Op. Dr. Metin Yetkin, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları alanında ihtisasını tamamlayarak uzmanlık ünvanını almıştır. Uzmanlık eğitimi boyunca hem klinik hem de cerrahi alanda geniş bir deneyim kazanan Dr. Yetkin, bu birikimini hastalarına bilimsel, etik ve bütüncül bir anlayışla aktarmayı hedeflemiştir.
Eğitimini tamamladıktan sonra aynı hastanede görev yapmış, ardından özel sektördeki saygın sağlık kurumlarında hizmet vermeye devam etmiştir. Mesleki kariyeri boyunca çok sayıda kulak burun boğaz hastalığının tanı ve tedavisinde, özellikle işitme kayıpları, vertigo ve denge bozuklukları alanlarında yoğunlaşmıştır.
Akademik olarak da aktif rol üstlenen Dr. Yetkin, Avrupa Meslek Yüksekokulu’nda Program Başkanlığı ve öğretim üyeliği yapmış; burada birçok genç odyometristin yetişmesine katkı sağlamıştır. Akademisyenlik sürecinde hem teorik hem uygulamalı eğitimlerle odyoloji öğrencilerine klinik bakış kazandırmayı amaçlamıştır.
Devlet hastanelerinde edindiği kapsamlı klinik tecrübesini temel alarak, Ataköy Towers’ta özel bir denge ve işitme kliniği kurmuştur. Bu merkezde vertigo, denge bozuklukları, tinnitus (kulak çınlaması) ve işitme kayıpları alanlarında son teknoloji cihazlar ve bilimsel protokoller kullanılarak tanı ve tedavi hizmetleri sunulmaktadır.
Türkiye’de Gyroskop cihazını klinik olarak kullanan ilk hekim olan Dr. Yetkin, bu yenilikçi teknoloji sayesinde denge bozukluklarının objektif olarak değerlendirilmesini ve yüksek başarı oranına sahip kişiye özel tedavi planlarının oluşturulmasını sağlamaktadır. Ayrıca işitme kayıplarının tanı, medikal veya cerrahi tedavisi ve işitme cihazı uygulamaları konusunda da ileri düzeyde deneyime sahiptir.
Dr. Yetkin, kulak burun boğaz hastalıklarına yalnızca semptom düzeyinde değil; fizyolojik, psikolojik ve çevresel faktörleri birlikte ele alan bütüncül bir yaklaşımla yaklaşmaktadır. Her hastasının yaşam kalitesini yükseltmeyi, tedavi sürecini bilimsel verilerle desteklemeyi ve kişiye özel bir yol haritası oluşturmayı temel prensip olarak benimsemektedir.
Bugün, Ataköy’de kurduğu merkezde vertigo, denge bozuklukları, tinnitus (kulak çınlaması) ve işitme kayıpları başta olmak üzere kulak burun boğaz alanında ileri teknolojiyle desteklenen modern tıp uygulamalarını sürdürmekte; hasta güveni, etik değerler ve bilimsel doğruluk ilkelerinden ödün vermeden hizmet vermektedir.
- Vertigo
- İşitme Bozuklukları
- Kristallerin Kulakta Yer Değiştirmesi
- Baş Dönmeleri
- Kulak Çınlaması (Tinnitus)
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Ataköy 7-8-9-10. kısım Mahallesi Çoban Çeşme E-5 Yan Yol 20/2 Ataköy Towers B Blok No:154 K:14, İstanbul
Akustik Nörinom Cerrahisi
Otoplasti
Otoskleroz Cerrahisi
Rinoplasti
Op Dr Metin Yetkin Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
İşitme Testi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
n...
Annem 60 yaşında ve şiddetli baş dönmesi yaşamaya başladı. Devlet hastanesi, başka bir hastane ve özel hastaneye gitmemize rağmen net bir sonuç alamadık. Sonrasında kulak kristali kayması tanısı konuldu ve Metin Bey’e yönlendirildik. İyi ki de gitmişiz. Telefondaki ilgileri bile bize güven verdi. Muayenede detaylı değerlendirme ve gerekli testler yapıldı. Metin Bey her aşamayı sabırla anlatarak annemin korkusunu giderdi. Yaklaşık 20-25 dakikalık tedavinin ardından annem ayağa kalktığında baş dönmesi tamamen geçmişti. Ertesi gün ise hiçbir şikâyeti kalmamıştı. Tedavi sonrasında da arayıp durumunu takip etmeleri bizi ayrıca çok mutlu etti. Kulak kristali kaynaklı baş dönmesi yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
d...
