Erciyes Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu mezunudur. Daha sonrasında ise Hacettepe Üniversitesi, Diyetetik Bilim Dalı, Yüksek Lisans Programı''na devam etmektedir.

Hümeyra Taşçıoğlu
Okka Wellness

Seyit Burhanettin Caddesi Türkyar İş Merkezi No:54 Kat:1 No:1, Melikgazi, Kayseri

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• M

me...m

Emziren bir anne olarak diyet sürecine başlarken açıkçası çok endişeliydim. Hem sütümün etkilenmesini istemiyor hem de sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi hedefliyordum. İyi ki yolum Hümeyra Hanım’la kesişmiş. Kişiye özel hazırladığı beslenme programı sayesinde ne sütümde azalma yaşadım ne de aç kaldım. Tam aksine kendimi çok daha enerjik hissettim.

Sadece iki ayda 15 kilo verdim ve bunu sağlıklı, sürdürülebilir bir şekilde başardım. Her kontrolde ilgisi, güler yüzü, motivasyonu ve desteği sayesinde süreci çok daha kolay geçirdim. Eğer sağlıklı kilo vermek istiyor ve özellikle emzirme döneminde güvenilir bir diyetisyen arıyorsanız, Hümeyra Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Okka Wellness Kişiye Özel Diyetler  •

• he...i

Gerçekten mükemmel insan tam işinin ehli ben diyete basliyali 14 gün oldu 7.1kg verdim teşekkür ederim Hümeyra hanıma

• Okka Wellness  •