0850 333 0388 Ücret öğren

Klinik psikolog Gülçin Zoroğlu Ersoy danışanlarına kendi merkezinde hizmet vermektedir. Hocamızın 14 yıllık mesleki bir tecrübesi bulunmaktadır. Aldığı eğitim ve katıldığı birçok seminer ile mesleğini severek sürdürmektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Aile Danışmanlığı Randevusu

Kültür mahallesi Talatpaşa Bulvarı Peren Apt. No:28 D:4 Alsancak, Konak 35150

Ödeme yöntemleri

• Nakit

İzmir, İzmir 35000

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım

Gülçin hanımla çok güzel ve verimli bir süreç geçirdik. İyi ki danışmanlık aldım ve iyi ki Gülçin hanımla çalıştık diyorum. Kendimi sevmeme ve güvenmeme verdiği desteği için çok minnettarım

• B

ba...r

Gülçin Hanım ile gerçekleştirdiğim görüşmelerde kendimi rahatça ifade edebildiğimi ve dikkatle dinlendiğimi hissettim. Görüşmeler sırasında yaklaşımının anlayışlı, sabırlı ve çözüm odaklı olması benim açımdan önemliydi.

Kendimi ifade etmekte zorlandığım konularda beni yargılamadan dinlemesi ve ihtiyaçlarımı anlamaya yönelik sorular yöneltmesi, görüşmelerin daha verimli ilerlemesine yardımcı oldu. Süreç boyunca iletişiminin açık ve sakin olması, kendimi daha rahat hissetmemi sağladı.

Psikolojik destek sürecinde danışanın kendisini rahat ifade edebilmesinin ve karşısındaki uzman tarafından dikkatle dinlendiğini hissetmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Gülçin Hanım ile olan görüşmelerimde bu yaklaşımı deneyimledim.

Görüşmelerimde edindiğim kişisel deneyim doğrultusunda, kendisinin çalışma tarzını anlayışlı ve profesyonel bulduğumu belirtmek isterim.

• T

t....t

Merhaba, ben öfke problemi nedeni ile terapiye başlamıştım. İstanbul’dan İzmir’e uzanan bir hikaye bizimkisi :) bir arkadaşımın tavsiyesi ile Gülçin hanımla tanıştım. Kendisi ile süreci birlikte yönetmek güzel bir deneyim oldu benim için. Gülçin hanım güler yüzlü,kibar, işini severek hakkıyla yapan biri. Emekleri ve bana kattıkları için kendisine minnettarım.

• F

f.....

Terapiye başlarken çok zor bir dönemden geçiyordum. Seanslar ilerledikçe kendimi daha iyi tanımaya, duygularımı anlamaya ve yaşadığım sorunlarla daha sağlıklı baş etmeye başladım. Uzun zamandır yapmak isteyip de cesaret edemediğim birçok şeyi gerçekleştirebildim. Kendimi daha güçlü, daha huzurlu ve daha özgüvenli hissediyorum. Her seansta beni yargılanmadan dinleyen, anlayan ve destekleyen bir uzmanla çalışmak bana çok iyi geldi. Emekleri ve desteği için minnettarım. Psikolojik destek almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Z

ze...l

Gülçin Hanım'la majör depresyon yaşadığım süreçte bir arkadaşımın yönlendirmesiyle rastlaştık... Kendimde psikoloğum bu arada Gülçin Hanım'ı tavsiye eden arkadaşim da psikolog. Daha önce psikoterapi almıştım ve ilaç tedavisi de görmüştüm. Ancak yinede majör depresyon devam ediyordu. Çok derin acılar sancılar yaşadığım karanlık bir dönemde başladık seanslara. Ama Gülçin Hanim mesleki yetkin ve yeterliliğiyle güven verdi, EMDR uygulamasındaki profesyonelliğiyle bana çok kapsayıcı oldu... Şimdilerde ise çok iyiyim ben. Hayatla yeniden tanışmış gibiyim. Hani yeniden doğmuş gibi dediklerinden desem... Çok gönülden tavsiye ediyorum Gülçin Hanım'ı ancak terapi sürecine ve seanslara elinizden geldiği kadar sadık kalmak devamlılık çok önemli. Zaten devamlılığınız adına çok yardımcı olan bir terapist Gülçin Hanım... Danışanı olarak devamlı olmam adına randevulara katılım randevu saatleri vs. hepsiyle titizlikle ilgili ve bu konuda da bana çok alan açtı hep...

a....

Gülçin Hanımla tam ikiz çocuklarımız doğmak üzereyken tanıştık. Sürecşn stresiyle boğuşurken bizi oldukça rahatlattı. Sonrasında ise kendimi tanımaya ilgi duyduğum için daha uzunca bir süre emdr terapileri için görüştük ve bu sürecin bana oldukça fazla maddi manevi katkısı oldu. Hem geçmişin yükleriyle vedalaştım hem de geleceğe daha umutla bakabiliyorum. Kendisine minnettarım. Düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Diğer  •

Gülçin hocam işinde gerçekten çok başarılı bir psikolog, yaklaşımı, enerjisi ve hayatıma pozitif etkileriyle keşke daha önce danışsaydım dediğim bir insan. Herşey için çok memnunum.

• M

m....e

Tavsiye üzerine Gülçin pisikoloğumla görüşmelere başladım. Seanslar boyunca hem yaklaşımından hem de süreci iyi yönetebilmesinden çok istifade ettim. Seansa çabuk sinirlenmem, kendimi sevilmeye değerli bulmamam, kendim dışında herkese gereğinden fazla önem verip sonradan zarar görme sebepleriyle başlamıştım. Çok şükür ki Gülçin hanım bana çok iyi geldi ve seanslara başlama sebeplerimim hepsini başarı ile sonlandırmama yardımcı oldu.

• B

bü....

Gülçin Hanım ile bugüne kadar ne çok yol katettiğimizi düşünüyorum bazen. Kendisiyle paylaştıklarım, konuştuğumuz o küçük ama değerli farkındalıklar sadece o yeşil odada kalmıyor; gün içindeki kararlarıma, duygularımı yönetme biçimime ve kendime bakış açıma kadar etkiliyor. Bana tuttuğu ayna ve bu karmaşık görünen yolculukta yanımda yürüdüğü için kendisine gerçekten minnettarım. Ruhumdaki bu iyileşme halini, omuzlarımdaki yükün hafiflediğini artık çok daha net hissedebiliyorum. Bu sürecin ve emeğinin bana ne kadar iyi geldiğini içtenlikle söyleyebilirim. Aceleci davraniyorum bazen ama biliyorum ki yolum uzun. İniş çıkışlarım devam etse de sayesinde bakış açım çok değişti. Mottomuz “ sünger olma sineksavar ol” İyi ki yollarımız kesişmiş kendisini çok seviyorum :)

s....ş

Uzun zamandır Gülçin Hanım’ın danışanıyım. Süreç boyunca bana her zaman yol gösteren, farkındalığımı artıran ve güven veren bir yaklaşımı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.