Metin hocamıza arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum. Burun tıkanıklığı, burun akıntısı, hapşırık, kulaklarımda dolgunluk ve tıkanıklık hissi gibi şikayetlerim vardı. Hocamız detaylı bir KBB muayenesi gerçekleştirdi ve kulak basınç testlerimi yaptıktan sonra tedavi sürecimi planladı. Tedavinin olumlu sonuçlarını yaklaşık 10 gün içerisinde görmeye başlayacağımı belirtmişti. Nitekim 10 günün sonunda şikayetlerimde belirgin bir azalma oldu. Şu anda tedavimin 20. günündeyim ve kontrol muayenem için tekrar kendisini ziyaret edeceğim.
KBB alanında Metin hocayı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Bilgisi, ilgisi ve samimi yaklaşımı sayesinde tedavi sürecimde kendimi çok iyi hissettim.• • •
R
r...
Doktorumuza tanıdık vasıtasıyla ulaştım, kızımın kulak dolgunluğu ve işitme şikayeti vardı.
Doktorumuz gerekli muayeneyi yaptı ve güler yüzlü olarak bize davrandı. İşitme testlerini uzman odyolog gerçekleştirerek içimizi rahatlattı.
Metin Hocanın bütüncül yaklaşımı ve iletişimi oldukça kuvvetli ve iç ferahlatıcı. Bu yüzden çok kişiye tavsiyede bulunuyorum.• • •
e...
Doktorumuzun muayenehanesinin bulunduğu rezidansta çalışmaktayım.
İlk muayeneden itibaren beni dikkatle dinlemesi, şikâyetlerimi ayrıntılı şekilde değerlendirmesi ve süreci anlaşılır bir dille açıklaması beni çok memnun etti. Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı rahatsızlığı ile başvurdum. Doktorumdan ve çalışan arkadaşlarımızdan çok memnun kaldım, çok ilgili ve güler yüzlüler. Aklıma takılan tüm sorular sabırla cevaplandı. Güler yüzlü yaklaşımı, mesleki bilgisi ve hastasına verdiği değer gerçekten takdire değer.
Kesinlikle çevreme tavsiye edeceğim bir doktor. Alanında başarılı, ilgili ve güven veren bir hekim arayan herkese gönül rahatlığıyla öneririm.• • •
Y
y...
Ben doktorumuzla ve ekibiyle baş dönmesi sebebiyle tanıştım. Öncelikle Metin Hoca alanında çok yetkin ve aynı zamanda çok samimi birisi. Kesinlikle herkese öneriyorum. Özellikle özel klinik olması sebebiyle bir ticarethane anlayışı olmasını beklerken tam aksine gerçekten hastalıklara deva bulmaya çalışan bir hekimle karşı karşıya kaldım. Ayrıca ekip arkadaşları da alanında uzman ve güler yüzlü insanlar. Teknoloji açısından da klinikte herhangi bir eksikliğin olduğunu düşünmüyorum. Bir kusur bulmak zorunda kalsam bulamazdım sanırım.
s...
Bir tanıdığım hasta aracılığıyla tanıştım. Gece horlama, alerji problemim vardı. Tedaviye hâlâ devam ediyorum. Verdiği ilaçları uyguluyorum, bayağı rahatladım. Kortizonlu spreyleri bırakmama sebep oldu. Mükemmel ekibi, iletişimi, her zaman ulaşabilmemi hiç bahsetmiyorum. Kesinlikle öneririm.
Ş
ş...
Metin Hocamıza arkadaşımın tavsiyesi üzerine burun tıkanıklığım ve kulaklarımda akıntı şikayetlerim olduğu için gittim. Metin hoca ve ekibi benimle çok ilgilendiler, detaylı muayenesi ve samimi yaklaşımıyla beni çok memnun etti. Verdiği ilaçlar sayesinde şu an çok rahatladım, şikayetlerimde belirgin azalmalar oldu. En kısa sürede kontrol muayenem için kendisini ziyaret edeceğim. İlgilerinden ve yaklaşımından dolayı kendisini tavsiye ederim.
Metin Yetkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Yetkin, Kulak Burun Boğaz. Size Metin Yetkin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Rinoplasti, Akustik Nörinom Cerrahisi, Beyin Sapı Odyometrisi, Biyonik Kulak - Koklear İmplant, Kulak Tüpü Takılması, Odiyometri-Odyometri, Otoakustik Emisyon, Otoplasti, Timpanotomi.
Metin Yetkin adresi nerede?Metin Yetkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10. kısım Mahallesi Çoban Çeşme E-5 Yan Yol 20/2 Ataköy Towers B Blok No:154 K:14 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Yetkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Yetkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Metin Yetkin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Metin Yetkin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Metin Yetkin hangi dilleri konuşuyor?Metin Yetkin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Metin Yetkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Yetkin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Metin Yetkin hangi sigortaları kabul ediyor?Metin Yetkin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları