0850 333 9862 Ücret öğren

1979 Adana doğumlu olan Doç. Dr. Mevci Özdemir ilk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı.
Beyin Cerrahi eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldı. Uzmanlık eğitimi esnasında Bilkent Üniversitesinde beyin tümörlerinin genetik analizi ile ilgili çalışmalarda bulundu.
Mecburi hizmetini Diyabakır’ın Ergani ilçesinde tamamladı. Mecburi hizmetin ardından Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi Kliniğine Yardımcı Doçent olarak atandı.
2012 yılında Soonchunhhang Universitesi Bucheon Hastanesinde, Seul/Kore, Prof.Dr. Kim ile beyin kanamalarında endovasküler tedaviler konusunda çalışmalarda bulundu.
2012/2013 yıllarında Oregon Health and Science University, Oregon/USA, Doç.Dr. Dogan ile beyin kanamalarında endovasküler tedavi yöntemleri ve omurilik yaralanmalarında kök hücre tedavileri konularında çalışmalarda bulundu.
2013 yılında girdiği Nöroşirürji Board Sınavını birincilikle kazandı.
2012-2013 yıllarında Türk Nöroşirürji Derneği Genç Nöroşirürjiyenler Kurulu Genel Sekreterliği,
2013-2014 yıllarında Türk Nöroşirürji Derneği Genç Nöroşirürjiyenler Kurulu İkinci Başkanlığı,
2014-2015 yıllarında Türk Nöroşirürji Derneği Yeterlilik Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliği,
2014-2016 yılları arasında da Türk Nöroşirürji Derneği Nörovasküler Cerrahi Öğretim ve Eğitim Grubu Genel Sekreterliği görevlerinde bulunmuştur.
Dr. Özdemir 2013 yılında Doçent ünvanı almaya hak kazanmıştır.
Editörlüğünü yapmış olduğu üç kitabı ve ulusal&uluslararası yayınlanmış birçok makalesi bulunmaktadır.
Doç.Dr. Özdemir evli ve 2 çocuk babasıdır...

Dr. Mevci Özdemir, Denizli Özel Sağlık Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • K

ka...

Sağ ayağımda yaklaşık bir aydır his ve güç kaybı vardı ayrıca bacağımdaki incelme de bariz gözle görülüyordu,belimdeki fıtık ve sırtımdaki baskıdan kaynaklandığını hocam iletti ve akabinde ameliyat oldum, çok şükür sayesinde ameliyat ve sonraki süreci kolayca atlatmış bulunmaktayım, kendisine hayatında sağlık mutluluk ve başarı diliyorum.

• D

d.....

1aydır yürümede güçlükle çekiyordum bacağımda his kaybı vardı doktor beye geldim acil ameliyat olmam gerektiğinin söyledi doktor bey de ameliyat oldum ameliyatan hemen sonra çok belirgin bir rahatlamak yürümede düzelme oldu hocamızı herkeze tavsiye ederim

• H

1ay önce bel fıtığım patlamıştı yürüyemez hale gelim yürümeme çok fazla şikayetlerim vardı hocamıza bu durumdan kaynaklı geldim ameliyatımı oldum yürüme çok belirgin bir şekilde düzeldi rahat hareket ediyorum hocamızı tavsiye ederim

• M

Fıtık patlaması sonucu amansız bi ağrı nedeniyle mevci beye başvurduk onun için ameliyat oldu ağrıların bi kısmı geçti yıllardır gelen baldır ağrıları azaldı dahada geçmeye devam ediyor çok memnunuz mevci hocamı herkese tavsiye ederim

• C

ce...k

imdiye kadar doktorumda 2 kere ameliyat oldum ilki boyundan ikincisi beyinden her ikisinde de kitle çıkarıldı her ikisinde de doktor beyin sayesinde kurtuldum Allah razı olsun doktorumdan kollarimdaki ağrılar boyundaki ağrılar tamamen geçti çok şükür boyun fıtığı sandığımjz sey kitle olduğunu görünce korktuk ama çok şükür doktorumuz sayesinde korkumuzu yendik amelîyatimizi olduk tüm şikayetlerim geçti herkese doktorumu sonuna kadar tavsiye ederim Allah bin kere razı olsun inşallah

• Özel Denipollife Hastanesi Diğer  •

10yılık süre gelen bir bel ağrım vardı 1yıldır dayanılmaz bir hal aldı yürüyemez hareket edemez duruma geldi hocamızla tanıştım sürecin her anına detaylı bir şekilde aktardı doktor bey ve çalışma arkadaşları ameliyat oldum her geçen gün daha iyi bir duruma geldi hocamızı tavsiye ederiz

• Özel Denipollife Hastanesi Randevu  •

Sağ kalçama yayılan dayanılmaz bir ağrım vardı yürümede güçlük çekiyordum hocamıza geldim ameliyat olmam gerektiğinin söyledi ameliyat oldum ameliyattan önceki ağrılarım kayboldu yürümem düzeldi her geçen gün daha iyiye gidiyorum hocamıza ve ekibini herkese tavsiye ederim

• T

tu...l

Babamın çok şiddetli bel ağrısı vardı ayakta bile duramıyordu Muğla’da bi çok yerde muayene oldu hep ilaç verip gönderildi. Ağrıları hep giderek arttı. Ben Mevci hocamızı hep duyuyordum zaten sonrasında onunda görüşünü aldım ve ameliyat için gün aldık çok güzel ve rahat bi ameliyat sürecimiz geçti. Ameliyat sonrasında ağrımız çok şükür azaldı ve çok memnun kaldık yani hiç korktuğumuz gibi olmadı sonrası hemen taburcu olduk. Nerde olursa olsun herkese tavsiye ederim. Bu kadar rahat bir ameliyat süreci beklemiyordum gerçekten.

• C

c.....

Dayanılmaz bir şiddetli ağrı ile geldim yürümede problem yaşıyordum hocamıza geldim ameliyat oldum ameliyatım nokta gibi bir yerden oldu ameliyat sonrası çok rahatladım yaşam kalitem artı hocamızın ellerine sağlık ekibinin ilgisinden dolayı da ayrıca tavsiye ederim

• Özel Denipollife Hastanesi Randevu  •

Şidettli bir belimden başlayan bacağım ağrı vardı acile gittiğimde bel fıtığımın patlamış olduğunu söyledi doktorlar Acil bir şekilde mevci beye geldim ayağımda düşük ayak alması sonucunda acil bir ameliyat planlaması yaptı ve ameliyatan sonra ağrılarım her geçen gün hafifledi herkeze tavsiye ederim