Uzm. Dr. Murat Feritoğlu

Dermatoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

İstanbul 1 adres

0850 333 0388 Ücret öğren

Uzm. Dr. Murat Feritoğlu, İstanbul'da hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Dermatoloji Randevusu

Merkez Mahallesi, Şener Sokak, No:2, Kat:1 (Arnavutköy Devlet Hastanesi Karşısı), İstanbul

Murat Feritoğlu
Murat Feritoğlu Muayenehanesi

Merkez Mahallesi, Şener Sokak, No:2, Kat:1 (Arnavutköy Devlet Hastanesi Karşısı), Arnavutköy, İstanbul 34275

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

s....g

Murat Bey gerçekten iyi bir doktor. İşine saygılı. Kendisinden çok memnunum. Kaşıntı için başvurdum. Uyguladığı tedaviden sonuç aldım. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu.

• Ö

ö....ö

Saçkıran hastalığı için tavsiye üzerine başvurdum. Tedavim devam ediyor. Uyguladığı tedaviden sonuç almaya başladım. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum ama iletişim konusunda zayıf bir doktor. Hastasına karşı soğuk. İşlemi yapıp göndereyim açısından bakıyor. İyi bir doktor ama soru sormaya çekiniyorum. Tedavim bitince başka bir sorun için kendisine gitmem.

e....m

Tedavim gayet güzel geçiyor, hiçbir sorun yaşamadım. Akne tedavisi görüyorum, sonuç almaya başladım. İyi bir ilerleme ve fark var. Murat Bey'in işini güzel yaptığını düşünüyorum. Ben bir problem yaşamadım. Her aradığımda ve mesaj attığımda ulaşabiliyorum. Hemen geri dönüş yapıyorlar.