama devam ediyorum.

ar...n

Gazi hocamıza günlük hayatta oturup kalkarken belden kalçaya bacağa vuran ağrılar ve hareket kısıtlılığı şikayetiyle başvurdum.Daha sonra Gazi Hocam ile yüz yüze bir görüşme sağladık sonrasında bir tedavi süreci planladık,manuel terapi uygulamalarına başladık. Gazi hocamızın şifalı elleri ve ekibinin güler yüzü,özenli tedavi uygulaması sonucunda tamamen iyileşmiş olarak tedaviyi tamamlamış olduk. Süreç çok keyifli ve güzel geçti hasta olarak bana söylenen dikkat etmem gereken şeylere özen gösterdim,seanslara düzenli geldim.İyi ki varsınız, elinize emeğinize sağlık, Gazi Bey ve ekibine minnettarım

• Ö

öm...n

Sırt,bel ve boyun ağrılarım nedeniyle birçok tedavi denedim. Açıkçası artık umudumu kaybetmeye başlamıştım. Mahmut Gazi Hocam ile tanıştıktan sonra ise her şey değişti. Bana yıllardır doğuştan sağ bacağımın 4 mm kısa olduğu söylenmişti. Hocam bunun doğuştan olmadığını, kas kaynaklı bir problem olduğunu söyledi ve uyguladığı tedaviyle tek seansta düzeltti. Yaşadığım şaşkınlığı ve mutluluğu tarif edemem. Sırt,bel ve boyun ağrılarımda da ilk seanstan itibaren büyük rahatlama yaşadım. Ayrıca muayenehanesinde bulunduğum sırada işitme kaybı, kulak çınlaması gibi farklı rahatsızlıklarla gelen birçok hastanın memnuniyetine bizzat şahit oldum. Eşim de kulak çınlaması nedeniyle tedavi gördü ve onda da belirgin bir iyileşme oldu. Bilgisi, tecrübesi, samimiyeti ve hastasına verdiği güven gerçekten takdire değer. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kendisine minnettarım. Sadece tedavi görmedim; hareketi, umudu ve yaşam kalitesini yeniden kazandım. Şifa arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• N

Instagram sayesinde tanıştığım ekip. İlk izlenimlerim çok olumlu oldu. Tüm ekibin güler yüzlü, ilgili olması ile başladı herşey. Kafamda en ufak bir güvensizlik oluşmadı. Derken tedaviye başladık. Meniere hastalığı ile mücadele ederken rahatsızlanmış büyük çoğunluğunu Pınarcım ve Gazi Bey in şifalı elleri sayesinde atlattık. Tedaviye Tedaviye devam ediyoruz. Herşeyin daha da iyi olacağına inanıyorum. İyi ki yollarımız kesişti. İyi ki sizlerle tanıştım. Artık emin ellerdeyim.

ay...u

Gazi Hocaya gitmesem kulağımı kaybedebilirdim. Dayanılmaz bir dolgunluk hissi nedeni ile kulağımı koparıp atmaya isteğine varan ve çınlama ve baş dönmelerinin başladığı bi dönemde Gazi Hocamı buldum. Senelerdir stresten taş tutmuş boynumu ve asimetri olan çenemi, dünya tatlisı ve marifetlisi ekibi ile yola getirdiler ve 14 seans sonunda şunu söylebilirim ki iyi ki gitmişim. Çene boyun omuz çalışmaları sonrası 3 senedir var olan uyuyama problemim bitti gibi, sisli beyin tamamen gitti bir de bonus olarak öne dönük olan omuzlarım eski yerine geldi ve yüzümün simetrisi de tekrar geldiğinden daha güzel gözüküyorum :) minnettrım tüm çalışanlara, Allah ayaklarına taş değdirmesin

• G

gü....

Nasıl bir sonuçla sonlanır dediğim tedavimin bugün son günüydü ve ben iyileşerek tedavimi bitirmiş olmanın mutluluğu içindeyim. Hem de çok kısa bir süre içinde iyileşmiş olmamın mutluluğunu yaşıyorum bugün. Hikaye şöyle başladı. Geçtiğimiz yıl şiddetli bir baş dönmesi ile başlayan kulağımın içindeki ses, uğultu beni o kadar çok rahatsız etmeye başlamıştı ki o an itibariyle bir kaç doktora gitmeme rağmen bir çözüm bulamamıştım. Gece ve gün içindeki bu ses beni çok yıpratmıştı. Bir yıl süren araştırmalarım beni adım adım Gazi hocama götürdü. İlk görüşme ve değerlendirme sonrası tedavi süreci hakkında bilgi vermesi çok açıktı. Tedavinin hemen başlaması da ayrıcalıktı. Seanslarım boyunca hocalarımın sihirli elleri haricinde tedavimi ve tedavi boyunca uygulamam gereken önerileri aksatmadım. Fizik tedavi biraz sabır ve zaman isteyen bir süreç o yüzden sabrın sonu selametle bitti.

sa...

2016 yılbaşından bu yana yaşadığım işitme kaybı şikayetiyle başvurdum. Kimsenin duymadığı bir uğultunun içinde yaşıyordum. İşin gerçeği çok da inanmayarak gelmiştim. Her gelişimde fikrim değişti.
    Geldiğim her seansta biraz daha iyileştim. Ekibi de kendisi de güler yüzlü Gazi hocam, bugün 12. Seansımda tedaviyi bitirdik. Rabbim başarılarınızı daim etsin. İyi ki varsınız ve iyi ki gelmişim...